tomasxt Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Hehe. Jak widzę tą reklamę do której nawiązujesz Tomy, to przelączam od razu kanał w Tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Hehe. Jak widzę tą reklamę do której nawiązujesz Tomy, to przelączam od razu kanał w Tvta reklama jest jak kawałek disco polo - im częściej ktoś ci go wbija do ucha, tym bardziej cię wkurwia, aż niewiedzieć czemu zaczynasz go nucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No dokładnie. Chyba na Tomiego też zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 a może cuś takiego o wobach Tomiego:...ja uwielbiam je, one tu są i...... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Ta są. Folie bez kalkomanii w trakcie. Prace nad nowym designem a w sumie taki tuning kalkomanii. Najnowsze ubranko którego jeszcze nie było wymaga użycia rybiej łuski więc na forum nie wstawię,ale będzie można zobaczyć na mojej stronie.Wersja raczej dla koneserów i bardzo mała ilość-taka robota dla zabawy.Mam takie zamówienie dla konkretnej osoby a z jednym nie będę się paprał. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Miazga ................ jak zawsze -Dam dam he he. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ta są. Folie bez kalkomanii w trakcie. P1070416.JPGP1070421.JPGP1070419.JPG Fajnie się metal przez farbę przedziera taki klimacik mają , te podobają mi się zdecydowanie bardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Też bardziej widzą mi się wcześniejsze woblery Tomka te bez kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Muszą być takie i takie.Bardziej lubię robić te bez kalkomanii-bardziej w klimacie Hand Made.Leviathan zostanie tylko w alu+malowanie.Trochę kombinowałem z tym wzorkiem żeby każdy sobie z nim radził.Bardzo stabilny ale mniej lusterkuje w opadzie za to lepiej odchodzi na boki przy podbiciu.Waga też trochę mniejsza ok.26g.Wymyśliłem też że jedna partia na próbę będzie matowa i coś mi się zdaje że może to mieć pozytywny wpływ na brania.Odpaliłem taką tym czasem http://www.wobleryhandmade.pl/ Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 no wkońcu ruszyła stronka trzymam kciuki za dalsze rozwijanie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Strona poszła więc idzie ku lepszemu, tylko rybki na zdjęciach takie jakieś małe he he -oczywiście tylko moje- nie wiedziałem że wrzucisz w takim razie muszę podesłać coś co będzie się nadawać do obejrzenia pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Kryst będzie zakładka-filmy i tu liczę na Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tomek gratuluję stronki-w końcu się doczekałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) No w końcu choć bez ofiar się nie obeszło.Nowe propozycje dla dłubaczy też będą. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Gratuluje stronki, oraz caloksztaltu tworczosci.Wobki co tu mowic (bez urazy dla innych lureuilderow, ktorych tez bardzo cenie) najladniejsze w Polsce osmielilbym sie stwierdzic ze nie tylko w Polsce.Do tej pory nigdy nie lowilem twoimi woblerami , jedynie ogladalem w rece, mam nadzieje ze w tym sezonie to sie zmieni.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Zmieni się .Opisz mi na pw typy miejscówek i na jakie konstrukcje łowiłeś do tej pory Bolenie. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Fuzja Tomy + Fishing Art to będzie dynamit. Fajna stronka, dobrym "juice'em" byłby fajnie zmontowany,energetyczny filmik ...może jakieś ujęcia pod wodą z pracą baits'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Moja mała uwaga nie ma jerkabit.pl w zakładce przyjaciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Będzie Jerkbait.pl w zakładce przyjaciele i mój banerek na j.pl.Kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Tomy albo może i nie -masz tam skarbówkę Edytowane 26 Stycznia 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Ze skarbówką to ja jestem dobry znajomy.Jak się z nimi w bambuko nie leci to Ci krzywdy nie zrobią.Może lokale będę im wynajmował bo jestem ściana w ścianę a brakło im miejsca.Lepszego kontrahenta to ja nie widzę. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Stronka nic dodać nic ująć wszystko na temat bez zbędnych wywodów. Jak zawsze 1 Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Gratulacje,fajna stronka,mam nadzieje że w tym sezonie będzie więcej fajnych fotek,jest co testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Fajna stronka,życze dalszych sukcesów Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi