mifek Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ciekawe jaką dostanie skórkę? ekologiczną :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Jak najbardziej na skóry nie mam czasu.Drut będzie dostępny w odcinkach 10 metrowych i w postaci wkrętów/oczek.Tu na fotkach oczka/drut 0,8mm{boleniówki itp.} i 0,6mm {jaziówki itp.} .Wracając do tematu listew lipowych będą też dostępne impregnowane podciśnieniowo.Zima idzie tak więc zapraszam na zakupy,Bracia i Siostry ZZ'Rap wersja z jedną kotwicą. Edytowane 24 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Tomek ZZ jest zajebistym opadowym wobem, pierwsze sandacze już były,- szkoda ze małe, za to 16szt w poniedziałek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ekologiczną :D :D nie chodziło mi o materiał tylko o kolorek ale mniejsza z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 To się zastanowię jaki kolorek czy to niebiewski czy fijoletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 To się zastanowię jaki kolorek czy to niebiewski czy fijoletowytak czy siak i tak niezły pewnie będzie znając Ciebie ............a może natural ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) O!i to będzie chyba najlepsze posunięcie.Pierwsze materiały już spakowane.Wysyłam jutro Panowie.Leviathany10 i 13. Edytowane 25 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tomku te listwy to nie czasem do mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Tak właśnie poszły.Jutro powinny być na miejscu.Na wysyłce się z deczka wypsztykałem ale to sobie odbije na następnym kliencie hahaha Edytowane 25 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Tak nowa propozycja w kierunku Lurebuildingu:1.Listwy lipa 0,7/1,8cm-ok.3metrów2.Drut nierdzewny 0,8mm-5metrów3.Stery-poliwęglan 1,5mm 40szt+4.Siatka do malowania i wyciskania łusek.Cena będzie taka okrągła 50zł..Można z tego zrobić ok.40sztuk woblerów podobnych do mojego Raptora czy innych boleniówek o podobnej charakterystyce. Edytowane 28 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Następne materiały-Kalkomania-transparent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 e no super ta kalka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Klasa kalka.Kiedy będzie dostępna - czy można zamówić od razu z tym zestawem za 50 (+ oczywiście dopłata) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tak są dostępne te których jest najwięcej na fotce.Rozmiar 7cm i 8cm.Można kupować z zestawem tym powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Szprota świeżo po nałożeniu kalki.Kurcze nie za bardzo jest co dodać.Będzie wypasiona ale w sumie tak by już starczyło,jedynie prysnąć-grzbiet i brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ładnie :-) szprota wędzona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Tu masz żywe.Zdjęcie z kalką ciut ciemne.Wszystko zależy co dasz na tło w mojej kalce bo jest ona transparentna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Miodzio ,bardzo fajne :-) a jak bardzo transparentna kalka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 haha ta wędzona szprota mnie rozwaliła :-) rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tomy, jaka cena za kalke? I jak wyglada technicznie jej nałożenie,jest na tyle "plastyczna" by naciągnac ja na wobler by nie odstawała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas1380 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 zamawiam zestaw + kalkomanie;proszę odane do wpłaty,,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tu masz żywe.Zdjęcie z kalką ciut ciemne.Wszystko zależy co dasz na tło w mojej kalce bo jest ona transparentna. Ja to juz nie rozrozniam ktore sa prawdziwe a ktore Twoje.Boje sie ,ze kiedys na szprocie popularnym zeba zlame jak ktos Twojego zakonserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Szproty rewelacja to chyba prawdziwe zalakierowane hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tomy, jaka cena za kalke? I jak wyglada technicznie jej nałożenie,jest na tyle "plastyczna" by naciągnac ja na wobler by nie odstawała?Moja kalkomania jest na bardzo elastycznej folii.Przy większych krzywiznach jak mimo wszystko odstaje wystarczy ją podgrzać bo ma właściwośći termokurczliwe i wszystkie-ewentualne falbany schodzą się moment.Bardzo prosta do nakładania.Podgrzewanie-dobry jest mini palnik Dremela np.ustawiony na najmniejszy płomień!!a może być też zwykła zapalniczka.Podobno można to wygrzewać w piecu ale ze względu na inne materiały zastosowane w korpusie nie ryzykowałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 budowlana opalarka chyba też da rade;)wezme na próbe-poprosze dane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi