piotro82 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tomku chylę czoła i to naprawdę nisko chylę, Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ciekawi mnie jak inne modele wobków które strugasz by wyglądały szacie kolorystycznej tej R7? Czy kolor uklejki nie wszystkim pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) TomyZdecydowanie to malowanie+alu jest NAJ Edytowane 2 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wieści z pracowni.Wersje ekonomiczne w trakcie. Ukończone R7 i ta imitacja łuski wydaje mi się najlepsza folia+malowanie. P1070574.JPGP1070571.JPGP1070569.JPGTo..to dla mnie ? Jestem pod wrażeniem , jednak alu + malowanie nie równa się niczemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Hehe nie Maniek dla Ciebie są podobne ale nie te.Przy tym już trzeba przysiąść co ma odbicie w cenie.Twoje też ładne .Wildriwer też najbardziej mi się to widzi.Kalkomania mnie trochę nudzi.Piotrek83 Da radę zrobić w tym designie wszystko i myslę że będzie skuteczne.Teraz działam właśnie Pampuchy L.C w tej szacie.No i wszystkim dziękówka za dobre słowo.Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi hehe Edytowane 2 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Cześć Tomo. Powiem Ci jak zwykle fajno wyszły ,wersja eko-bardzo fajno -naprawdę.Widzę że szokobąsy zaczarowałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Hehe nie Maniek dla Ciebie są podobne ale nie te.Przy tym już trzeba przysiąść co ma odbicie w cenie.Twoje też ładne . Hehe , spoko Nie wątpie w Twój kunszt i precyzję. Wszystkie wobki , które wychodzą z pod Twojej ręki są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi hehe Hehehe trafiłeś, na początek lipca spodziewam sie potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Hehehe trafiłeś, na początek lipca spodziewam sie potomka To wujek Tomy zrobi mu woblerka z dedykacją .Następna partyjka będzie w folii+malowanie-bez kalkomanii.Design się lekko zmieni.Oczka 3D najprawdopodobniej takie dostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tomy gdzie znalazłeś takie oczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wydłubał jakiejś gadzinie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 .Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi hehe Mnie już wynagrodził , a one są po prostu piękne (R7). Żeby dzieci można było z taką perfekcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tomy gdzie znalazłeś takie oczka?tu masz spory wybórhttp://www.bogdangawlik.pl/index.php/cPath/322_146_148_152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mnie już wynagrodził , a one są po prostu piękne (R7). Żeby dzieci można było z taką perfekcją To jedno z moich dzieł.Napracowałem się w życiu jeśli chodzi o tą kwestię.Dobrze wyszło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Może jest jakaś działka gdzie nie jesteś perfekcjonista ? Ja już jestem za stary na takie rzeczy. Ale z wydaniem na forum nie powinieneś mieć problemów. Dziewczyna piękna, a tata robi najlepsze woblery. :-D . Pytanie czy nie przegnasz narzeczonego jak wyjdzie że jest wedkarzem. Jak moja najstarsza mnie wkurza to życzę jej męża wedkarza :-P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Przyszłemu zięciowi współczuje.Choć nie szczególnie się wykazałem jako ojciec i jesteśmy bardziej na stopie koleżeńskiej.Jak by ją ktoś ruszył, w sensie zrobił krzywdę,to jest sztywny. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Też tak miałem, a teraz czekam żeby wreszcie się zdecydowała i poszła na swoje :-):-):-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) ...a to moja ma już pod 30stkę i jest na swoim.Wczas człowiek zaczął.Matka była starsza jak się nie mylę. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tomek mówi się "łeb z płucami bym wyrwał"... :Da tak poważnie,pogratulować pociechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 @Tomy Ludzie z sensownymi pasjami w tym świecie są raczej samotni. Jestem z lubą 3 lata albo i więcej a to jak Dejavu kolejna co jak zacznę mówić coś o rybach traktuje mnie jak obcą istotę. Takie życie. Córa zacna ale na ryby do Ciebie nie jadę ... chcę mieć cały kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Bo wiesz wędkarz w Polsce jest kojarzony zawsze z robalami,gumofilcem i okowitą,określany często słowem-rybak.Tak to mniej więcej kojarzy tzw.płeć piękna. Edytowane 3 Lutego 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) @Tomy Ludzie z sensownymi pasjami w tym świecie są raczej samotni. Jestem z lubą 3 lata albo i więcej a to jak Dejavu kolejna co jak zacznę mówić coś o rybach traktuje mnie jak obcą istotę. Bo kobieta, nawet ta najwspanialsza (dla danego typa ) a może, przede wszystkim właśnie ta,- to nie kumpel, kobieta to odmienny dla naszego męskiego świata stan świadomości, przeżywania świata, realizowania swoich pasji itd.I jak to się uda odkryć i przyjąć za swoje to wszystko jest na miejscu. Kumple są znów kumplami z którym i się gada godzinami o wędkarstwie, dupach i rock&rollu, podczas gdy one o .... na przykład ciuchach. Lecisz w samotności nad wodę,- jak Cie coś gryzie i puszczasz to z wodą, zamiast się zwierzać co z pewnością zostanie wykorzystane w chwili słabości Ot po prostu dwa światy, które mają cześć wspólną w sypialni, kuchni i części spędzanego wolnego czasu a z czasem przyjaźni i szacunkowi dla własnej odmienności. Pedalstwo dzisiejszych czasów czytaj dzisiejszych mężczyzn polega właśnie na tym, że (czasem nawet w dobrej ale naiwnej wierze) mylimy pojęcia:kobieta w sensie ta z którą aktualnie jesteśmy, to nie mama, a my nie mamy 10 lat by pytać czy mogę na ryby, czy z kumplami na piwo, czy koncert.Takie rzeczy się oznajmia i już, choć na początku się krzywią, bo myślą, że są mniej ważne niż ryby, jednak z czasem i naszymi przemyślanymi działaniami uwzględniającymi ich odmienność możemy to skutecznie zmienić albo wymienić babę na inny model lepiej pasujący do naszego kija Ofiarami takiego stanu rzeczy są również kobiety,- bo jak już urobią i wsadzą pod kapeć to najpierw są dumne z sukcesu, ale po czasie usłyszysz od nich,- że taki nie męski jesteś Tomy - sory, ze zaśmieciłem Ci Twój wątek takim "słowem na niedzielę" ale mam ostatnio takie poczucie, że coraz więcej fajnych chłopaków ma ten problem i tak jako stary pryk coś na ten temat dorzuciłem co nie znaczy, że sam nie miałem kiedyś z tym problemu Ech ..... gdyby zastosować zasadę, dzięki której funkcjonuje giełda i tak jak do sprzętu przyłożyć się do rzeczonego problemu to może jeden miąłby maślaną pracę i innemu by połowica ząbkowała ale każdy stałby przy tej co mu pasuje dokąd nie zacznie skrzypieć Edytowane 3 Lutego 2013 przez Rheinangler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Przecież mężczyzna został stworzony poza ogrodem "Eden".Rheinangler podpisuję się obiema rękami pod twoim tekstem.Swoje lata też już mam i jako takie doświadczenie.Ja właśnie swojej połowie oznajmiam że jadę i nie wywołuje to już emocji.Czyżbym był szczęściażem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Łoo Tomy...cały dzień bez pisania w tym temacie Chory jesteś czy cuś Jak tam się mają moje wobki ? Jutro kasa na konto idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Siedzę w pracowni non stop.Kombinuje takie mini jerki na okonia i ciężki temat to jest żeby przy długości 3,5-4cm chodziły jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi