Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Salmon pływaki wagowo wyjdą bardzo słabo.Mogę zrobic ciężkie ale z pracą po powierzchni.Teraz wykombinowałem

Kurde Człwieku :) maja byc pływaki :ph34r: nie zalezy mi na lotnosci..widze je na pstraga i...trociuche? :rolleyes: Mała rybke wszystko zeżre ..taki banał :D aaaa i bym zapomniał w tych piatkach fajnie by było podwójna kotwiczke usadowic,tak tradycyjnie :)

Wydaje mi się że prędzej w Raptory powinny stukać.Raz miałem na kiju takiego grubo pow.60cm.właśnie na Rapka.Z drugiej strony połowiłem też swego czasu Klenie dość grube na bezsterowce tak więc wszystko jest możliwe.Będzie powrót Jumpera coś nie coś zmienione.Dalej nie jest to wobler łatwy ale łowny i bardziej przyjazny od poprzedniej wersji.

Edytowane przez Tomy

Tomek w poniedziałkowy wieczór Twój pstrążek nie mial sobie równych !!!! Połowiłem zjebiscie na niego ok 30 ryb w przedziale od 35 do 42 cm wiekszośc potoków ale trafiło sie 7 źródlaków. Jak nie przyjdą przymrozki i nie zrobi sie dzień liścia to w poniedzialek powtórka ;)

hejka tomy leviathany 10 miazga !!!! miałem się zabrać przez zimę za uklejki oklejanki i miałem podobne wizje kolorystyczne teraz widzę że sie da tylko jest jeden problem teraz te próby będą odbierane jako podróbka muszę wymyslic cos nowego hehehe pozdro

Tomek w poniedziałkowy wieczór Twój pstrążek nie mial sobie równych !!!! Połowiłem zjebiscie na niego ok 30 ryb w przedziale od 35 do 42 cm wiekszośc potoków ale trafiło sie 7 źródlaków. Jak nie przyjdą przymrozki i nie zrobi sie dzień liścia to w poniedzialek powtórka ;)

No to fajnie ale wzornika nie mam pod ten model i tu jets klops bo nie pamiętam jak tam szło z tym obciążeniem.

hejka tomy leviathany 10 miazga !!!! miałem się zabrać przez zimę za uklejki oklejanki i miałem podobne wizje kolorystyczne teraz widzę że sie da tylko jest jeden problem teraz te próby będą odbierane jako podróbka muszę wymyslic cos nowego hehehe pozdro

Spidi a dajże spokój :) rób i sie nie stresuj.Robiłem swego czasu złoty pasek,potem poszło kilku w ślady.Ja nie mam o to pretensji i nie mogę mieć.

Zobaczymy co tam Bassket na nie zaliczy :) .Dość konkretne stadko Raptorów dzisiaj będzie testowane i ustawiane.

post-46714-0-41336000-1349679381_thumb.jpgpost-46714-0-56037300-1349679363_thumb.jpg

Tomku doszła moja paczuszka jeżeli mogę powiedzieć głośno ZA....................TE wygląd straszny pozytywnie oczywiście listonosz wystawił mnie trochę ale dopiero przyniósł dopiero jak mnie zobaczył bo mu powiedziałem żeby tylko mnie ją dał a trochę się cyka he he taki żarcik ale wobki suuuper biją wszystkie przynęty na głowę bez obrazy dla innych ale myślę że wielu podzieli moją opinię