Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Raptory7 "miętowe"gotowe.Teraz zabieram się za prawdziwą manufakturę-Ukleja R&L. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A jak by taki Hooligans wyglądał w szacie graficznej Leviathan ??Na początku byłem na NIE ale spróbowałem i powiem szczerze że efekt jest zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Raptory7 "miętowe"gotowe.Teraz zabieram się za prawdziwą manufakturę-Ukleja R&L. P1060879.JPGP1060880.JPGP1060887.JPGP1060892.JPGP1060895.JPGP1060897.JPGDla mnie bomba- ciekawe jak wyjdą te prześwietlone SUPEEEEER dzięki wygląd straszny reszta priv więcej nie komentuję bo znowu będzie Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Ok.Krystian wędula już jest u mnie Mi się dość mocno kojarzy z prototypowym LSAT'em pierońsko mocny a przy tym lekki. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Co to za badylek?? A jak wygląda rękojeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Więcej o wędkach będzie już na mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 tu nie trzeba tworzyc wersji r&l te wobki wygladaje lepiej jak zywe az strach pomyslec jak bedzie wygladac skorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Robert Ty tu ze skórką lepiej nie wyjeżdżaj bo się zrobi gorąco a mi to potrzebne jak koszulka w tyłku.hehe .Zwłaszcza że święta tuż,tuż a i prezent gwiazdkowy nabiera realnych kształtów i nie chcę się denerwować.http://www.youtube.com/watch?v=b5nVSfv0Rlg Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na bolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Nie no co Ty,ale na żwirowni mają problem z Tołpygami i może bym to rozwiązał ale i tak lepszy do tego celu wydaje się pneumatyk-technisub itp.-Do tej bełty trochę drogie .Wracając do tematu i wykorzystując okazję że już napisałem ten post-migawka-Jaziowe Szokobąsy w toku. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Design miażdży -czy te prześwietlone raptorki też tak bądą wyglądały jak szokobąsik u góry?Jak niestety no wiesz myślę że jak będą takie jak szokobąsik to będą super Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 No niestety tak bo plan był inny ale z samym złotym do bani to wygląda.Jakieś takie łyse wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Teraz widać czym zanęcasz bolki - te noże do rzucania chyba robią to za c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Design miażdży -czy te prześwietlone raptorki też tak bądą wyglądały jak szokobąsik u góry?Jak niestety no wiesz myślę że jak będą takie jak szokobąsik to będą superTak będą mniej więcej wyglądały ale to dopiero po kryciu klarem bedzie efekt zamierzony.ZZ'Rap te ze złotym u góry dostaną jeszcze oliwkę,łuskę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ty Tomek to wiesz co masz wrzucić, bo ja już tu normalnie jajko znosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 No niech będzie taka mała migawka.To jest na moich korpusach Hooligans 2,5cm i dopiero początek pracy.Twoje i dla Ciebie czekają na nową kalkomanię,Obiecuję że będzie czad . Potem dostaniesz narzędzie do ręki i dalej radź "se" sam.Moim zdaniem jesteś gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 O żesz w morde, ale czad, a co dopiero będzie... Masakra. Już nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Są wzory.No i tak dziewczę miłe i piękne mi obrabiało.Jaziówki że tak powiem pfff.......kręcę i kręcę tą kartką jak głupi,zaglądnąłem nawet drugą stronę[może inaczej widać!!!] ale tam czysto.Po prostu KOCHAM KOBIETY Tam gdzie miałbyc grzbiet jest brzuch.Te co teraz będą zrobione w konkretnej ilości to już bez pomyłki.Dość ciekawie mogą wyjść następne moje boleniówki przy zastosowaniu 2nowych wzorków. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 HaHa mało nie poplułem klawiatury , lekkie bezmózgowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tak będą mniej więcej wyglądały ale to dopiero po kryciu klarem bedzie efekt zamierzony.ZZ'Rap te ze złotym u góry dostaną jeszcze oliwkę,łuskę itd.P1060953.JPGP1060964.JPGP1060951.JPGPierwsze to raptorki dobrze widzę jak tak to straszne młody pisał czy to one powiedz ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Bigrafi "fenks" za piankę.Materiał jest po prostu kosmos!Jedynie muszę sobie zakupić do obróbki jedną maszynkę z Proxxona no i frezy duuuużo drobniejsze bo idzie jak w masło.Zobaczę teraz jak z folią itd.ale myślę że będzie dobrze. Po oklejaniu już nabiera wyglądu idę działać dalej. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wiem, że masełko. Nie ma żadnych odprysków, zacięć, można obrabiać w każdą stronę Czekam na wynik końcowy. Przede wszystkim z pracą. Będziesz musiał sprawdzić jak rozłożyć obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Tu nie będzie żadnych problemów z obciążeniem .Balsiaki których nie cierpię robić ale muszę.Wersja Floater ok.3g. Wobki dla mnie to się tam za bardzo nie przykładałem do kasowania brzegów itd. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Bardzo ładne te maleństwa a czy będą dostępne dla ogółu?? czy tylko wyrób na własne potrzeby. super kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi