madpaw Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ja już tak miałem z ZZrapką jak sobie pierwszą zamówiłem, a uczyłem się łowić castem to w drugim rzucie zz 'rap zlapał mi zatopione drzewo i ch*j bąbki strzelił choinki nie zobaczył święta spędzi pod wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ja już tak miałem z ZZrapką jak sobie pierwszą zamówiłem, a uczyłem się łowić castem to w drugim rzucie zz 'rap zlapał mi zatopione drzewo i ch*j bąbki strzelił choinki nie zobaczył święta spędzi pod wodą He he no właśnie o to mi chodziło mnie to już nauczyło taka kolejność he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Już niebawem ruszy ta moja stronka.W dziale materiały będą dostępne różne zestawy do budowy przynęt.Zmieniłem trochę kolorystyke na bardziej stonowaną.Taka mała migawka.Kanał na You Tube też będzie.Sprzęt do nurkowania prawie że w komplecie muszętylko mache zmienić na starego technisub look,kamerka jakaś tam jest i spróbuje swoich sił jako kurna filmowiec Jutro pierwsze zestawy-nowa odsłona-zamieszczę na jerkbaicie.Bardzo mocno ułatwią życie zwłaszcza komuś kto nie ma warunków na grube szlifowanie,piłowanie itd.Woblery różne wersje ale to już pisałem.Wędki-tu działam co nie jest tajemnicą z Krzysztofem Zielińskim Fishing Art.na blankach CTS i Restaffine.Dojdzie może Tenkara,tym czasem rozgryzamy temat-dział-Tenkara Polska.Napewno będzie się to rozwijało o nowe działy. Edytowane 29 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Bardzo Fajnie sie stronka zapowiada :] Szczegolnie z brzanka na Gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Bardzo Fajnie sie stronka zapowiada :] Szczegolnie z brzanka na GorzeWidzę, że teraz to już tylko z gotowych szablonów wszyscy korzystają. Rozumiem Tomy, ze wykonanie zlecałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Leviathany12 gotowe no i opasła Ukleja idzie do testów.To te grubasy z lewej strony fotki. Trudno ze zdjęcia obczaić jaką mają grubość. Jak pogoda pozwoli to jeszcze jesiennego bolaska spróbujemy podkarmić. Ukleje pewno tak jak bolki na jesień nabierają sadełka przed zimą - a że tłuste to i wolniej może się ruszają (tak jak trzeba jesienią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tomy... masz pozytywną 'faze' Chciał bym w twoim wieku takową mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Wystarczy robić to co się lubi i tylko to.W moim wypadku są to woblery,wędki,nurkowanie i pare innych mniej związanych to jest to co lubię.Nieruchomości-tego nie lubię prawie tak jak polityków,pacyfistów i ekologów choć z tym ostatnim jest tak 0,5/0,5 ale jeden dzień 10ntego mogę poświęcić na przejście po lokalach celem zebrania haraczy.Żyć po za systemem.No!podatki i ZUS to system ale jest to zlecone mojej księgowej.Wiek nie ma nic do rzeczy.Czy ktoś ma 20 czy 60 to jeden.....To tak szybko leci że naprawdę nie ma to znaczenia.No cóż z rówieśnikami mam słaby kontakt jakieś to towarzystwo osowiałe.Ja się czuje młodo i taki pewnie zejdę z tego świata.Mam nadzieje że stanie się to szybko w sensie bez leżakowania i w jakimś fajnym stylu.Przy moich zainteresowaniach nie ma szans żebym skonał na "wyrku".Obecnie śmigam na Hondzie CRF 250. Edytowane 30 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Od strony graficznej stronka wygląda bardzo pozytywnie . Kolorki za spokojnie jak na ciebie trochę bym tam jeszcze pomieszał ,chyba ze taki kontrast chcesz uzyskać Home wchodzisz pełna melancholia , potem przeskakujesz na Lure making parts a tam totalny rozpierdol ogień i jazda z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Właśnie o taki kontrast mi chodzi .Strony przepakowane i mocno jaskrawe mnie przynajmniej męczą.Teraz tylko powprowadzać ten cały bajzel i będzie "git". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Leviathan12 na 2013r.Tylko i wyłącznie ten design [wystarczający]-nieco taniej. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dobrze ze mam kilka u siebie... Jakoś tak wyszło, że mi bardzo lężą te z ciemniejszym grzebietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Leviathan12 na 2013r.Tylko i wyłącznie ten design [wystarczający]-nieco taniej.bardzo fajne ale dobrze że zamówiłem też trochę innych wcześniej he he to teraz się nie martwię he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) No Krystian 12stek nie masz a kijek ten co się zbroi obsłuży spoookojniutko te maluszki. Mifek z tego co słyszałem to ostatnio mewy napierdzielasz na casta.To ja Tobie powiem że ten jaśniejszy grzbiet bedzie skuteczniejszy. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No Krystian 12stek nie masz a kijek ten co się zbroi obsłuży spoookojniutko te maluszki. Mifek z tego co słyszałem to ostatnio mewy napierdzielasz na casta.To ja Tobie powiem że ten jaśniejszy grzbiet bedzie skuteczniejszy.He he ale sobie domówię he he a kijek chyba da radę i te większe he he ,a w sumie nie pytałem ale czy te zrobione mają już właścicieli he he bo jak nie to byś dopakował ze trzy do mojej paczusi a monety doślę he he tylko napisz jak stoisz he he z rybkami he he .Przepraszam że się wtrącam ale miło posłuchać ze gdzieś biorą też ptasiory na wędęczkę he he u mnie tylko ryby i ryby he he nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Leviathan prowadzony przy powierzchni mocno kusi te cholery.U mnie na niektórych miejscówkach nie da się łowić na niego bo od razu jakaś pikuje hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wieści z pracowni Tomy's Bait.Raptory7,Leviathan 12 i 10tka w słońcu wpadają nieco w kolor LILA RÓŻ .Stick Bait czy Ołówek jak kto woli-boleniowe-stworzone na moje miejscówki 8cm waga 16g-wersja demo więc przy wykończeniu nie starałem się zbytnio.Ze względu na charakter pracy zbrojonie tylko w kotwice ogonową. Tomy ostał ci się jeszcze jakiś testowy Stick Bait , bo tak mi wpadł jakoś w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Leviathan prowadzony przy powierzchni mocno kusi te cholery.U mnie na niektórych miejscówkach nie da się łowić na niego bo od razu jakaś pikuje hehe.Trzeba uważać żeby jakiś ekolog albo inny obrońca zwierząt tego nie zobaczył bo lipa he he i znowu do sądu he he a miały być tylko rybki he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A coś tam jest-chyba ostatni.Dasz na flaszke i jest Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ok to mnie podsumuj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Już to zrobiłem.Co Ty ja nie pije,wypij Ty moje zdrowie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wystarczy robić to co się lubi i tylko to.W moim wypadku są to woblery,wędki,nurkowanie i pare innych mniej związanych to jest to co lubię.Nieruchomości-tego nie lubię prawie tak jak polityków,pacyfistów i ekologów choć z tym ostatnim jest tak 0,5/0,5 ale jeden dzień 10ntego mogę poświęcić na przejście po lokalach celem zebrania haraczy.Żyć po za systemem.No!podatki i ZUS to system ale jest to zlecone mojej księgowej.Wiek nie ma nic do rzeczy.Czy ktoś ma 20 czy 60 to jeden.....To tak szybko leci że naprawdę nie ma to znaczenia.No cóż z rówieśnikami mam słaby kontakt jakieś to towarzystwo osowiałe.Ja się czuje młodo i taki pewnie zejdę z tego świata.Mam nadzieje że stanie się to szybko w sensie bez leżakowania i w jakimś fajnym stylu.Przy moich zainteresowaniach nie ma szans żebym skonał na "wyrku".Obecnie śmigam na Hondzie CRF 250.Fajna pani instruktor oczywiscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Powiem więcej-bardzo fajna .Taka zapowiedź.Powrót Hooligansów Jaziowo/Kleniowych które też radzą sobie z pstrągami i okoniami tuż,tuż.Korpusy gotowe,bedą też zestawy do samodzielnego montażu tej konstrukcji.Design w kalkomanii transparentnej-imitacja kiełbika,różanki i strzebelki.Długość ok.2,5cm waga ok 3-4g.Praca mocna i bardzo stabilna w nurcie.Spokojnie można je ogarnąć castem. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Przeczytałem za tzw. jednym zamachem 146 stron wątku Tomy'ego. Jak się człowiek wkręci, czyta się to trochę jak blog. To się nazywa mieć "swoją drogę"! Powodzenia Tomy we wszystkich projektach, mam nadzieję, że złowię swojego pierwszego bolenia na idące do mnie Raptorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Dopiero się rozkręcam z folią ale to co wychodzi samego mnie zaskoczyło.Chyba tak trzeba będzie trzymać http://jerkbait.pl/u...,7485_thumb.jpgTomy zdradzisz jak zrobić ten efekt ? Tzn. jak zrobic żeby między łuskami mieć jakiś dany kolor. Próbuję na różne sposoby ale mi to nie wychodzi... Edytowane 3 Grudnia 2012 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi