Tomy Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 poczekaj jak będzie gotowy To co jest to surówka i focona przy kiepskim świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 WTF? Marynowana uklejka?Dzięki Tomy za paczkę dzisiaj doszła.Pozdrówka p.s.Jak lakierujesz to masz coś jak chyba Krisu23 miał,taka szafkę z farelką,czy normalnie dajesz im schnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Oko 3D jest jednak niezastąpione jeśli chodzi o imitację bliską naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Oko 3D jest jednak niezastąpione jeśli chodzi o imitację bliską naturze.a kto powiedział że nie będzie oka 3D .Pisałem będzie to zmieszanie wszystkich metod,będzie też malowanie pod i nad itd.Pracuje nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 WTF? Marynowana uklejka?Dzięki Tomy za paczkę dzisiaj doszła.Pozdrówka p.s.Jak lakierujesz to masz coś jak chyba Krisu23 miał,taka szafkę z farelką,czy normalnie dajesz im schnąć? Normalnie daje im schnąć bo w pomieszczeniu jest ciepło.Jedne schną,inne się impregnują itd.koło zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Znalazłem,o taką mi chodziło: http://imageshack.us/photo/my-images/38/schemato.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 poczekaj jak będzie gotowy To co jest to surówka i focona przy kiepskim świetle.To co ,na emeryture? Malina..Starsze modele beda znów moczone w słonej zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Starsze modele też będą z alu nie zrezygnuje.Po za tym ryby muszą zweryfikować ten nowy design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Paweł no posuwam do przodu z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Tomy, te oklejane folią dużo ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ryby zweryfikują ten temat.Te w folii są skończone a kalko narazie taka surówka.W sprzedaży będą obie wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jaziowe smaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No powal na kolana śliczne te rybki jak z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Folia 1000000000000000000000 razy lepiej wygląda Tomi zaczynasz iść na łatwiznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Maniek z Tobą to gadka jak z dupą po ciemku .Będzie to i to.Gdzie tu pójście na łatwiznę .Spróbuj sam z kalką zobaczysz jakie to proste.Będzie kalka,folia,drewno i jak dobrze pójdzie a narazie idzie ok. to i pianka.W życiu nie zarzucę folii i hand made ale obok musi być coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ciekawe ile trzeba wypić żeby gadać z dupą po ciemku xD Wracająć do tematu Tomku jest folia jest kalka a gdzie znikły okazyjne woblery rzeźbione ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Śliczna robota. Aż się oko śmieje do cukiereczków jaziowych.Będą jakieś egzemplarze handlowe w niedalekiej przyszłośći czy tylko na własny użytek?Co do boleniowych to alu wyglądaja najbardziej realistycznie choć żadnym szpecem od boleni nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 title=RafałWrocław napisał(a) dnia pon, 24 wrzesień 2012 07:27]Ciekawe ile trzeba wypić żeby gadać z dupą po ciemku xD Wracająć do tematu Tomku jest folia jest kalka a gdzie znikły okazyjne woblery rzeźbione ;> ?Patrze,patrze a tu Apacze.Znikły i nie ma Rafał a kiedy ja bym to miał rzeźbić do jasnej cholery Dzisiaj testy Jaziówek przed wysyłką do klientów.Parę Jaśków było w tym rozmiarze mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dobra , może i masz racje Ale wiesz...lipiński też zaczynał od lipy a teraz robi wobki z pianki bo łatwiej i szybciej ale też jakoś wyrobów spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Tomku wierze ze znajdzie sie chwilka na jednego maluszka rzeźbionego raz na jakis czas powiedzmy raz w miesiacu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dobra , może i masz racje Ale wiesz...lipiński też zaczynał od lipy a teraz robi wobki z pianki bo łatwiej i szybciej ale też jakoś wyrobów spadła Nie wiem jak tam z jakością u Pana Lipińskiego ale z tego co widzę to woblery ma łowne.Fotki ryb na forum złowionych na Bromby i Spirity nie należą do rzadkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tomku wierze ze znajdzie sie chwilka na jednego maluszka rzeźbionego raz na jakis czas powiedzmy raz w miesiacu heheTeż chciałbym w to wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wiara przenosi góry ale czy stróga wobki?? Z drugiej strony, cierpliwość to dziś zapomniana cecha a w wedkarstwie sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chciałbym robić wiele rzeczy ale sam człowiek nie jest w stanie.Bardzo dużo rozmawiałem w temacie współpracy i z wieloma.Niestety to taka przypadłość naszego narodu że często kończy się to słodkim pierdzeniem.Ostatnio trafiłem wreszcie gościa konkretnego i myślę że temat pójdzie do przodu.Nie ma obietnic-są fakty i ciągniemy wózek w jedną stronę.Na dużą skalę człowiek sam nie da rady.Hand Made tak jak wcześniej pisałem będzie!!!Jedno drugiego nie wyklucza.Po za tym daje mi to zbyt dużo dobrej zabawy żeby z tego zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi