Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Wieści z pracowni.Wersje ekonomiczne w trakcie.

Ukończone R7 i ta imitacja łuski wydaje mi się najlepsza folia+malowanie.

attachicon.gifP1070574.JPGattachicon.gifP1070571.JPGattachicon.gifP1070569.JPG

To..to dla mnie :wub: ? Jestem pod wrażeniem :wub:  , jednak alu + malowanie nie równa się niczemu  :rolleyes:

Hehe nie Maniek dla Ciebie są podobne ale nie te.Przy tym już trzeba przysiąść co ma odbicie w cenie.Twoje też ładne :) .

Wildriwer też najbardziej mi się to widzi.Kalkomania mnie trochę nudzi.

Piotrek83 Da radę zrobić w tym designie wszystko i myslę że będzie skuteczne.Teraz działam właśnie Pampuchy L.C w tej szacie.

No i wszystkim dziękówka za dobre słowo.Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi hehe :lol:

Edytowane przez Tomy

Może jest jakaś działka gdzie nie jesteś perfekcjonista ? Ja już jestem za stary na takie rzeczy. Ale z wydaniem na forum nie powinieneś mieć problemów. Dziewczyna piękna, a tata robi najlepsze woblery. :-D . Pytanie czy nie przegnasz narzeczonego jak wyjdzie że jest wedkarzem. Jak moja najstarsza mnie wkurza to życzę jej męża wedkarza :-P.

@Tomy Ludzie z sensownymi pasjami w tym świecie są raczej samotni. Jestem z lubą 3 lata albo i więcej a to jak Dejavu kolejna co jak zacznę mówić coś o rybach traktuje mnie jak obcą istotę. Takie życie. Córa zacna ale na ryby do Ciebie nie jadę ... chcę mieć cały kręgosłup ;)

@Tomy Ludzie z sensownymi pasjami w tym świecie są raczej samotni. Jestem z lubą 3 lata albo i więcej a to jak Dejavu kolejna co jak zacznę mówić coś o rybach traktuje mnie jak obcą istotę. 

Bo kobieta, nawet ta najwspanialsza (dla danego typa ;) ) a może, przede wszystkim właśnie ta,- to nie kumpel, kobieta to odmienny dla naszego męskiego świata stan świadomości, przeżywania świata, realizowania swoich pasji itd.

I jak to się uda odkryć i przyjąć za swoje to wszystko jest na miejscu.

Kumple są znów kumplami z którym i się gada godzinami o wędkarstwie, dupach i rock&rollu, podczas gdy one o .... na przykład ciuchach. 

Lecisz w samotności nad wodę,- jak Cie coś gryzie i puszczasz to z wodą, zamiast się zwierzać co z pewnością zostanie wykorzystane w chwili słabości  :P

Ot po prostu dwa światy, które mają cześć wspólną w sypialni, kuchni i części spędzanego wolnego czasu a z czasem przyjaźni i szacunkowi dla własnej odmienności.

Pedalstwo dzisiejszych czasów czytaj dzisiejszych mężczyzn polega właśnie na tym, że (czasem nawet w dobrej ale naiwnej wierze) mylimy pojęcia:

kobieta w sensie ta z którą aktualnie jesteśmy, to nie mama, a my nie mamy 10 lat by pytać czy mogę na ryby, czy z kumplami na piwo, czy koncert.

Takie rzeczy się oznajmia i już, choć na początku się krzywią, bo myślą, że są mniej ważne niż ryby, jednak z czasem i naszymi przemyślanymi działaniami uwzględniającymi ich odmienność możemy to skutecznie zmienić :) albo wymienić babę na inny model lepiej pasujący do naszego kija  :lol:  :lol:  :lol:

Ofiarami takiego stanu rzeczy są również kobiety,- bo jak już urobią i wsadzą pod kapeć to najpierw są dumne z sukcesu, ale po czasie usłyszysz od nich,- że taki nie męski jesteś :lol:  :lol:  :lol:

Tomy - sory, ze zaśmieciłem Ci Twój wątek takim "słowem na niedzielę" ale mam ostatnio takie poczucie, że coraz więcej fajnych chłopaków ma ten problem i tak jako stary pryk coś na ten temat dorzuciłem co nie znaczy, że sam nie miałem kiedyś z tym problemu ;)

Ech B)..... gdyby zastosować zasadę, dzięki której funkcjonuje giełda i tak jak do sprzętu przyłożyć się do rzeczonego problemu to może jeden miąłby maślaną pracę i innemu by połowica ząbkowała ale każdy stałby przy tej co mu pasuje dokąd nie zacznie skrzypieć :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 5

Przecież mężczyzna został stworzony poza ogrodem "Eden".Rheinangler podpisuję się obiema rękami pod twoim tekstem.Swoje lata też już mam i jako takie doświadczenie.Ja właśnie swojej połowie oznajmiam że jadę i nie wywołuje to już emocji.Czyżbym był szczęściażem....