Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No odrobiony :) Ławica Uklejek-ZZ'Rap,Raptor8,Raptor7,Raptor6.

post-46714-0-03284400-1357463819_thumb.jpgpost-46714-0-34278900-1357463845_thumb.jpgpost-46714-0-80628200-1357463867_thumb.jpg

Hooligans.

post-46714-0-71580800-1357463921_thumb.jpgpost-46714-0-01911900-1357463939_thumb.jpg

Pampuchy floatery-będą robione z żywicy poliuretanowej za jakiś czas.Z kolegą od biżuterii który jest w temacie mamy obgadane ale daliśmy tak mocno w palnik że pamiętam przez mgłe.

post-46714-0-84890500-1357464093_thumb.jpg

Tak przy okazji info-kalkomanie-wzorki-przedstawione na w/w fotkach NIE są na sprzedaż.Generalnie to myślę zrezygnować z tego typu usługi jeśli chodzi o małe ilości.Dyskusje co do ceny itd.męczy mnie to i nie mam czasu.Jedynie większe zamówienia-tego mogę się podjąć.Cena min 20zł karta A4 w cenie dopasowanie do wzoru,podpis luremakera,opracowanie logo jak by ktoś chciał itd.Minimalne zamówienie 10kart A4.

Edytowane przez Tomy

Tomek 6steczki się robią między innymi dla Ciebie.Czekam na kalkomanię.Wczoraj mi wpadł do głowy nowy pomysł na woblery boleniowe a w sumie na materiał.Praca będzie podobna do woblerów Smaczka.Popisaliśmy trochę,podpowiedział co nie co :)

attachicon.gifP1070093.JPG

Jak ktoś nie ma bambusa to polecam stare  kredki. Bambino. Ołówki dają radę chlapią jak potrzeba:)

No ładnie- teraz to wygląda .......zresztą jak zawsze za..........e światełko od góry podkresla to co najważniejsze pierwsze i ostatnie zdjęcia tu widać to co trzeba ten błysk i kolor grzbietu jak by wchodził w granatowy czy jakoś tak przy tym świetle

Edytowane przez Krystekwolf

I co tu można napisać - cudo.

Wiesz co Tomy nudzisz cały czas tylko można Cie komplementować i nic więcej :P Non stop idziesz do przodu i zadziwiasz. Może w 2013 roku jakąś plamę byś w końcu dał xD

Wielki szacun.

No Twoje Raptory6 soft jutro idą do oklejania Tomku.Fajną wodę masz i lubię na takie warunki właśnie wobki działać bo u mnie są bardzo podobne.Robię też nowy wzorek ZZ'Rap na moje miejscówki.Wobler dość lekki jak na Boleniówkę,można by rzec niedoważony rozmiarowo tak pod 7cm,kapitalne myki przy poderwaniu itd.

Panowie dzięki za słowa uznania.

Edytowane przez Tomy

Spoko, spoko to dopiero w maju się odezwę, może coś zmajstrujesz na zaporowego bolaska, który żre płocie choć już raz skusił się na Raptora 6 z jedną kotwicą w starym malowaniu uklejki.

To stick bait ołówek chyba najlepiej ogarnie ten temat z powierzchni a głębiej ZZ'Rap. 

Jeszcze przed nimi długa droga.Tu są fotki jak to będzie mniej/więcej wyglądało po ukończeniu .Prezentacja tych wobków będzie pod wodą.

attachicon.gifP1070126.JPGattachicon.gifP1070127.JPGattachicon.gifP1070120.JPGattachicon.gifP1070118.JPG

TOMY, mistrzostwo świata!!! To jest to co chciałbym może kiedyś osiągnąć jako apogeum produkcji woblerków

Tomy.

Podczas malowania wobków lubię popatrzeć na zdjęcia żywych ryb. Zrobiłem błąd, bo nie obfotografowałem (poza strzeblą) rybek sam, tylko posiłkowałem się fotkami innych, a newralgiczne detale rzadko są właściwie uchwycone. Teraz problem mi się sam rozwiązał - mam zdjęcia Twoich wobków, do tego właśnie tak przedstawione, by było widać najważniejsze fragmenty. Szacun i dzięki :D