Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

też tak pomyślałem, lubię minimalizm  :)​ a i mnie czasem ponosi, co niekoniecznie przekłada się na efekt końcowy

Na pewno kleniowo jaziowe takie pędzelkami malowane będą.Raczej nie będę się starał odwzorować np.strzebli czy kiełbia.Wzorki fantazyjne i szybka robota.Może potem przy wolnej chwili i po opanowaniu tej metody coś tam wypasionego stworzę.

Tomek na takiego bączka Long Cast 3cm 6g bym się pisał wstepnie...

Jaka kolorystyka będzie?

Bartek to jednak jednorazowa historia.Puszczę Ci jednego w prezencie.Perła będzie w użyciu ale to inne zastosowanie.

Lokoko83 cieszę się że przypadły do gustu.Boleniom myślę że też podejdą.Tym czasem pozdrawiam.Realizuje zamówienia a potem no cóż jest perspektywa na inny biznes,może uda się to pogodzić.

Edytowane przez Tomy

Bartek to jednak jednorazowa historia.Puszczę Ci jednego w prezencie.Perła będzie w użyciu ale to inne zastosowanie.

Lokoko83 cieszę się że przypadły do gustu.Boleniom myślę że też podejdą.Tym czasem pozdrawiam.Realizuje zamówienia a potem no cóż jest perspektywa na inny biznes,może uda się to pogodzić.

Fajno :)

Potrzebuję czegoś ja klenie/jazie ale musi być ciężkie,często jak z boleniowym spinem chodzę to po drodze mam główki na których wcześniej wymienione rybki siedzą ale z boleniowego spina ciężko rzucić klasycznymi przynętami tego typu,a u mnie rzeka wielka :)

Myślę więc że taki bączek 6gram będzie jak znalazł :)

Jak zwał tak zwał.Temat przewodni w Polsce-związki partnerskie.Przecież nie ma innych problemów.Ludzie zarabiają kokosy,wszystkim żyje się świetnie.Ferdkowa Sodomia i Gomoria.Nie sądziłem że takich czasów dożyje że chłop z chłopem żyć będzie,pewnie na kolacje jeszcze Bolenia z Wisły przy świecach wszamają.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Jak zwał tak zwał.Temat przewodni w Polsce-związki partnerskie.Przecież nie ma innych problemów.Ludzie zarabiają kokosy,wszystkim żyje się świetnie.Ferdkowa Sodomia i Gomoria.Nie sądziłem że takich czasów dożyje że chłop z chłopem żyć będzie,pewnie na kolacje jeszcze Bolenia z Wisły przy świecach wszamają.

Bolenia jak bolenia,ale "dwie kiełbaski" na pewno.......... :D :D :D