Tomy Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Bluzer za tydzień-dwa może być?Chyba że te 11stki sobie zabierzesz.No ok.Raptory7 R&L[folia,kalkomania+malowanie] takie będą w 2013r.Oczywiście przez zimę zapraszam na zakupy i robienie zapasów na sezon. Edytowane 31 Października 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Leviathany-konstrukcja której poświęcę sezon 2013 z naciskiem na 13stkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tomek, możesz podać już masę całkowitą poszczególnych rozmiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Jutro bo muszę wagę nową kupić.Stara nie chciała się wyzerować i ją tak chciałem poklupać a ona nic i coraz mocniej,coraz mocniej i zostały z niej ino nóżki w efekcie finalnym.Większy ma samego obciążenia 9+9+3=21g ale dość spory korpus to tak myślę że 30+ będzie a mniejszy 7+9=16g finał ok.22-24g.Mifas tam ćwiczy na 13stki i miał podobno jakieś ryby konkretne.Ja w przyszłym roku sobie solidnie odbije 2012 który upłynął w remontach i wszystkim z tym niezbyt miłym związanym. Edytowane 4 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dzięki. Te mniejsze zakupię, ze 2 jak już będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Bedzie też wersja na morze w takim designie.Ciut mocniejszą pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tomy niezła masowa produkcja SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 tomy na morze to zrob coś a'la dobiasz / dobijak nawet ksztalt taki w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) zrobi się ale malowane+folia i trochę inny kształt. Edytowane 6 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Makrelka rewelka takie zestawienie kolorów na słodką wodę też bardzo trafione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) No to będzie Makrelka!!!!! :D Coś na tym korpusie.Film stary i kiepski ale momentami widać dobrze prace. Edytowane 6 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No to będzie Makrelka!!!!! :D Coś na tym korpusie.Film stary i kiepski ale momentami widać dobrze prace. Pracuje bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Leviathany-konstrukcja której poświęcę sezon 2013 z naciskiem na 13stkę.Część chyba dla mnie he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Jasna sprawa Brachu.Makrelki "ciachnięte".Jutro się biorę za korpusy do nich. Edytowane 6 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 jesli moge cos dodac to zrob jeszcze .. zieloną makrelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekc Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Oj uważaj z tym kalko bo popadniesz w paranoje coś tam na ten temat wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Paranoje to ja już miałem w przedszkolu.Panowie step by step co i jak z moją kalkomanią[nakładaniem] niebawerm wstawię tu w wątku.Niedługo będę nakładał na Raptory i Leviuathany-makrele- Edytowane 7 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 z ta paronoja o ktorej pisal Marek to racja bo wlasnie ta paranoja dociera do mie hehe Tomy tez jestem ciekaw tej twojej kalkomani juz czekam na przesylke zobaczymy co to wyjdzie dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Spokojnie panowie jeden lubi kalki drugi blond lalki a Tomasz lubi próbować i daje to świetne efekty pomieszanie tych różnych technik to jest właśnie jego jego stajl Tomi Gangnam Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No niezłe Kaśki.Szykuje dość ciekawe zestawy.Kształtka,folia,kalkomania,stery,wkręty-Oczka i ołów już docięty do danego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekc Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Spokojnie panowie jeden lubi kalki drugi blond lalki a Tomasz lubi próbować i daje to świetne efekty pomieszanie tych różnych technik to jest właśnie jego jego stajl Tomi Gangnam Style Chodziło mi tylko o to że kalko daje baaardzo dużo możliwości a to mocno wciąga Edytowane 7 Listopada 2012 przez marekc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Żółta spódniczka ... zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Żółta spódniczka ... zdecydowanie w takim razie ta z frontu 1-2-3 moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Wczoraj odkopałem projekt -konik polny-.Do nóżek z poliwęglanu będzie można dowiązać kończyny z gumki przez co będą wymianialne.Korpus owada uproszczony do maximum.Ster będzie wstawiony pod tym kątem ale będzie podgięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dostalem wobki i sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi