Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Precyzja wykonania powala... Jak długo siedzisz w temacie??? Pozdro.

Woblery jeszcze za komuny robiłem ze spławików-takie pierwsze próby.To były czasy!Jak sobie przypomnę ile ryb pływało na mojej rzece Sole to wiecie co?Żyć się odechciewa jak dzisiaj się na ten rybostan patrzy.Brzany autentycznie były jak nogi na 100% w ok.metra.Świnek nie przebrane ilości,z mostu nie było dna widać.Kleń 50cm to był taki sobie.Bolenie na Wiśle?Były bo tak "waliła" woda że się we łbie kręciło i nie żarli tych ryb.Na poważnie zająłem się tym parę lat temu.

Edytowane przez Tomy

Podstawą na tej stronce będzie zakładka -wypady wędkarskie-.Będą tam zdjęcia i filmy z moimi woblerami w akcji.Podwodnych ujęć nie wykluczam.Na sklepy chcę wejść w tym roku może z  ZZ'Rap-ką i zobaczyć czy warto itd.Produkcja-a może i w Chinach zobaczymy.Miałem już taką propozycję i jest ona otwarta.

Edytowane przez Tomy

Raczej wątpię żeby to zniechęcało w tych czasach.Kije Daiwa Steez ok.2koła za patyk-napis-made in China-jak byk.Nie porównuje broń Boże swojej działalności do Daiwy czy Hardy'ego który też robi w Chinach swoje zabawki.

Ida takie czasy ze niedługo to tylko Chińczycy nie będą robić w Chinach :D .

Cośik dziwnego w tych kiełbikach widzę czyżby miały nosić kotwice na plecach ?

Edytowane przez wedkarzyk1

One już pływały przed designem.To jest wobler którego jestem bardzo ciekaw jeśli chodzi o jego potencjał.Tylko ryby mogą go zweryfikować.Ogólnie to bardzo mnie temat bezsterowców pochłania.Kleniowe już były w zeszłym roku i działały.

Edytowane przez Tomy