Tomy Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Przypadkowo wyszło Tak od przyszłego sezonu najprawdopodobniej będą Jaziówki z piany głęboko i płytko chodzące i mega wielkie sumowe woby bezsterowe w ok.100g 20-25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Patyki pod moje przynęty.Ostatnio uzbrojony CTS 2,40m cw.9-28g przeznaczony głównie do łowienia ZZ'Rapami.Przy okazji polecam Pana K.Zielińskiego.Robota jest wykonana perfekcyjnie.Dla fanów ZZ'Rap konstrukcja jest gotowa.Wcześniej został ukręcony patyk pod Leviathany 2,75m 10-35g i dedykowany Pampuchom Jaziowym 2,60m 6-20g.W planach jeszcze są minimum dwie konstrukcje.Tak więc drodzy koledzy-ryzyko celowania w odpowiedni blank pod moje woblery zostało skasowane do zera.Doskonale z nimi grają multiplikatory Chronarch,Curado,Citica z serii E{moim zdaniem ta półka cenowa spokojnie wystarczy} dobór kolorów blanków,designu oraz komponentów jest oczywiście dowolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 To pochwal się jeszcze co masz w planach i do jakich zastosowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ....w planach jest patyk UL cast i Heavy a jaki nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A ten CTS 2,4 to w jednym kawałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A ten CTS 2,4 to w jednym kawałku?Najprawdopodobniej jest taka możliwość.Mój jest w 2składzie dla mnie wygodniej,może!i minimalnym kosztem akcji wędki. Pampuchy L.C. ok.3cm waga ok.6g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Super wykonanie tych jaziowców.. Mam inne gusta co do wobków, ale te i kolorystyka boleniowych powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 To jest taka końcówka w starym designie.Pora zmienić,może coś z folią,może coś innego.Muszą zaskoczyć wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 folia na boleniówkach to jest to... tym bardziej te odcienie, wbrew pozorom są one czasem kluczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Folia na Boleniówkach to nowy design i ten będę ciągnął.Jazióki są w starym i będą zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Przy ustawianiu Jaziówek pare małych klonków i na koniec złota 60siona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 czyli,- zaczeła się jesień u mnie też ją widać bo zaczęły pojawiać się okonie blisko brzegu,- wczoraj 45cm i to w nocy,- po raz pierwszy w życiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No niestety poszło to lato dość szybko.Trzeba poszukać Bolków na jesiennych miejscówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Floater Sandaczowy dla Arka-RheinangleraLipionek pod Głowatkę dla Andrzeja Staneki to jest Panowie na Gwiazdkę żeby w Grudniu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Raptor7 takie małe stadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Miałem okazje dziś porzucać leviatanem 13. Bardzo ciekawa praca do wolnego prowadzenia. Przy opadzie pracuje doskonale. Niestety paskudny dzien na ryby więc tylko suchy test. Jak tym najlepiej łowić? Przy prowadzeniu wachlarzem w nurcie wynosi mi go do powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Rzucaj pod prąd i sprowadzaj wachlarzem minimalnie tylko zwijaj i opad.Jak Ci się nie sprawdzą dasz cynk i wyślesz komuś kto daje rade.Patu też poległ na tych wobkach-to nie wstyd.Ja łowię nimi w Jesień na wolniakach.Może masz tam mocny uciąg u mnie nie wywalały się po powierzchni a szły ciut pod nią-bez wykładania.Popróbuj spiny nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Co?? Ja nie dam rady?? spokojnie spokojnie przyjdzie czas. Jestem niemal pewny, że z opadu może strzelić w to wszystko zębate co pływa w naszych wodach. Lubię takie smaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Co?? Ja nie dam rady?? spokojnie spokojnie przyjdzie czas. Jestem niemal pewny, że z opadu może strzelić w to wszystko zębate co pływa w naszych wodach. Lubię takie smaczkiLubię takie podejście i niebawem Ci coś przyjdzie priorytetem do testów skoro lubisz wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 bosko <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dzisiaj trochę oddechu od Boleni.Jazie na woblerki które są już w zasadzie sprzedane ale fizycznie jeszcze u mnie.No i trzeba było je przetestować.Rozmiarówka taka od 40 do ok.60cm może 58 nie mierzyłem ale parę konkretnych było.Największy oczywiście się wypiął .Wszystko na Pampucha L.C. 3cm 5-6g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Piękne rybki a woblerki cudeńka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ja pierdykam!! ale jaziory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ja pierdykam!! ale jaziory! No sam jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi