teki77 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podobają mi się te oklejanki , i z chęcią takowego zakupie jak będą dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Będą wstawię na giełdę niedługo próbną serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Bardzo fajne, zabawy dużo pewnie co? Wobler bardzo prosta sprawa jak już trafisz odpowiedni arkusz kalkomanii.Mam firmę poligraficzną w rodzinie i trafili w 10tkę.Kalkomanie i to różne też będą dostępne w moim sklepie w dziale Luremaker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dzisiaj przy ustawianiu ZZ'Rap.Bolenie z totalnego wolniaka.Ilość 2cyfrowa,długość-takie na minimum forumowe ale bardzo krępe i bardzo mocne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na przykosach leviatan rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na przykosach leviatan rządzi. Fajno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wczorajsze testy L.C. Military Y-Bait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Od góry.Nowy design dla Leviathana taka surówka-dużo bieli i Raptor5 [sieczka] w wersji chrome. Edytowane 3 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dwie ostatnie fotki... Kurde Człowiek!!! wygladaja jak sieczka zalana zywica... Ciekawe jak by wyglądała Twoja obecna twórczośc gdyby nie szlaban na skórzaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Dwie ostatnie fotki... Kurde Człowiek!!! wygladaja jak sieczka zalana zywica... Ciekawe jak by wyglądała Twoja obecna twórczośc gdyby nie szlaban na skórzaki No ja to powinienem Tobie Mifas podziękować za to niegdysiejsze usunięcie tych skórek a Lassojbajta to powinienem kochać za to że się czepiał.Będą też Leviathany10tki w tym designie co sieczka,kiełże Jaziowo,Kleniowe w których też będę podpierał się kalkomanią. i folią. Edytowane 3 Października 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 doskonała robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 eee daj spokoj... maly pomnik w centrum Oswiecimia mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 eee daj spokoj... maly pomnik w centrum Oswiecimia mi wystarczy ....a pomyśleć że już miałeś swego czasu "dziesione" wymalowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dawne dzieje ale możemy sie potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Niby nie jestem do końca przekonany do kalkomanii, niby malowane bardziej mi się podobają, ale te też mają coś w sobie... Cytując klasyka: 'I co, są bunkry? Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) To są proste kalomanie i fotki na nie ściągane z sieci.Teraz będę robił swoje zdjęcia i z nich będą robione.Dla mnie to tylko podpora w Hand Made-jedna z wielu warstw,taki jest plan. Edytowane 3 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Od góry.Nowy design dla Leviathana taka surówka-dużo bieli i Raptor5 [sieczka] w wersji chrome. Wersja chrome jest zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 I to bardzo, doskonała robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Od góry.Nowy design dla Leviathana taka surówka-dużo bieli i Raptor5 [sieczka] w wersji chrome.dla mnie ten design leviathana super jak ukleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Super Dzisiaj zlokalizowałem konkretne Bolki ale ciut za póżno przyjechałem.Jeden się zdecydował na strzał w Leviathana ale kotwice brzuszną wyprostował-wszystkie ostrza w dół.Trochę przesadziłem z tym dokręceniem hamulca na beton Edytowane 3 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tomku raptorek 5 i 7cm w wersji pływajacej w wersji chrom da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No ciekawe co teraz powiedzą przeciwnicy desing-u w kalko Te sieczki są po prostu wyqr...ne Tomy czasami wydaje mi się,że już lepiej sie nie da,a tu znowu ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Kalki będą dostępne w moim sklepie z materiałami do lurebuildingu.Może nie wszystkie wzory bo coś muszę zostawić tylko dla siebie ale sporo tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tomku raptorek 5 i 7cm w wersji pływajacej w wersji chrom da rade? Salmon pływaki wagowo wyjdą bardzo słabo.Mogę zrobic ciężkie ale z pracą po powierzchni.Teraz wykombinowałem Jaziówki-taki wzorek na przyszły letni sezon-które mają 2,8cm ważą 6g i idą po tafli ostro smużąć już przy wolnym prowadzeniu.Na przyszły sezon zapowiadam od razu zmiane kotwic w Raptorach na VMC czarny nikiel [takie same jak w Rapali] a w Leviathanach na Owner Stbcx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Ciąg dalszy zabawy z kalką.ZZ'Rap w nowym designie.Jeszcze odpowiedni retusz,kilka bajerków kolorystycznych i będzie bliski ideału. Edytowane 4 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi