Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku a nie potzrebujesz testera w koncu tyle juz ich robisz ze niedlugo sam nie ogarniesz a ja tylko 3000-4000 zł miesiecznie + premia i 13tka :D haha

Mi to się chce takiej firmy na miarę Salmo co najmniej ale do tego trzeba paru kumatych ludzi.Gadam ostatnio z takim jednym "Niemiaszkiem" może co z tego będzie.Mam mieszkanie w Koln i trzeba je jakoś wykorzystać.Na wiosnę 2013 jadę do fatherlandu i może uda się spiąć temat.Rozmowy będą na temat wędek i woblerów hand made ale też odnośnie większej produkcji.Jak wypali to wszystko jest możliwe Rafale!.Stronka niebawem rusza i myślę na niej skupić ludzi którzy robią fajne wobaski.Potem będzie-shop-nie tylko z moimi woblerami a w efekcie finalnym forum-takie mini forum :) na tematy-Boleń,Jaź,Kleń- Big Water Game-

Edytowane przez Tomy

Oj tam są parę postów wyżej.Za jakiś czas przenoszę się do pomieszczenia bardziej cywilizowanego z pracownią.Salon psi zebrał na tyle klienteli że mogę go śmiało przerzucić do jednego z pomieszczeń sklepowych na parterze.Pracownia będzie ściana w ścianę z moim apartamentem który sobie zorganizowałem w tym roku.Maszynki wszystko Proxxon docelowo.Profesjonalna wentyalcja i wyciąg przy maszynkach.Jednym słowem-cywilizacja.Właśnie ciągnę ogrzewanie do tych pomieszczeń.Do tej pory nie było bo żonka tam ogarniała temat a żon nie ma co za bardzo rozpieszczać bo się mogą popsuć od luksusu hehe.Calość to będie jakieś 50m2.Za drzwiami jest jeszcze jedno pomieszczenie i będzie przeznaczxone tylko do lakierowania.

post-46714-0-61372500-1355037417_thumb.jpgpost-46714-0-48062700-1355037437_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Paweł widzę żeś Cysorzem został.Gratulejszyn.

Ja Tomek , dostołech mietła cobych trocha pozamiatoł , co by w lure. więcej cugu było . :D

Jak tak patrzę na te fotki to będziesz miał dużo światła , żeby nakręcić filmik do tematu filmiki . Tylko nie mów , że nie potrafisz .

Nie potrafię-hehe.Dostanie cugu mi się wydaje że relacja foto step by step jest lepsza.Na wszystkie tajniki jednak nie ma co liczyć z mojej strony ale dużą część wiedzy obiecuje przekazać.Tak szczerze to robię to cały czas.Po fotkach można się bardzo szybko zorientować w jakiej kolejności wyciskam łuskę itd.kolejność malowania itp.

Przed uszczelnieniem sterów.Powrót Hooligans 2,5cm waga pow.3g.Mikro wobki na Jazie,Klenie,Okonie i bywały pstrągi jako przyłów.Nowa szata.Będą jeszcze imitacje innych gatunków na tym korpusie.Praca bardzo mocna,bardzo stabilne w każdym uciągu.Występować też będzie w zestawach do samodzielnego montażu.

Cena woblerów będize oscylować w okolicach 25zł/szt.Zestawy-Luremaker-na 10sztuk w ok.40zł.

post-46714-0-00688300-1355223116_thumb.jpgpost-46714-0-11943200-1355223146_thumb.jpgpost-46714-0-56992700-1355223178_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Tomy mam pytanie o kalkomanię i lakier jaki może być stosowany.

Pytam bo chciałem na szybko zrobić sztukę maczając w kaponie i kalkomania popłynęła

Coś ty kurna narobił Milupa!!!Capon to idzie pod kalkomanie w sumie to na gołę drewno.Na kalke Poliuretan np.Domalux nie ma szans się pogryźć.