Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Klei się klei tak że ciężko ją zdjąć w razie jakiejś obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tomku kiedy rusza sklep internetowy? Pytam bo przez przypadek rozbiłem świnke skarbonke i jest troche kasy do wydania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Kase to i bez sklepu chętnie przyjmę [pisz co potrzeba].Stronka już na dniach ale raczej "koszyka" nie będzie nie ta moc przerobowa i mogły by być z tego kłopoty.Bardziej formularz-zamówienie-.Oczywiście będzie możliwość zakupienia od strzału wobków zależy jak się trafi.Pracuje teraz nad wędkami [firmowymi] które też będą na tej stronce.Głównie castingi.Pierwsze modele dla mnie w kolorze blanku białym pod Chronarcha 51E.Kleniowy pod Pampuchy i Hooligansy.Boleniowy pod Raptory i ZZ'Rapy.Design całej konstrukcji projektuje ja i będzie nie zmienialny.Kolor blanku,omotek,pierścieni do wyboru i dowolny. Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Testowe szokobąsy gotowe.Bez szaleństw ale jako tako wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tomy Ty jesteś woblerowym magikiem, na te woblerki aż miło popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 .Bez szaleństw ale jako tako wyszły.P1070074.JPGP1070069.JPG nie ważne jak wyjdą testy,dopisz mnie Tomku do listy oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Testowe szokobąsy gotowe.Bez szaleństw ale jako tako wyszły.P1070074.JPGP1070069.JPGLubię skromność ale ty nie musisz tego robić he he jako tako no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzisiaj ustawianie i testy.Panowie po nowym roku wysyłam.Dzisiaj lub jutro ogarnę to i dam znać czy coś jest na stanie czy nie.Następne już polecą w nowym designie ale ten który jest na fotkach też będzie dostępny jak by się ktoś uparł. Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jak by coś zostało to Dzisiaj ustawianie i testy.Panowie po nowym roku wysyłam.Dzisiaj lub jutro ogarnę to i dam znać czy coś jest na stanie czy nie.Następne już polecą w nowym designie ale ten który jest na fotkach też będzie dostępny jak by się ktoś uparł. P1070079.JPGP1070081.JPGP1070082.JPGP1070086.JPGP1070088.JPG Byle do wiosny P1070092.JPG Jak by coś zostało to wziąłbym po jednej sztuce z każdego strzebla,jaziowiec i dwa raptory o więcej nie proszę bo pewnie wielu chętnych. dane do wpłaty mam ale kwoty nie znam (proszę na p.w) ps ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Ok.to już na priv.zaraz dostaniesz wszystko.Też życzę przy okazji wszystkiego naj i wszystkim-choć z małym wyjątkiem bo jedna sprawa jest nie do odpuszczenia.Pozdrawiam. Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Dzisiaj ustawianie i testy.Panowie po nowym roku wysyłam.Dzisiaj lub jutro ogarnę to i dam znać czy coś jest na stanie czy nie.Następne już polecą w nowym designie ale ten który jest na fotkach też będzie dostępny jak by się ktoś uparł. P1070079.JPGP1070081.JPGP1070082.JPGP1070086.JPGP1070088.JPG Byle do wiosny P1070092.JPGAle zestaw cukiereczków he he ostatnia fota git u Ciebie chociaż płynie pozdrówo Krystek jak nie poszalejemy jak tak he he Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 raptorki wyszły malina tak jak mówisz Tomku byle do wiosny .pozdrawiam. ps od maja przećwiczymy je na ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tomek nie siedź na kamieniach bo jak to mój dziadek mówi "wilka dostaniesz".... Zdrówka w nowym roku i mega zapału do woblerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Tak moja Babcia też tak coś nawijała.Tak w sylwestra myślałem co by tu nowego robić i w miejsce KTM'a wymyśliłem to chodzi mi o ten styl latania.Ciekawe czy jest jakiś instruktor który się podejmie. Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak się wpatruje w zdjęcia to aż dreszczy dostaje od samego patrzenia na woblerki.A co dopiero łowić na nie Jak by się coś uchowało i ostało to tak jak pisałem jestem cały czas zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Tomek 6steczki się robią między innymi dla Ciebie.Czekam na kalkomanię.Wczoraj mi wpadł do głowy nowy pomysł na woblery boleniowe a w sumie na materiał.Praca będzie podobna do woblerów Smaczka.Popisaliśmy trochę,podpowiedział co nie co Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) edit: a no pisze jak byk że bambus Edytowane 1 Stycznia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Kurcze kojaze z kads to tworzywo nie yrzcina czasem ? Edytowane 1 Stycznia 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kuba na fotce jest jak byk wysmarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Sorka ja nietrzezwo mysle dzis a do tego fotke z daleka widzialem bo przegladam na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morigan40 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie piłem. - Powiedz Gibraltar - Piłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tomi to ja zacieram ręce Gdy tylko coś już będzie gotowe z mojej partii to dawaj znać.Ten rok musi zaowocować dużą ilością rybek i jeszcze większą ilością wypadów na nie :)A to czym rzucasz w wodę musi sprawiać radość dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Parę takich "woreczków" będę teraz oklejał kalkomanią. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) "jedziem z tym śledziem" Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Od "śledzia" wara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi