Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Korpusy dopracowane co do pracy.Nurkują tak w sam raz na górskie wody.Na tym wzorku będą niebawem imitacje-strzebli potokowej,kiełbika,kozy złotawej,pstrążka,jelca,słonecznicy,czebaczka amurskiego i coś co mi jeszcze do głowy wpadnie lub podpowiecie :)

post-46714-0-43965000-1352803136_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

No strasznie się zakręciłem tą kalkomanią,ale tła pod nią to jeszcze lepsza zabawa.Wchodzę w to pełną parą i będzie duuuużo taniej.Myślę zejść z ceną do 10zł-12zł za arkusz A4.Tyle że papieru muszę zamówić wagon.Tym czasem mogę zjechać o dychę.

Edytowane przez Tomy

Dwa wałki po 6g plus korpus,lakier i reszta.To da ok.15-16g.Będę zaglądał ale miałem ciężki dzień tak na 99% lokal wynająłem a groziło mi to że sam stane za ladą w drogerii o żesz-szok w szoku.Kumplowi jak powiedziałem to się wy..ł ze śmiechu.Przechodzę na ciemną stronę mocy.Nara :lol:

A tak zbiorczxo odpowiem-materiały wysłane a Kubuś Słomka [Judasz] :lol: :lol: :lol: proszony jest o podanie danych adresowych.

Jeszcze jedno przygotowuje na przyszły sezon taką konstrukcje pod Bolenie która bedzie tworzyć bąble w mega ilości.Po prostu rurka aluminiowa odpowiednio obciążona i perforowana,coś tam z grawerem może pomyślę.To chyba bardziej blacha niz wobler.

Edytowane przez Tomy

Jeszcze jedno przygotowuje na przyszły sezon taką konstrukcje pod Bolenie która bedzie tworzyć bąble w mega ilości.Po prostu rurka aluminiowa odpowiednio obciążona i perforowana,coś tam z grawerem może pomyślę.To chyba bardziej blacha niz wobler.

O widziałem kiedyś takie gwizdki w akcji :) na letniej Oderce rewelka .

No tym razem sie postarałem żeby się mocno opłacało.Cena 18zł kartka ale!mocno poupychałem i tak.Ciemniejszych uklei jest na kartce 46 odbitek co wystarczy na 23 woblery a było wcześniej 30 i starczyło na 15 woblerów.Jasne zajmują trochę więcej miejsca i weszło 39 to też dobry wynik.No jedna jest nieparzysta ale jak się cos popsuje to macie zapas.

UWAGA!!!jak ktoś chce spróbować co i jak jedną kartkę przeznaczam jako-demo-i mogę wysłać jedną odbitkę lewą i prawą.Koszt wysyłki 5zł.Papier jest ten sam jedynie kupiony w hurcie i z innego źródła.Maszynka do wypalania też już swoja to też cena spadła.

post-46714-0-41312300-1352829204_thumb.jpgpost-46714-0-14955900-1352829219_thumb.jpgpost-46714-0-70387600-1352829233_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Już niedługo-jedno jest pewno będzie widać że to moja robota.Takie na próbę R9.Do bani światło w realu lepiej wypadają.

post-46714-0-15821600-1352816210_thumb.jpgpost-46714-0-16088700-1352816173_thumb.jpgpost-46714-0-35861100-1352816197_thumb.jpg

No Tomek to już jest szał wygląd szał tak jak przypuszczałem jak tylko zobaczyłem jak surowe jeszcze były ale przebiłeś wszystkie jak myślałem co ty wyprawiasz trzeba będzie jakiś bank ;stuknąć żeby wszystko kupić co się chce he he myślę że będą chodziły jak wyglądają tego się nie da opisać normalnie