Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Tak dla ogółu będą dostępne te które są wstawione na samym dole strona 147 w różnych kolorkach.Będzie bardzo duży wybór.-http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/page-147 Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tomy, to odłożysz mi z 2 sztuki takich jak na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Ok zapiszę a będzie coś jeszcze czy po prostu spakować te dwa zaadresować i niech czekają?Prace z ukleją w wersji R&L idą dobrze Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Żeby jeszcze z drewienka to było uklejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Robota taka sama jak przy drewienku to nie jest wob z formy.Przynajmniej narazie a jak będą to raczej na żywicy Feather lite nie na piance. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tomy, ta ostatnia wersja klasa. Dbałość o szczegóły niesamowita, wiślanym boleniom pewnie niepotrzebna, ale czysta przyjemność założyć coś takiego na agrafkę.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgadzam się praca to podstawa ale jednak jest różnica szczególnie kiedy nie walą we wszystko i zależy jak często i czym daną dziurę ktoś katuje wtedy zmiana na coś innego daje efekty a też łowimy prawie wszystkie bolki na Wisełce tylko trochę nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ukleja jak żywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ostatnia fotka wypas czekam na zakończenie prac i efekt końcowy nie jeden bolek się pomyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) hehehe na teraz to będzie 1sztuka słownie jedna.Potem napewno zrobię serię takich Uklejek.,będą one raczej w formie prezentów czy upominków dla moich stałych klientów.Jest ona bazą do nowego wobka Raptor8 z drewienka który jest nieco grubszy od 6stki i 7mki ale bez rzeźbień-one napewno znaczenia na brania nie mają.Raptor8 na tej samej kalkomanii z 1-2g cięższy od 7mki.Jutro wstawię jeszcze jeden wzorek.Wracając do tego co powyżej wstawiłem.Jest to wzór jak by to mogło wyglądać i owszem jest taka opcja że będzie kopiowany w większych ilościach za pomocą form ale to jak się dogadam z "Helmutem", w RP wszelkie rozmowy biznesowe sobie daruje bo to droga do nikąd z jednym małym wyjąkiem.Jak już sie wstrzelę w te formy to woblery będą z żywicy Feather Lite.Pianką po prostu już rzygam tyle się nagadałem o tym,naczytałem problemów co nie miara.Może ten materiał po prostu na woblery się nie nadaje .Przynajmniej dla mnie bo ja nie lubię sobie życia utrudniać.Już na dniach nowe Raptory8 w nowym designie. Wielkie dzięki za ciepłe przyjęcie tego woblerka.Pozdrawiam i życzę miłych,wesołych świąt.-Tomy- Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tomy, będą tylko te dwa kleniowe. Zatem możesz zapakować i niechaj nabierają mocy prawnej, a na wiosnę jazie będa moje sa sa sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) To do wiosny zrobię ich jeszcze w trochę .Przypomnij sią w marcu.Kurna schnie i schnie ten korpus na drugą wersję.Jeszcze nigdy tak długo nie schło! Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Nowy wzorek z serii R&L.a teraz idę tworzyć stadko 100sztuk. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 No no nooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 teraz idę tworzyć stadko 100sztuk.Wózek widłowy na magazyn musisz kupić- teraz 100 potem 1000..: łŁadna ta ostania uklej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) ....w sumie jest to Piekielnica taka bliska krewna Uklejki [u mnie tego sporo pływa na Wisełce]. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Pięknie wygląda ,wierne odwzorowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie zbieram chętnych na zakup lipy.Ogłoszenie jest w dziale giełda.Ceny są bardzo dobre [koleżeńskie].Jak ktoś chce pisać.Następne zamówienie dopiero za 6m-cy.Po nowym roku wszystko chlastam na wymiary które mi są potrzebne i nie będzie to tamto . Oferta skierowana tylko dla stałych userów j.pl a szczególnie Lurebuilderów. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych świąt życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Widzę ze prezent gustowny ale co za niego trzeba było zrobić albo trzeba będzie zrobić he he a tak w ogóle to wszystkiego naj naj Tomku no nie jest jeszcze tak żle dajesz radę nie żartuj Edytowane 24 Grudnia 2012 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) No.. Edytowane 25 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ukleja genialna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) No wiesz że masz obiecaną taką zielonkę .Teraz projekt szczurek na Tajmienie.Pojedzie parę moich wzorków na Sybierię próbować swojego powabu.Ma ktoś może doświadczenie w tego typu przynętach?W Zoologicznym wrzuciłem szczura do akwarium celem sprawdzenia jak pływa itd.ale woda była chyba zbyt chłodna bo wpadł w lekką panike,po czym zostałem wyproszony-chamstwo!Niebawem przyjdą wypróbowane futrzaki na wzór ale może coś nowego by wymyślił? Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tomek,- Twoja pasja w tworzeniu przynęt powala mnie!!!!!!! Tak trzymaj!!!!!!!!!!Myślę że ten szczurek odczytał twoje intencje i ponieważ wyobraził sobie że zaraz zostanie pożarty przez tajmienia tak nerwowo machał kończynami dobrze, że się nie zesrał w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Jaziowo,kleniowe-Hooligans 2,5cm 3g i nowy design Raptora w trakcie. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi