wedkarzyk1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ta sobota to taka lajcikowa 14g ma być i ster pod takim nie boleniowym kontem ?Ciekawe co ty u diaska planujesz TOMASZU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ...... i odlewamy pierwsze robale.Trzymaj kciuki.Jeszcze trochę i Jaziory.Moja psina już gotowa do sezonu. Toyotka wędkarz 3.JPGi właśnie za to wychylam teraz "GARNUCHA" Tomek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ta sobota to taka lajcikowa 14g ma być i ster pod takim nie boleniowym kontem ?Ciekawe co ty u diaska planujesz TOMASZU .Ster będzie przygięty typu SHALOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No to trudno,należy z umiarem .To chyba najlepszy kawał :D . w weekend jumpreza i lukam na silikony.PG[/url] Za duzo na silikony to nie patrz bo wiesz jak Twoja kobieta przyuwazy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ster będzie przygięty typu SHALOW Skumałem to parę minut po napisaniu posta gapa ze mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ja bym dał płetwę ,oko i koniec -normalnie fajny taki ale ładnie też tak pomyślałem, lubię minimalizm a i mnie czasem ponosi, co niekoniecznie przekłada się na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Fajna suszarka, sporo miejsca zaoszczędzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 też tak pomyślałem, lubię minimalizm a i mnie czasem ponosi, co niekoniecznie przekłada się na efekt końcowyNa pewno kleniowo jaziowe takie pędzelkami malowane będą.Raczej nie będę się starał odwzorować np.strzebli czy kiełbia.Wzorki fantazyjne i szybka robota.Może potem przy wolnej chwili i po opanowaniu tej metody coś tam wypasionego stworzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ukleja jest dość trudna,ale da się.To idzie do zmycia.Następna powinna już wyjść ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek na takiego bączka Long Cast 3cm 6g bym się pisał wstepnie... Jaka kolorystyka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wobki dotarłyCoś pięknego, to się nazywa mistrzostwo światadziękuję i pozdrawiam,Lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A moje jakoś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Tomek na takiego bączka Long Cast 3cm 6g bym się pisał wstepnie... Jaka kolorystyka będzie?Bartek to jednak jednorazowa historia.Puszczę Ci jednego w prezencie.Perła będzie w użyciu ale to inne zastosowanie.Lokoko83 cieszę się że przypadły do gustu.Boleniom myślę że też podejdą.Tym czasem pozdrawiam.Realizuje zamówienia a potem no cóż jest perspektywa na inny biznes,może uda się to pogodzić. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A moje jakoś nie ....bo Twoje są na zamówienie w kolorach przez Ciebie wybranych a Lokoko zabrał gotowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Bartek to jednak jednorazowa historia.Puszczę Ci jednego w prezencie.Perła będzie w użyciu ale to inne zastosowanie.Lokoko83 cieszę się że przypadły do gustu.Boleniom myślę że też podejdą.Tym czasem pozdrawiam.Realizuje zamówienia a potem no cóż jest perspektywa na inny biznes,może uda się to pogodzić. Fajno Potrzebuję czegoś ja klenie/jazie ale musi być ciężkie,często jak z boleniowym spinem chodzę to po drodze mam główki na których wcześniej wymienione rybki siedzą ale z boleniowego spina ciężko rzucić klasycznymi przynętami tego typu,a u mnie rzeka wielka Myślę więc że taki bączek 6gram będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek do mnie też doleciały, dzieki i bedziemy w kontakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ....bo Twoje są na zamówienie w kolorach przez Ciebie wybranych a Lokoko zabrał gotowce.Rozumiem. Poczekam. Zdaję sobie sprawę Tomy, że znaleźć dobry, różowy lakier to nie taka prosta sprawa hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Moja połowa ma do tego talent.Teraz właśnie siedzę w różowej piżamie która była biała przed praniem.Pasi do mnie ten kolorek.Wyglądam jak stary pedał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie pedał Tomku,tylko "kochający inaczej...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macumania Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zamówił bym też jakieś. Odezwij sie Tomy na priv please.sorry za of top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Jak zwał tak zwał.Temat przewodni w Polsce-związki partnerskie.Przecież nie ma innych problemów.Ludzie zarabiają kokosy,wszystkim żyje się świetnie.Ferdkowa Sodomia i Gomoria.Nie sądziłem że takich czasów dożyje że chłop z chłopem żyć będzie,pewnie na kolacje jeszcze Bolenia z Wisły przy świecach wszamają. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sorry chłopy za off topa - Tommy wie o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak zwał tak zwał.Temat przewodni w Polsce-związki partnerskie.Przecież nie ma innych problemów.Ludzie zarabiają kokosy,wszystkim żyje się świetnie.Ferdkowa Sodomia i Gomoria.Nie sądziłem że takich czasów dożyje że chłop z chłopem żyć będzie,pewnie na kolacje jeszcze Bolenia z Wisły przy świecach wszamają.Bolenia jak bolenia,ale "dwie kiełbaski" na pewno.......... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sorry chłopy za off topa - Tommy wie o co kaman Wiem,wiem.Kurcze piękne łowienie Boleni na muchę.Muchówka w 2013 będzie w ruchu oj będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No piękne i w brew pozorom bardzo proste A łowiłeś te bestyje na suchara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi