Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No dzisiaj mam testy wobków jakieś 5kilo wobolerów w tym i Twoje.Jest to proforma ale trzeba.Mleko z czosnkiem na noc na 100% mnie czeka i zero seksu.choć z tym w moim wieku to jest tak jak kawale z moich rejonów-Auschwitz Birkenau-

żyd do żyda w obozie:

-Wiesz co,chyba pójdę się wysrać

-Ta weź nie szpanuj

Edytowane przez Tomy

Kuruj się Tomek!!! Jak się nie boisz eksperymentów to polecam mumio od ruskich ;) na mnie działa od lat lepiej niż wszystkie medykamenty choć wygląda jak skamieniałe gówno i smakuje jeszcze gorzej...

Robactwo do Tenkary w drodze ;)

Ciepło było.Woby po testach.Wszystko poprawnie i elegancko.Wrzucę Ci do testów małego stick baita.

A dla mnie coś he he pozdrówko

No dzisiaj mam testy wobków jakieś 5kilo wobolerów w tym i Twoje.Jest to proforma ale trzeba.Mleko z czosnkiem na noc na 100% mnie czeka i zero seksu.choć z tym w moim wieku to jest tak jak kawale z moich rejonów-Auschwitz Birkenau-

żyd do żyda w obozie:

-Ta weź nie szpanuj

He he ale parę moich tam na pewno jest kilo he he

Tomek nie naraż się tym wiadomo komu he he jak by co pomogę he he

żyd do żyda w obozie:

-Ta weź nie szpanuj

:D haha

Woby super a córka bomba, byleby sobie tylko wędkarza nie znalazł, bo będzie sama w domu siedzieć

Córa już ma swoje lata i musi sobie radzić sama,w razie jakiejś extremy wchodzę do akcji i jest to bardzo krótka piłka.

Makrelki gotowe.Jedna będzie próbowała kusić Bassy Morskie.Reszta do zabrania jak by ktoś chciał.Woblery robione "rozrywkowo" to po 3dychy mogę oddać.Tym czasem jest to jednorazowy "strzał"

post-46714-0-80927500-1353410861_thumb.jpg

Parę gromadek w trakcie tworzenia.Leviathany12[dostał inną łuskę],Raptory7,Strzeble5 i wzorek-opasła Ukleja :) tak na próbe do testów 3sztuki.

post-46714-0-57193300-1353522789_thumb.jpgpost-46714-0-75133700-1353522807_thumb.jpgpost-46714-0-34295300-1353522825_thumb.jpgpost-46714-0-16307100-1353522849_thumb.jpgpost-46714-0-29331400-1353522867_thumb.jpgpost-46714-0-37320500-1353522886_thumb.jpg

Doszły też materiały-ołów pod obciążenie do woblerów różne średnice-jest tego sporo i będzie w stałej ofercie.Listwy lipowe w drodze ok 2tysięcy metrów najlepszy sort zero sęków,kudeł,gładko cięte,wysezonowane i wysuszone.Będę robił selekcję i kawałki jak się trafią z sękami itd.będą odrzutem i zostaną rozdane za free na forum dla początkujących lurebuilderów.

post-46714-0-63375000-1353523241_thumb.jpg

Tak będą wyglądać Srzeble na gotowo.Finał jutro i zrobię wypasione fotki.

post-46714-0-80650200-1353523335_thumb.jpgpost-46714-0-98128100-1353523356_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

E tam ,twoje wobasy są pikne czy to kalka czy malowanie ,,a i tak najważniejsza jest praca.

Praca twoich boleniówek to przynajmniej na tym forum urosła do miana legendy :-).

143 strony wątku ,to jest dopiero doświadczenie ,szacun i fajnie że moje ci się podobają :-).

To mało powiedziane że się podobają,ja je podziwiam.Nawet do kolegi Nowwaka pisałem o tym.Praca woblera jest podstawą,ale jak weźmiesz dwa o takiej samej charakterystyce.Jeden pomalowany "słabo" drugi wypasiony którego ciężko odróżnić na oko od żywej ryby.To ten drugi na 100% będzie łowniejszy.Jeszcze jak ryba jest zorientowana na jeden pokarm np.strzeble w danym okresie a woda jest dość czysta nie ma szans żeby gorsza imitacja była bardziej skuteczna.Podobnie jak w wędkarstwie muchowym i imitacjami owadów.

Jeden news.Do materiałów zakupionych u mnie będę dodawał papier ścierny w różnych gradacjach 1/2 ceny sklepowej.Przy dużych zamówieniach będzie dodawany za free.Jutro wstawię Raptory7-w cenie mikołajkowej- tylko dla stałych użytkowników forum.

Edytowane przez Tomy