erixon Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam , jak cena za pierwszy zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Boleniowe chlapaki "Górolki".Design będzie dość ciekawy P1070196.JPGA moją żona zobaczyła Górolka i mówi a jak to będzie łowić he he ja to jeszcze nie koniec ale nie o to chodzi a ta to ja poczekam i zobaczę a moją żonę rzadko co interesuje he he jeżeli chodzi o wędkarstwo no no -i mówi jak będzie gotowe to weż mi powiedz to zobaczę bo nie wierzę że to przynęta he he o szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tomku, jakim cudem i sposobem upychasz tyle ołowiu do tak małego woblera (odnośnie brzanowego kiełbia)? Czy może inaczej, trochę ołowiu a resztę robi lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie taki on mały.Tam jest ok.10g samego ołowiu resztę robi lipa,drut,lakier itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A no tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Przeznaczony do "kulania" po dnie.Uzbrojony w jedną kotwice na grzbiecie co zmniejszy ilość zaczepów a przy tym wzrośnie skuteczność kąsania.Obserwowałem te ryby swego czasu i branie jest z góry,wygląda jak dociskanie ryby do dna w pierwszej fazie.Żeby dopełnić dzieła design będzie imitować Kiełbia.Zaciekawiła mnie ta konstrukcja.Kiedyś zrobiłem 9cm woba z przeznaczeniem na opaskowe sandacze ale ciężar kotwicy nr6 zamocowanej luźno na grzbiecie powodował destabilizację przynęty.Jednak przy tak małym korpusie, tak mocno dociążonym, lekka niewielka kotwiczka nie zaszkodzi.Kibicuję temu pomysłowi z nadzieją że może w przyszłości da się coś zmodyfikować pod rzecznego opaskowego sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Tomek, jak ty czasowo z tym wszystkim wyrabiasz? Raptorki, Leviathany, ZZrapy, Hooligans'y... i co kolejna strona wątku to nowe pomysły, konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Czasowo to dopiero będzie w tym roku.Kasy fiskalne od 20koła na rok!Zmniejszyli próg idioci no i pomysł na biznes co by te kasy golić.Punkt mam ściana w ścianę z Urzędem Skarbowym tak więc lokalizacja miodzio.Wydaje się strzał w dziesiątkę.Jutro się rozstrzygnie czy uda mi się kogoś obuć w robotę czy nie co za tym idzie czy będę miał czas na woblery czy nie.Raczej bym nie chciał rezygnować z lurebuildingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Ale weż nie żartuj co? Lubię dobre żarty ale to jest przesada chodzi dokładnie o ostatnie zdanie chociaż trochę tego czasu dobrze że już cokolwiek mam bo tak by to licho wyglądało Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ładne przynęty da się to gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) ładne przynęty da się to gdzieś kupić?Żartujesz czy jak? Wiem ze to nie sklep ale popatrz w wątku -Sorki Tomku za taki offik czy jakoś tak he he bo wątku-dziale- sprzedam trzeba być szybkim żeby coś od Tomyego wyrwać he he chętnych jest także lepiej na priva zapytać Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ładne przynęty da się to gdzieś kupić?Piszesz na priv.i jeśli cena pasuje-kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Tak to produkt finalny.Fotki słabe bo ciemno jak fix.Nie ważne w realu spoczko i wystarczająco. Teraz idzie seryjka Raptorów Tomy's Bait Vintage właśnie robię przygotówkę-oczka wkręty,korpusy itd. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tomy, te góralki to wygladają jak breloczki do kluczy Zawsze to coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie jest to nowość.Pierwsze robił Smaczek,potem Hamer.Na tym kształcie to jeszcze coś innego pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tak to produkt finalny.Fotki słabe bo ciemno jak fix.Nie ważne w realu spoczko i wystarczająco. P1070200.JPGWymiarowo takie jak RH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Moje są pod 9cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Fajne, faktycznie bardzo podobne do ołówków R.H. :-)czekam na kolejne nowości pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Ołowki RH są stożkowe.Kumpel ma widziałem praca mi się ich podoba itd.Na moją wodę potrzebuje coś lżejszego i tak powstały moje.Latają pierońsko daleko i jak na "Górolki" psystało som ze smreka hej!!! Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Jaziowo,Kleniowo,Pstrągowo,Okoniowo i co tam jeszcze w smakowitych kolorkach.Hooligans 2,8cm waga ok.3g. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 U źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Patu one są za małe do Twoich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Brzanowe Kiełbie w trakcie.Kalkomania zapożyczona z innych korpusów ale da się ogarnąć.Gotowe będą za ok tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Fajne wobaski,ciekaw jestem ich pracy bo miejsca na brzane mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Moim zdaniem powinno wystarczyć spławianie z nurtem tego wobka[szorowanie po dnie].Praca jest delikatna kolebiąca/migotliwa.Przy długości ok.5cm ma wagę prawie 15g więc z dojściem do dna kłopotów nie będzie a to moim zdaniem podstawa.Może zaliczać też Sandacze bo w opadzie bardzo mocno lusterkuje.Czas pokaże.Start będzie już w Maju bo jestem ciekaw czy Bolki go będą gryzły choć celem jest stworzenie wobka typowo brzanowego. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi