Mateush Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Stronka yest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Postaramy się w tym roku, jak wyjdzie tak wyjdzie ale rybki będą ale zdjeć to będzie na bank byle rybki przeżyły zimę w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jest skaróbka, są makrele, duży plus za zestawy. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tomy, gdyby wszyscy w naszym kraju byli tak profesjonalni jak Ty byli byśmy większą potęgą jak nasi zachodni sąsiedzi. Wielki szacun za całokształt. Oczywiście stronka wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 No super pół polski na to czekało , ale widzę jeden mały minus niema jak za lajkować :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 No super pół polski na to czekało , ale widzę jeden mały minus niema jak za lajkować :D .Emigranty też czekały z nie mniejszą niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) no to jak na razie jedyny , strona mnie nie powaliła spodziewałem się więcej emocji przy przeglądaniu a tu nuda ale mam nadzieje że sie coś zmieni i dociągnie do klasy woblerów Edytowane 26 Stycznia 2013 przez spidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Wiesz będzie stronka aktualizowana.Starych modeli nie wstawię bo raczej idę do przodu.Pomysłów jest sporo to i fotek i wzorków przybędzie.Nudno na pewno nie będzie.Ta co jest musi pociągnąć rok czasu. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No super pół polski na to czekało , ale widzę jeden mały minus niema jak za lajkować :D .Co to jest za lajkować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Z Facebooka chyba Fajna zielona stronka Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Opinie w 90% są dobre jeśli chodzi o stronę.Mi osobiście to tak średnio przypadła ona do gustu.Jako robocza wersja może być.Sprawa tym czasowa.Wczoraj odbyły się konkretne rozmowy na tematy-pianki,silikony itd.Szef Kauposilu okazał się dobrym znajomym mojego kumpla z wczorajszej jumprezki [oj działo się] .Może,może wprowadzę gumy Boleniowe w tym roku na rynek.Woblery z pianki/żywicy to już sprawa przesądzona i będą na 99,9%. Hand Made zostaje z drewna nigdy nie zrezygnuje.Jak to już wszystko ruszy a ten rok to będzie taki rozpęd w tym kierunku.Pojawi się nowa moja strona którą będzie robił konkretny fachowiec i wędkarz.Fajerwerków nie ma co się spodziewać typu wyskakujące okienka,morfingi i inne.Mi się to nie podoba na stronach i męczy mnie takie coś. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Tomku Mogłbym prosic link do stronki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Był już podany w wątku http://www.wobleryhandmade.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="rafaelo1996" data-cid="1206242" data-time="1359287478"><p>Tomku Mogłbym prosic link do stronki ?</p></blockquote>rafaelo pokombinuj chłopaku zawsze oczekujesz gotowych rozwiązań, kilka postów wcześniej Tomy go podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ok.Leviathany 12stki w trakcie prac.Trochę inaczej obciążone i łatwiejsze do ogarnięcia Woblery Raptor7 seryjka na rzekę Bug.Boki perła,grzbiet czarny-taka klasyka dla kolegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Precyzja wykonania powala... Jak długo siedzisz w temacie??? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 A po co na Bug na Wiśle też by się przyjęły, he he coraz lepiej wyglądają prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Świetne te perłowe surówki, czuję, że będzie niezły klasyk. Czy dasz im ta drobna łuskę z farby czy walniesz tak jak lewiatany kształtem rombu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie nie przyzwyczajać się moje ci one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Oj tam oj tam Tomek zawsze coś więcej zrobi może i teraz he he a jak nie to zostanie popatrzeć też coś Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Jest pięć kartoników po 10sztuk tego klasyka .Będą bez kalkomanii ale coś nowego dostaną. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 oj będzie się działo... Jest pięć kartoników po 10sztuk tego klasyka .Będą bez kalkomanii ale coś nowego dostaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 A nie mówiłem żeby się nie martwić Tomek ty to jesteś he he i znowu coś nowego he he ,Twoja głowa ciągle myśli jak tu wszystkich zaskoczyć pozytywnie oczywiście żeby nie było- zdrowia TOMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wiesz będzie stronka aktualizowana.Starych modeli nie wstawię bo raczej idę do przodu.Pomysłów jest sporo to i fotek i wzorków przybędzie.Nudno na pewno nie będzie.Ta co jest musi pociągnąć rok czasu. Witaj Tomi, przeciez mozesz dodatkowo dolozyc do stronki Archiwum i to co do tej pory bylo na twojej stronce, opisy, fotki z ubieglych lat mozesz to wstawic. Kazdy uzytkownik bedzie zagladal do archiwum z ciekawosci,co robilesz wczesniej.Pomysl nad tym archiwum. Pozdrawiam Kazik z Plocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ten wątek to jest chyba najlepsze, żywe archiwum prac Tomka i potężna kopalnia wiedzy. Nie pamiętam ile razy wracałem do różnych starszych postów, a za nowymi nie zawsze nadążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi