Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

WTF? :huh: Marynowana uklejka?Dzięki Tomy za paczkę dzisiaj doszła.Pozdrówka

p.s.Jak lakierujesz to masz coś jak chyba Krisu23 miał,taka szafkę

z farelką,czy normalnie dajesz im schnąć?

Normalnie daje im schnąć bo w pomieszczeniu jest ciepło.Jedne schną,inne się impregnują itd.koło zamknięte.

Maniek z Tobą to gadka jak z dupą po ciemku :D .Będzie to i to.Gdzie tu pójście na łatwiznę :wacko: .Spróbuj sam z kalką zobaczysz jakie to proste.Będzie kalka,folia,drewno i jak dobrze pójdzie a narazie idzie ok. to i pianka.W życiu nie zarzucę folii i hand made ale obok musi być coś jeszcze.

title=RafałWrocław napisał(a) dnia pon, 24 wrzesień 2012 07:27]Ciekawe ile trzeba wypić żeby gadać z dupą po ciemku xD Wracająć do tematu Tomku jest folia jest kalka a gdzie znikły okazyjne woblery rzeźbione ;> ?

Patrze,patrze a tu Apacze.Znikły i nie ma :lol: Rafał a kiedy ja bym to miał rzeźbić do jasnej cholery :lol:

Dzisiaj testy Jaziówek przed wysyłką do klientów.Parę Jaśków było w tym rozmiarze mniej więcej.

post-1204-1348917945,7401_thumb.jpg

post-1204-1348917947,0963_thumb.jpg

post-1204-1348917947,3736_thumb.jpg

post-1204-1348917947,537_thumb.jpg

post-1204-1348917947,8648_thumb.jpg

Dobra , może i masz racje ;) Ale wiesz...lipiński też zaczynał od lipy a teraz robi wobki z pianki bo łatwiej i szybciej ale też jakoś wyrobów spadła :D

Nie wiem jak tam z jakością u Pana Lipińskiego ale z tego co widzę to woblery ma łowne.Fotki ryb na forum złowionych na Bromby i Spirity nie należą do rzadkości.

Chciałbym robić wiele rzeczy ale sam człowiek nie jest w stanie.Bardzo dużo rozmawiałem w temacie współpracy i z wieloma.Niestety to taka przypadłość naszego narodu że często kończy się to słodkim pierdzeniem.Ostatnio trafiłem wreszcie gościa konkretnego i myślę że temat pójdzie do przodu.Nie ma obietnic-są fakty i ciągniemy wózek w jedną stronę.Na dużą skalę człowiek sam nie da rady.Hand Made tak jak wcześniej pisałem będzie!!!Jedno drugiego nie wyklucza.Po za tym daje mi to zbyt dużo dobrej zabawy żeby z tego zrezygnować.