Tomy Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) No dzisiaj mam testy wobków jakieś 5kilo wobolerów w tym i Twoje.Jest to proforma ale trzeba.Mleko z czosnkiem na noc na 100% mnie czeka i zero seksu.choć z tym w moim wieku to jest tak jak kawale z moich rejonów-Auschwitz Birkenau-żyd do żyda w obozie:-Wiesz co,chyba pójdę się wysrać-Ta weź nie szpanuj Edytowane 19 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Kuruj się Tomek!!! Jak się nie boisz eksperymentów to polecam mumio od ruskich na mnie działa od lat lepiej niż wszystkie medykamenty choć wygląda jak skamieniałe gówno i smakuje jeszcze gorzej...Robactwo do Tenkary w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Ciepło było.Woby po testach.Wszystko poprawnie i elegancko.Wrzucę Ci do testów małego stick baita. Edytowane 19 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ciepło było.Woby po testach.Wszystko poprawnie i elegancko.Wrzucę Ci do testów małego stick baita.A dla mnie coś he he pozdrówko No dzisiaj mam testy wobków jakieś 5kilo wobolerów w tym i Twoje.Jest to proforma ale trzeba.Mleko z czosnkiem na noc na 100% mnie czeka i zero seksu.choć z tym w moim wieku to jest tak jak kawale z moich rejonów-Auschwitz Birkenau-żyd do żyda w obozie:-Wiesz co,chyba pójdę się wysrać-Ta weź nie szpanuj He he ale parę moich tam na pewno jest kilo he heTomek nie naraż się tym wiadomo komu he he jak by co pomogę he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie Kryst wszystko spoko i luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No dzisiaj mam testy wobków jakieś 5kilo wobolerów w tym i Twoje.Jest to proforma ale trzeba.Mleko z czosnkiem na noc na 100% mnie czeka i zero seksu.choć z tym w moim wieku to jest tak jak kawale z moich rejonów-Auschwitz Birkenau-żyd do żyda w obozie:-Wiesz co,chyba pójdę się wysrać-Ta weź nie szpanuj haha Woby super a córka bomba, byleby sobie tylko wędkarza nie znalazł, bo będzie sama w domu siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Córa już ma swoje lata i musi sobie radzić sama,w razie jakiejś extremy wchodzę do akcji i jest to bardzo krótka piłka.Makrelki gotowe.Jedna będzie próbowała kusić Bassy Morskie.Reszta do zabrania jak by ktoś chciał.Woblery robione "rozrywkowo" to po 3dychy mogę oddać.Tym czasem jest to jednorazowy "strzał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Wprawdzie nie dział "handlowy" ale poproszę dla mnie resztę do zamówienia dopisać , dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ok.Dopisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Zrobiłem na próbę takiego wobka coś jak Leviathan ale 26cm i zastanawiam się jak by to robiło w trollu np.pod zębatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na półtorametrowe bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Parę gromadek w trakcie tworzenia.Leviathany12[dostał inną łuskę],Raptory7,Strzeble5 i wzorek-opasła Ukleja tak na próbe do testów 3sztuki.Doszły też materiały-ołów pod obciążenie do woblerów różne średnice-jest tego sporo i będzie w stałej ofercie.Listwy lipowe w drodze ok 2tysięcy metrów najlepszy sort zero sęków,kudeł,gładko cięte,wysezonowane i wysuszone.Będę robił selekcję i kawałki jak się trafią z sękami itd.będą odrzutem i zostaną rozdane za free na forum dla początkujących lurebuilderów.Tak będą wyglądać Srzeble na gotowo.Finał jutro i zrobię wypasione fotki. Edytowane 21 Listopada 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ładna kalka strzebelkowa ,pikna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Tak+folia alu+malowanie.Kielo pikne to jest Twoje malowanie Strzebli i Cierników,u mnie to jest krótka piłka i mocno uproszczona sprawa.Efekt jest zadowalający ale sztuką bym tego nie nazwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 E tam ,twoje wobasy są pikne czy to kalka czy malowanie ,,a i tak najważniejsza jest praca.Praca twoich boleniówek to przynajmniej na tym forum urosła do miana legendy :-).143 strony wątku ,to jest dopiero doświadczenie ,szacun i fajnie że moje ci się podobają :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 To mało powiedziane że się podobają,ja je podziwiam.Nawet do kolegi Nowwaka pisałem o tym.Praca woblera jest podstawą,ale jak weźmiesz dwa o takiej samej charakterystyce.Jeden pomalowany "słabo" drugi wypasiony którego ciężko odróżnić na oko od żywej ryby.To ten drugi na 100% będzie łowniejszy.Jeszcze jak ryba jest zorientowana na jeden pokarm np.strzeble w danym okresie a woda jest dość czysta nie ma szans żeby gorsza imitacja była bardziej skuteczna.Podobnie jak w wędkarstwie muchowym i imitacjami owadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Też fakt :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Tomku listwy i ołów to już szykuj dla mnie xD jakie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Listwy 3-4zł/metr gładkie jak pupcia 16stolatki ołów 9-15zł za metr zależy od średnicy 3mm,4mm i 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Listwy 3-4zł/metr gładkie jak pupcia 16stolatki ołów 9-15zł za metr zależy od średnicy 3mm,4mm i 5mm.:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Jeden news.Do materiałów zakupionych u mnie będę dodawał papier ścierny w różnych gradacjach 1/2 ceny sklepowej.Przy dużych zamówieniach będzie dodawany za free.Jutro wstawię Raptory7-w cenie mikołajkowej- tylko dla stałych użytkowników forum. Edytowane 24 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Takie coś teraz kombinuje na Bolenie.Chodzi o charakter pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 W swoim zamierzasz dać coś ruchomego w środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Chyba tak ale przezroczysta nie będzie.Ołówki-Stick Baity-będą takie półprzezroczyste i trójwymiarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Fajnie może być niezły kiler i inny niż wszystkie boleniówki ,ciekawy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi