KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jaka waga tych 9 tomkuidealna he he chłopoku na bolesława nie?że nie wspomnę o wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Nie dokuczaj mu Edytowane 14 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Parę Leviathanów na ukończeniu.Kilka nowych konstrukcji w fazie testów-tu jedna z wielu.Oprzócz przekroju nie ma nic wspólnego z ołówkiem Roberta Hamera który jest super ale próbuje zrobić coś innego.Ten z fotki pięknie kolebie brzuszkiem Teraz popracuje na d designem tego typu przynet. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czy wszystkie lewiatany mają już włascicieli Tomku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jest trochę wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Super, jutro zadzwonię i obgadamy zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kilka nowych konstrukcji w fazie testów-tu jedna z wielu.Oprzócz przekroju nie ma nic wspólnego z ołówkiem Roberta Hamera który jest super ale próbuje zrobić coś innego.Ten z fotki pięknie kolebie brzuszkiem Teraz popracuje na d designem tego typu przynet.Fajny jest ten bananowy ołówek . Tomek nakręć cosik z jego pracą . To też jest chlapak ? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie to nie jest chlapak.Robi elegancki ślad na powierzchni tym dziobem a brzuszek to w prawo to w lewo.Jako że konstrukcja jest wygięta to ogon merda ale tak dośc oszczędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Parę Leviathanów na ukończeniu.Kilka nowych konstrukcji w fazie testów-tu jedna z wielu.Oprzócz przekroju nie ma nic wspólnego z ołówkiem Roberta Hamera który jest super ale próbuje zrobić coś innego.Ten z fotki pięknie kolebie brzuszkiem Teraz popracuje na d designem tego typu przynet.Ale stado będzie czym konfrontować w przyszłym roku jak nic he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ależ dopieszczone te Leviathany Ładne so...dalej malujesz puchami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Tomy fajne te twoje kalkomanie chyba będę musiał się skusić na jakieś ukleje 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Tak puchami z 2rąk jadę za jednym strzałem.Na przykład grzbiet-jedna ręka jedzie złotym a druga niebiesko czarnym.Aero kiedyś malowałem motywy na furach i przy wobkach raczej bym nie miał problemu bo to jest "prościzna" w porównaniu.Teraz bardzo mocno pracuje nad kalkomanią,przy niej ilości lakieru są znikome.Milupa 8mki są dostępne po 18zł A4.Będzie jeszcze taniej-kwestia czasu.To nie jest tak że na obojętne jakiej laserówce można to zrobić.Tzn.można ale różnie się to może zachować pod lakierem.Papier to samo jest tego od groma na rynku ale nie każdy się nadaje.Tą moją się nakłada i podgrzewa palnikiem lub zapalniczką-wtedy się ona scala wręcz z podłożem i można zanurzać w poliuretanie bez obaw.Bezpośrednio na folie alu nie polecam jej nakładać.Błędem jest również odciskanie łuski w folii alu przed nałożeniem kalkomanii.Na tą chwilę pracuje nad designem wędki dla bratniej duszy.Jedym z motywów będzie to i nie wyciągać mi tu pochopnych wniosków Edytowane 15 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Strzeble potokowe.Dalszy ciąg prac.Jeszcze cieniowanie grzbietu,potem już bezbarwny i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 a ja mam motorowe jakoś skojarzenia, bo o religijne jakoś nie posądzam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 a ja mam motorowe jakoś skojarzenia, bo o religijne jakoś nie posądzam.... .cztery ramiona - cztery cnoty: wierność, honor, wstrzemięźliwość i przezorność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tak puchami z 2rąk jadę za jednym strzałem.Na przykład grzbiet-jedna ręka jedzie złotym