Forecast Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No Tomy w końcu coś łowisz i Cię namawiać nie muszę Mi dziś wyszedł taki cień do woblera że zwijać przestałem z zaskoczenia ... i to był mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Łowię,łowię.Muchówkę ćwiczę i trudniej o Bolka przy tej metodzie.Przy testach z castem raczej nie schodzę o kiju ostatnio.Jesień idzie ciekaw jestem jak miejscówka z tamtego roku będzie darzyć.Swoją drogą-ale ten czas leci. Wybieram się do Niemiec nad Ren z Maekiem,może wyjdzie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Piękny garb. Tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że chcę te ZZ-Rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ok.Wstawię w wątku to przypomnij mi na priv.Ostatnio trochę mi przeszkadzała ich stabilność,akurat Bolki miały dzień bardziej do gonitwy i zasuwały za uklejami które wręcz fruwały.Stworzyłem na takie okazje nowy wzorek,którym można ładnie pograć wędką.ZZ'Rap i ten nowy dobrze się uzupełniają.Raptor6 lub 7 żeby było co puścić wzdłuż opaski wolno pod prąd i praktycznie w każdych warunkach można się znaleźć.Jadę testować Wisły8 i aż cierpnę bo weekend i szuwarków będzie mnóstwo nad wodą.No!i Helmut z grillem też muuuurowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ZZ'Rap monster Będą niebawem testowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 no to pojechałeś estetyka powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tomek, masz łeb jak sklep do tych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Podpływa bolek tak na 20cm,patrzy-ukleja i HLAST! Pikne Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Fenks maluje sobie pstrągowe wobki teraz.To takie pierwsze barwy i zapowiada się dość ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tomek dostałem Leviatana i tak sie zastanawiam czy nie lepiej bedzie Ci pakować po dwa i napisac na opakowaniu kolczyki dla pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tomek dostałem Leviatana i tak sie zastanawiam czy nie lepiej bedzie Ci pakować po dwa i napisac na opakowaniu kolczyki dla pań Ciekawe czy w takiej sytuacji też by były łowne ZZ'Rap u mnie rządzi.Parę takich ścigaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Rafał Wrocławten gatunek o którym piszesz na błyskotki bierze lepiej niz rapy, jak skubią to zazwyczaj z powodu małego rozmiaru, po to by coś większego w całości wciągnąć TomekJak już będziesz miał gotowego tego pstrągowego wstaw prosze jakies foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ok.wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Faktycznie, zupełnie zapomniałem, zrobię edit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Spoko.Areczku masz mniej więcej jak ta pstrągówka będzie wyglądać i od razu zapowiadam cała gamę tego typu wobków w różnych wersjach kolorystycznych pod nazwą .....a niech będzie-fontinalis .Dostępne-zima 2012/2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tomek, ile wagi i jak z pływalnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Waga z 7g i tonie.Praca podobna do Rapali CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tomy idę o zakład że pewien kolega z forum dostanie białej gorączki i pstrągóweczki polecą do USA na ciurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie.Osobiście je będę testował i dopiero gdzieś pojadą jak okażą się łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ah ta Wisła nie dane było żeby do mnie dopłynęła Tym razem Milupa dopłynie,czekam tylko na stery.Dostanie 2mm.Salmon1977 to jest Raptor7 ok.12-14g pływak jest zrobiony jeden do testów dla Arka. Wisła dopłynęła Tomy nowe wzornictwo jest powalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tomy tylko nie krzycz że zaśmiecam twój wątek takim brzydkim wykonaniem przynęt ale nie mam talentu plastycznego Wstawiam Raptory custom które od ciebie kupiłem i wreszcie są na wykończeniu jeszcze tylko stery porządnie wkleić i będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Spoko już tam pisałem w Twoim wątku i będę śledził z uwagą Nowe bezsterowce 7cm 15g na własny użytek.Będę je sobie testował połowią to będą dostępne.Podobne do ZZ'Rap ale łatwiej nimi pokombinować z prowadzeniem.Mocniejsze odejścia na boki przy poderwaniu itp.Konstrukcja bardziej podatna na inwencję wędkarza.No i ryjek taki bardziej uklejkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi