Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No stery im zmieniłem i lekko podgiąłem i teraz praca jest ok.Tzn.w tamtych była też ale ja jakoś nie lubię wobków wyprawiających cuda w wodzie.Wobek ma iść jak po szynach z lekkimi odskokami w silnym uciągu a wszelkie myki mają być zależne ode mnie a nie że on robi "se" co chce.Czas pokaże czy coś na to będzie gryzło.Na 100% pewne i tym designie będą Hooligans'y.Mogę śmiało napisać że są to bardzo łowne wobki.

post-46714-0-55920400-1354787829_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Trochę sprzętowo będzie.Wreszcie doszedł mój kolorowy multik do niebieskich/kobaltowych patyków.Nie jest to off top ani nic takiego wszak wiadomo że coś tam działam z K.Zielińskim a bardziej trafne będzie określenie że narazie to się tam szwędam gdzie nie gdzie w jego tematach.Patyki co prawda nie były projektowane pod ten multi ale tak się zbiegło że pasują wręcz idealnie-optycznie i technicznie.To takie moje zestawy po Bolenie które będzie obsługiwał właśnie ten multik.

post-46714-0-45092200-1354792479_thumb.jpgpost-46714-0-66182200-1354792506_thumb.jpgpost-46714-0-73583000-1354792528_thumb.jpgpost-46714-0-06006500-1354792557_thumb.jpgpost-46714-0-52843800-1354792579_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Tomek,- dostałem dzis lewiatany, to, że są zajebiste to ty wiesz :lol:

W niedzielę wpadną do wody, jak wyjda sandały na blat to zobaczę je w akcji...

10-tka podoba mi sie najbardziej i pasuje do mojej wody!

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

No to mam tu nadzieje jakieś fotki zobaczyć.Bacznie obserwuje :)

post-46714-0-43649700-1354914675_thumb.jpg

Zobaczysz w przyszłym roku co z młodym zrobimy na razie tylko dla użytku własnego robiliśmy i format nie taki chciałem coś wczoraj wrzucić ale jakoś nie mogę ale w przyszłym przede wszystkim będziemy mieli czym te naprawdę duże potrzebują konkretnej przynęty teraz będzie dzięki Tobie jak pokombinuję ze zmniejszeniem to wrzucę takie małe coś

Ja mam wiele zawodów a lurebulding to jeden z nich i dodatkowe zdrowotne ZUS.W szpitallu to powinni mi się w pas kłaniać hehe.Tanatokosmetolog to było fajne zajęcie i człowiek się podszkolił w malowaniu.Co ważne klientela nie marudziła.Raz jak babkę odpicowałem to żal było chować.