Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe na teraz to będzie  1sztuka słownie jedna.Potem napewno zrobię serię takich Uklejek.,będą one raczej w formie prezentów czy upominków dla moich stałych klientów.Jest ona bazą do nowego wobka Raptor8 z drewienka który jest nieco grubszy od 6stki i 7mki ale bez rzeźbień-one napewno znaczenia na brania nie mają.Raptor8 na tej samej kalkomanii z 1-2g cięższy od 7mki.Jutro wstawię jeszcze jeden wzorek.Wracając do tego co powyżej wstawiłem.Jest to wzór jak by to mogło wyglądać i owszem jest taka opcja że będzie kopiowany w większych ilościach za pomocą  form ale to  jak się dogadam z "Helmutem", w RP wszelkie rozmowy biznesowe sobie daruje bo to droga do nikąd z jednym małym wyjąkiem.Jak już sie wstrzelę  w te formy to woblery będą z żywicy Feather Lite.Pianką po prostu już rzygam tyle się nagadałem o tym,naczytałem problemów co nie miara.Może ten materiał po prostu na woblery się nie nadaje :lol: .Przynajmniej dla mnie bo ja nie lubię sobie życia utrudniać.Już na dniach nowe Raptory8 w nowym designie. :)

Wielkie dzięki za ciepłe przyjęcie tego woblerka.Pozdrawiam i życzę miłych,wesołych świąt.-Tomy-

Edytowane przez Tomy

Panowie zbieram chętnych na zakup lipy.Ogłoszenie jest w dziale giełda.Ceny są bardzo dobre [koleżeńskie].Jak ktoś chce pisać.Następne zamówienie dopiero za 6m-cy.Po nowym roku wszystko chlastam na wymiary które mi są potrzebne i nie będzie to tamto :) . Oferta skierowana tylko dla stałych userów j.pl a szczególnie Lurebuilderów.

Edytowane przez Tomy

No wiesz że masz obiecaną taką zielonkę :) .Teraz projekt szczurek na Tajmienie.Pojedzie parę moich wzorków na Sybierię próbować swojego powabu.Ma ktoś może doświadczenie w tego typu przynętach?W Zoologicznym wrzuciłem szczura do akwarium celem sprawdzenia jak pływa itd.ale woda była chyba zbyt chłodna bo wpadł w lekką panike,po czym zostałem wyproszony-chamstwo!Niebawem przyjdą wypróbowane futrzaki na wzór ale może coś nowego by wymyślił?

Edytowane przez Tomy

Tomek,- Twoja pasja w tworzeniu przynęt powala mnie!!!!!!! Tak trzymaj!!!!!!!!!!

Myślę że ten szczurek odczytał twoje intencje i ponieważ wyobraził sobie że zaraz zostanie pożarty przez tajmienia tak nerwowo machał kończynami :lol:  :lol:  :lol:  dobrze, że się nie zesrał w wodzie :lol:  :lol:  :lol: