KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ciąg dalszy zabawy z kalką.ZZ'Rap w nowym designie.Jeszcze odpowiedni retusz,kilka bajerków kolorystycznych i będzie bliski ideału.ja myślę że ten śledzik będzie całkiem smakował rapkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Salmon pływaki wagowo wyjdą bardzo słabo.Mogę zrobic ciężkie ale z pracą po powierzchni.Teraz wykombinowałem Kurde Człwieku maja byc pływaki nie zalezy mi na lotnosci..widze je na pstraga i...trociuche? Mała rybke wszystko zeżre ..taki banał aaaa i bym zapomniał w tych piatkach fajnie by było podwójna kotwiczke usadowic,tak tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Czyli coś jak rapala oryginal floating ale to wtedy trzeba by Raptora zrobić nieco szerszego bo taka żyleta to jako pływak chyba nie darady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Leviathany10 nowy design w trakcie. Wszystkie triki i metody w jednym będą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Powinny się sprawdzić w metodzie na TRUPKA Edytowane 6 Października 2012 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Tomek,- paczka dotarła, wszystko jest piękne i jutro spróbuje bezsterowców na jaziach o których Ci mowiłem bo ostatnio brały tylko na 8cm shady więc może... byłby całkiem ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Wydaje mi się że prędzej w Raptory powinny stukać.Raz miałem na kiju takiego grubo pow.60cm.właśnie na Rapka.Z drugiej strony połowiłem też swego czasu Klenie dość grube na bezsterowce tak więc wszystko jest możliwe.Będzie powrót Jumpera coś nie coś zmienione.Dalej nie jest to wobler łatwy ale łowny i bardziej przyjazny od poprzedniej wersji. Edytowane 7 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Te ostatnie Leviathany... Arcydzieło...!!!(.... i wrzosowy odcień mają- moim zdaniem najlepszy kolor na bolki) Edytowane 7 Października 2012 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Miazga Tomy...chyle czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Zobaczymy co tam Bassket na nie zaliczy .Dość konkretne stadko Raptorów dzisiaj będzie testowane i ustawiane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Taki projekcik w toku. Edytowane 9 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Fajne to , w pierwszym momencie pomyślałem że na dolnym zdjęciu to wahadło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Co to Tomku , teraz obrazy będziesz malował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Co to Tomku , teraz obrazy będziesz malował ? Nie.Zdecydowanie idę w wobki i w gumy może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tomy Leviathany w nowej szacie wyglądają ekstra, a ten nowy projekcik powinien spisać się na morskich trociach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tomek w poniedziałkowy wieczór Twój pstrążek nie mial sobie równych !!!! Połowiłem zjebiscie na niego ok 30 ryb w przedziale od 35 do 42 cm wiekszośc potoków ale trafiło sie 7 źródlaków. Jak nie przyjdą przymrozki i nie zrobi sie dzień liścia to w poniedzialek powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 hejka tomy leviathany 10 miazga !!!! miałem się zabrać przez zimę za uklejki oklejanki i miałem podobne wizje kolorystyczne teraz widzę że sie da tylko jest jeden problem teraz te próby będą odbierane jako podróbka muszę wymyslic cos nowego hehehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Tomek w poniedziałkowy wieczór Twój pstrążek nie mial sobie równych !!!! Połowiłem zjebiscie na niego ok 30 ryb w przedziale od 35 do 42 cm wiekszośc potoków ale trafiło sie 7 źródlaków. Jak nie przyjdą przymrozki i nie zrobi sie dzień liścia to w poniedzialek powtórka No to fajnie ale wzornika nie mam pod ten model i tu jets klops bo nie pamiętam jak tam szło z tym obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 hejka tomy leviathany 10 miazga !!!! miałem się zabrać przez zimę za uklejki oklejanki i miałem podobne wizje kolorystyczne teraz widzę że sie da tylko jest jeden problem teraz te próby będą odbierane jako podróbka muszę wymyslic cos nowego hehehe pozdroSpidi a dajże spokój rób i sie nie stresuj.Robiłem swego czasu złoty pasek,potem poszło kilku w ślady.Ja nie mam o to pretensji i nie mogę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Każdy wzoruję się na najlepszych Tomy ostatnie wersji rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zobaczymy co tam Bassket na nie zaliczy .Dość konkretne stadko Raptorów dzisiaj będzie testowane i ustawiane.Tomku doszła moja paczuszka jeżeli mogę powiedzieć głośno ZA....................TE wygląd straszny pozytywnie oczywiście listonosz wystawił mnie trochę ale dopiero przyniósł dopiero jak mnie zobaczył bo mu powiedziałem żeby tylko mnie ją dał a trochę się cyka he he taki żarcik ale wobki suuuper biją wszystkie przynęty na głowę bez obrazy dla innych ale myślę że wielu podzieli moją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Można się zakochac w tych woblerkach. Tylko osiołowo w żłoby dano... Chyba zamówię wielki komplet rożnej maści uklejek na bolki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Leviathany będą wyglądać tak.Gotowe dzisiaj testy na wodzie. Edytowane 12 Października 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Leviathany będą wyglądać tak.Gotowe dzisiaj testy na wodzie.No ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Praca wyszła "miodzio" .Foki znad wody i tu widać pod odpowiednimi kątami padania światła co i jak.Ten egzemplarz akurat jest dla mnie więc się tak nie przyłożyłem do kasowania brzegów.Taka wersja robocza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi