Tomy Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Ta...wymyśliłem byłem kupić maszynki do robienia tego.No!można by z mylarem pokombinować przy tych konstrukcjach.Tu koleś robi takie streamery.Normalnie mnie roz....y... Edytowane 10 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ta...wymyśliłem byłem kupić maszynki do robienia tego.No!można by z mylarem pokombinować przy tych konstrukcjach.Tu koleś robi takie streamery.Normalnie mnie roz....y...oj tam oj tam marudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ta...wymyśliłem byłem kupić maszynki do robienia tego.No!można by z mylarem pokombinować przy tych konstrukcjach.Tu koleś robi takie streamery.Normalnie mnie roz....y...jak ktoś lubi fliege to tak ja woby i większe mięcho do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Będzie tego sporo.Teraz zainspirowany mocno ołówkiem R.Hamera robię konstrukcję ale wg.pierwowzoru kolegi Smaczka z forum.Trochę to odchudziłem bo u mnie to jest trochę inna bajka z Bolkami i tak ciężkie klocki słabo się sprawdzają.Zrobiłem inny przód inny tył itd.Jak skończę to wstawię.Tym czasem taka migawka.9cm waga ok.20g.Konstrukcja coś z ołówka coś z mojego Jumpera.waga fajna i konstrukcja też w kilku miejscach będzie można poszaleć jak będą do łyknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Po testach jak będą pozytywne i ołowią ryby.To już chyba w następnym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Makrele w trakcie oklejania.Dojdą oczy 3D itp.Tak po cztery sobie oklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Nowy personel:1.Pani od zamówień i sprzedaży-Pam Auschwitz2.Pani od reklamacji-Ciocia Zofia Edytowane 11 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nowy personel:1.Pani od zamówień i sprzedaży-Pam Auschwitz2.Pani od reklamacji-Ciocia ZofiaNie będę nic u ciebie reklamował he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 hahahaha ciocia po lolku pani od reklamacji po operacji a makrelki z morza wyłowione rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tomek pisałeś coś ostatnio ze dobry drut masz znalazło by się ze sto metrów 0.9 lub o,8 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Coś tam mam ale nie wiem czy 100 metrów jeszcze jest.Ja wiem czy dobry-drut jak drut.Ja wybrałem sobie taki dość sprężysty.Bdb.na stelaże ale oczko też można skręcić.Przy pierwszych obrotach trzeba jedynie uważać,najlepiej wolno 2-3skręcenia żeby załapał temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Zestawy Luremaker spakowane.Dogrywam sprawę pudełek firmowych.Następna partia lipy będzie jeszcze lepsza.Wszystkie odcinki z sękami itd.są wycięte.itp.Listwy będą też o przekroju okrągłym i eliptycznym.Mogą być poddane konserwacji podciśnieniowej na życzenie.Cena 3-4zł/metr w większych ilościach pow.1000mb 2zł/m.Kalkomania większe ilości pow.100kartek 18zł/szt możliwość naniesienia nazwy firmy na odbitki.A!dochodzą jeszcze wałki ołowiane o średnicach 3-4 i 5mm cena od metra to zależy od wagi.Raptorki7 wchodzą w wersję ekonomiczną po 25zł/szt.w mocno okrojonym designie ale napewno dadzą radę.Wersja wypasiona jak najbardziej ciągle będzie dostępna.Potem dojdą Leviathany po 30zł/szt tu szukam kompromisu żeby został fajny design a cena spadła.Wersja wypasiona jak powyżej też będzie dostępna. Edytowane 12 Listopada 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ok to daj tylko znać ile i za ile wolę po prostu kupić raz w roku i mieć zapasik .Fajnie prezentuje się ten zestawik tak profesjonalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Strzebelki pod Pstrążka tak ok.5,5cm pływalność neutral.Praca no cóż na 100% trafi w gusta kropek.Design-będzie wypas[na fotce jest tło pod to co chcę pokazać] a cena tak w normie.Szalał nie będę Edytowane 12 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ładna strzebelka. A jaka waga tej rybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tak z 5g będzie ważyć.Gotowe wstawię jak będzie całe stadko.Teraz to jest tło/golas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tomy , kiedy i czy możliwe będzie złożenie online zamówienia w sklepie Twoim , zapłata paypalem z wysyłką overseas Mam nadzieję , że takowa opcja zaistnieje - dobrze się kupuje przez neta klik i po sprawie nie to co priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 No już by było tylko dołożyłem sobie materiały i strona jest w przebudowie.Tym czasem pisać na priv.odpowiedź z mojej strony jest błyskawiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam - mistrza widzę że talent kwitnie .Byle tak dalej i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Tak mam pakt z ciemną stroną mocy jak już wcześniej pisałem. Witam i bez przesady z tym mistrzem. Edytowane 12 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ja takie 3 strzebelki to chciałbym kupić i to prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Zanotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) a czekaj,czekaj !!!!Co Ty masz kurna w avatarze???!!!Toż to bezczelny pod karpiowy :) :) Edytowane 12 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Fishcon wiosna i zimą na pstrągi, od kwietnia /maja na kurpie Nie cuduj tylko szlifuj moje strzebelki tak żeby chodziły jak Alexandrie czekam na wysyłkę. W styczniu próba na Porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ok.robią się.Ja też w 2013 siadam trochę na karpiach tyle że z multikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi