Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

ulala... ciekawe jak bedzie ze stabilnoscia w trakcie fruwania :D

Mifas grubo pow.30g leci jak strzała.U mnie trzeba uważać na drugi brzeg bo krzaki kosi.Miałeś Sumka na niego aleś spanikował no i skończyło się jak się skończyło :lol:

Patu pracuje jeszcze nad nowym designem.Nie będę zapeszał wstawię za kilka dni B) Ja muszę to zrobić tak że będzie nie do odróżnienia od żywej uklei.Muszę!nie chcem ale muszem :lol:

ulala... ciekawe jak bedzie ze stabilnoscia w trakcie fruwania :D

Mifas grubo pow.30g leci jak strzała.U mnie trzeba uważać na drugi brzeg bo krzaki kosi.Miałeś Sumka na niego aleś spanikował no i skończyło się jak się skończyło :lol:

Patu pracuje jeszcze nad nowym designem.Nie będę zapeszał wstawię za kilka dni B) Ja muszę to zrobić tak że będzie nie do odróżnienia od żywej uklei.Muszę!nie chcem ale muszem :lol:

tamten sum mnie... wykiwal... szybki siad. jak zaczep... a pozniej nagle luz... myslalem ze ucielo sie cos a skubaniec po porstu z trzecia kosmiczna zaparkowal mi w burcie pod nogami na glebokosci 3,5 m +

Tomy,nie ogarniam Leviathana, nie wiem co robię zle, ,rzucam lekko pod prąd,wpoprzek rzeki,prowadzę wolno,podszarpuję,daję opadać,cały czas kontakt z przynętą,nawet puszczałem z prądem i nic.Raptor coś tam łowi,ZZRap łupie piękne rzeczne okonie,a Levy nic!Chcę też wypróbowac go na stojącej,jakieś patenty?

Tomy,nie ogarniam Leviathana, nie wiem co robię zle, ,rzucam lekko pod prąd,wpoprzek rzeki,prowadzę wolno,podszarpuję,daję opadać,cały czas kontakt z przynętą,nawet puszczałem z prądem i nic.Raptor coś tam łowi,ZZRap łupie piękne rzeczne okonie,a Levy nic!Chcę też wypróbowac go na stojącej,jakieś patenty?

:lol: to też dlatego będzie robiony tylko na zamówienie dla koneserów tego modelu.Odsyłaj a do Ciebie leci Raptor+coś tam.Z tego co czytam wszystko robisz dobrze.Może brak konkretnych Bolków w łowisku.Trudno powiedzieć.Forecast niebawem potestuje bo jest w drodze do niego.Na wcześniejszą wersję miał kontakty.Ja ruszam z nimi za parę dni musi się trochę ochłodzić żeby Bolki weszły w jesienne miejscówki.Konstrukcja jest łowna i przetestowana.Jednym siadła drugim nie.

post-1204-1348917921,3817_thumb.jpg

Pisałem też do gościa o którym wspominałeś,że ma efekty na Levego i daje radę z prowadzeniem,ale 3 tygle i zero odpowiedzi.Może nie chce ujawniać :unsure: swoich sekretów :lol:

Tak?O dobrze że mi to piszesz.Wyciągnę z tego odpowiednie wnioski. :D .Ostatnio ma sporo spraw priorytetowych na głowie no ale odpisać powinien mimo wszystko choć musu nie ma.

Będzie dobrze nowy design w trakcie prac.Dobre fotki wstawię jak się z tym cholerstwem uporam.To będzie takie pomieszanie wszystkich stylów/metod.Folia,malowanie,wygniatanie,transparenty i kalkomania.W realu wygląda już miodzio ale ciemno i fotki są jakie sa.Normalnie sam nie mogę się doczekać Leviathana 10tki w tej szacie.iiiiiiiiiiiiha!!!!!!!

post-1204-1348917928,1896_thumb.jpg

post-1204-1348917928,3793_thumb.jpg

post-1204-1348917928,5294_thumb.jpg

• Like 1