Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Opinie w 90% są dobre jeśli chodzi o stronę.Mi osobiście to tak średnio przypadła ona do gustu.Jako robocza wersja może być.Sprawa tym czasowa.Wczoraj odbyły się konkretne rozmowy na tematy-pianki,silikony itd.Szef Kauposilu okazał się dobrym znajomym mojego kumpla z wczorajszej jumprezki [oj działo się] .Może,może wprowadzę gumy Boleniowe w tym roku na rynek.Woblery z pianki/żywicy to już sprawa przesądzona i będą na 99,9%. Hand Made zostaje  z drewna nigdy nie zrezygnuje.Jak to już wszystko ruszy a ten rok to będzie taki rozpęd w tym kierunku.Pojawi się nowa moja strona którą będzie robił konkretny fachowiec i wędkarz.Fajerwerków nie ma co się spodziewać typu wyskakujące okienka,morfingi i inne.Mi się to nie podoba na stronach i męczy mnie takie coś.

Edytowane przez Tomy

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="rafaelo1996" data-cid="1206242" data-time="1359287478"><p>

Tomku Mogłbym prosic link do stronki ?</p></blockquote>

rafaelo pokombinuj chłopaku zawsze oczekujesz gotowych rozwiązań, kilka postów wcześniej Tomy go podał.

Wiesz będzie stronka aktualizowana.Starych modeli nie wstawię bo raczej idę do przodu.Pomysłów jest sporo to i fotek i wzorków przybędzie.Nudno na pewno nie będzie.Ta co jest musi pociągnąć rok czasu. 

Witaj Tomi, przeciez mozesz dodatkowo dolozyc do stronki Archiwum i to co do tej pory bylo na twojej stronce, opisy, fotki z ubieglych lat mozesz to wstawic. Kazdy uzytkownik bedzie zagladal do archiwum z ciekawosci,co robilesz wczesniej.Pomysl nad tym archiwum. Pozdrawiam Kazik z Plocka