Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Łowię,łowię.Muchówkę ćwiczę i trudniej o Bolka przy tej metodzie.Przy testach z castem raczej nie schodzę o kiju ostatnio.Jesień idzie ciekaw jestem jak miejscówka z tamtego roku będzie darzyć.Swoją drogą-ale ten czas leci.

Wybieram się do Niemiec nad Ren z Maekiem,może wyjdzie w tym roku :D

Ok.Wstawię w wątku to przypomnij mi na priv.Ostatnio trochę mi przeszkadzała ich stabilność,akurat Bolki miały dzień bardziej do gonitwy i zasuwały za uklejami które wręcz fruwały.Stworzyłem na takie okazje nowy wzorek,którym można ładnie pograć wędką.

ZZ'Rap i ten nowy dobrze się uzupełniają.Raptor6 lub 7 żeby było co puścić wzdłuż opaski wolno pod prąd i praktycznie w każdych warunkach można się znaleźć.Jadę testować Wisły8 i aż cierpnę bo weekend i szuwarków będzie mnóstwo nad wodą.No!i Helmut z grillem też muuuurowany.

Rafał Wrocław

ten gatunek o którym piszesz na błyskotki bierze lepiej niz rapy, jak skubią to zazwyczaj z powodu małego rozmiaru, po to by coś większego w całości wciągnąć :lol: :lol: :lol:

Tomek

Jak już będziesz miał gotowego tego pstrągowego wstaw prosze jakies foto.

Ah ta Wisła :unsure: nie dane było żeby do mnie dopłynęła :(

Tym razem Milupa dopłynie,czekam tylko na stery.Dostanie 2mm.

Salmon1977 to jest Raptor7 ok.12-14g pływak jest zrobiony jeden do testów dla Arka.

Wisła dopłynęła :mellow: Tomy nowe wzornictwo jest powalające :huh:

Spoko już tam pisałem w Twoim wątku i będę śledził z uwagą :D

Nowe bezsterowce 7cm 15g na własny użytek.Będę je sobie testował :D połowią to będą dostępne.Podobne do ZZ'Rap ale łatwiej nimi pokombinować z prowadzeniem.Mocniejsze odejścia na boki przy poderwaniu itp.Konstrukcja bardziej podatna na inwencję wędkarza.No i ryjek taki bardziej uklejkowy.

post-1204-1348917683,1365_thumb.jpg

post-1204-1348917683,39_thumb.jpg

post-1204-1348917683,7381_thumb.jpg