a druga niebiesko czarnym.Aero kiedyś malowałem motywy na furach i przy wobkach raczej bym nie miał problemu bo to jest "prościzna" w porównaniu. Heh z dwóch rąk?To nieźle musi wyglądać,coś jak:http://www.youtube.com/watch?v=lVz3rYJ3jxY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) E...dobra edycja.Tak coś takiego. Edytowane 15 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tak puchami z 2rąk jadę za jednym strzałem.Na przykład grzbiet-jedna ręka jedzie złotym a druga niebiesko czarnym.Aero kiedyś malowałem motywy na furach i przy wobkach raczej bym nie miał problemu bo to jest "prościzna" w porównaniu.Teraz bardzo mocno pracuje nad kalkomanią,przy niej ilości lakieru są znikome.Milupa 8mki są dostępne po 18zł A4.Będzie jeszcze taniej-kwestia czasu.To nie jest tak że na obojętne jakiej laserówce można to zrobić.Tzn.można ale różnie się to może zachować pod lakierem.Papier to samo jest tego od groma na rynku ale nie każdy się nadaje.Tą moją się nakłada i podgrzewa palnikiem lub zapalniczką-wtedy się ona scala wręcz z podłożem i można zanurzać w poliuretanie bez obaw.Bezpośrednio na folie alu nie polecam jej nakładać.Błędem jest również odciskanie łuski w folii alu przed nałożeniem kalkomanii.Na tą chwilę pracuje nad designem wędki dla bratniej duszy.Jedym z motywów będzie to i nie wyciągać mi tu pochopnych wniosków Ostatni oczywiście najlepszy w sensie taki jak powinien być he he i bez skojarzeń he he dobre żeby tylko wiedzieli he he przepraszam za te he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tak puchami z 2rąk jadę za jednym strzałem.Na przykład grzbiet-jedna ręka jedzie złotym a druga niebiesko czarnym.Aero kiedyś malowałem motywy na furach i przy wobkach raczej bym nie miał problemu bo to jest "prościzna" w porównaniu.Teraz bardzo mocno pracuje nad kalkomanią,przy niej ilości lakieru są znikome.Milupa 8mki są dostępne po 18zł A4.Będzie jeszcze taniej-kwestia czasu.To nie jest tak że na obojętne jakiej laserówce można to zrobić.Tzn.można ale różnie się to może zachować pod lakierem.Papier to samo jest tego od groma na rynku ale nie każdy się nadaje.Tą moją się nakłada i podgrzewa palnikiem lub zapalniczką-wtedy się ona scala wręcz z podłożem i można zanurzać w poliuretanie bez obaw.Bezpośrednio na folie alu nie polecam jej nakładać.Błędem jest również odciskanie łuski w folii alu przed nałożeniem kalkomanii.Na tą chwilę pracuje nad designem wędki dla bratniej duszy.Jedym z motywów będzie to i nie wyciągać mi tu pochopnych wniosków Pozdrowionko Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Pozdrowionko To też moja robota.Jest jeszcze 2synków ale Mamusie to złe kobiety były i nie chcą fotek Tatusiowi posłać haha! :lol: Tak mnie coś wzięło rodzinnie.To przez zbliżające się święta.Potem mi przechodzi.Córcia już ma własne życie,biznes i kontakt jest jaki jest ale jak by jej ktoś krzywde zrobił,może od razu piórnik sobie zamawiać. Edytowane 16 Listopada 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 @Tomy,postrugaj mi takiego cierniczka. Mam dla niego fajne wody,choć strzebla też jest kozacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No Ciernik musi być.Pracuje nad tłem do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wieści z pracowni Tomy's Bait.Raptory7,Leviathan 12 i 10tka w słońcu wpadają nieco w kolor LILA RÓŻ .Stick Bait czy Ołówek jak kto woli-boleniowe-stworzone na moje miejscówki 8cm waga 16g-wersja demo więc przy wykończeniu nie starałem się zbytnio.Ze względu na charakter pracy zbrojonie tylko w kotwice ogonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Lila róż ,- czyli zawstydzona nadmiernym zainteresowaniem ukleja,- dobre kolorek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi