Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Parę strzebelek L.C. 3cm ok.5-6g.i L.C. Military Y-Bait.Wobki dalekosiężne o pracy agresywnej Y lub V jak to woli czyli przód stoi w miejscu tył zamiata połączone to wszystko z migotaniem.Wzorek skuteczny i przetestowany na Jaziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tomy czekam na wobki klenio-jaziowe pływające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hej imienniku te z ownerem U.L. pływają.Tu są uzbrojone w grubą 8mkę.ale widać że je ciągnie do góry.Można jeszcze zejść z wagą o 0,2g i są floatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tomy, te Y-Bait podobają mi się szczególnie i coś mam przeczucie, że mogą spodobać się jazikom, klenikom i nie tylko Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tomy, te Y-Bait podobają mi się szczególnie i coś mam przeczucie, że mogą spodobać się jazikom, klenikom i nie tylko Gratuluję!Tak a tu są fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tomek jaki Ty masz tam uciąg? Pytam z perspektywy mojej jaziowej rzeczki (a w zasadzie kanału), która płynie raczej niemrawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ....u mnie też nie zrywa z nóg.Im słabszy uciąg tym mniej obciążenia w Pampuchu i działa nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 bo tam gdzie jazie to naogół nie zrywa z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Taki mały wypadzik.Od groma ale wielkością nie szokowały.Wszystko na ZZ'Rap .Woda praktycznie stojąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Takie trochę inne cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zajebiscie wygladają, jakby nie ten szelmowski uśmieszek to wygladały by jak sardynki z puszki po wylaniu tego ochydnego oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wczoraj połowiłem Zandery przy Bolkach na sterowce.Wiem już co w nich zmienić żeby były stricte pod ten gatunek.Fajnie pstrykały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tomku jak będziesz miał już wyniki tych spostrzeżeń to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja też chętnie weznę coś typowo pod sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Już są w trakcie wykonania trochę mniej obciążenia i praca będzie bardziej intensywna.Taki Raptor Turbo.Na pierwszy rzut idą 6stki a potem 7mki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tomku a rozmiar 9 o pracy Raptorka tylko lżejszy i bardziej zamiatający ogonkiem by dało rade stworzyć Na Odrzańskie zanderki przy obecnym poziomie wody byłby nieoceniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak by doba była dłuższa to tak.Nie chcę obiecywać.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wersja w kalkomanii ukończona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Bardzo fajne, zabawy dużo pewnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wersja w kalkomanii ukończona. Wizualnie nie przyciąga uwagi, sorrki ale folia z odciśniętą łuską wygląda o wiele lepiej niż ta kalkomania. Taka moja uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Warto mieć różne wzory - może okazać się tak, że jednego dnia będą waliły na folię, drugiego na kalkę, trzeciego na zwykłe malowanki. A lepiej wyglądają to dla oka... Naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dokładnie spirity mi sie też nie podobają a są bardzo łowne, a ta ukleja wygląda jak prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wobler129 Warto mieć różne wzory - może okazać się tak, że jednego dnia będą waliły na folię, drugiego na kalkę, trzeciego na zwykłe malowanki. A lepiej wyglądają to dla oka... Naszego Smile Bardzo trafna uwaga, a eksperymentować nigdy nie zaszkodzi, a nawet to wskazane.Zresztą jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki.Wobki w każdym wydaniu z tego wątku fajne i ważne że łowią.Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wyglądają jak skórki. Wierna imitacja - dobra robota i realistyczny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Panowie to są przymiarki do woblerów z pianki których napewno nie będę malował.Co za tym pójdzie?No niższa cena to raz i będą dostępne w moim sklepie w którym znajdą się oprócz woblerów-materiały-lipa,drut,siatki itd.Wędki pod moje woblery które rzecz jasna obsłużą i inne wabiki-pracownia FishingArt.Szafki na sprzęt wędkarski.Dział Carp Japan Style -multi już kupione- Mam tu wodę obfitującą w miśki 20kg+ .Będą to połowy bez długich zasiadek,pipczyków,namiotów.Co prawda z gruntu ale na przynęty sztuczne.Młynki na fotkach.Wędki będą miały ok.3,00-3,20m.Tym czasem myślę nad ich designem a Kamil szuka blanków WOBLERY HAND MADE W FOLII BĘDĄ PRODUKOWANE RÓWNOLEGLE!BO TO K....A KOCHAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi