Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) ta mróweczka bardzo ciekawie wygląda, da się nią posmużyć, czy ma trochę schodzić?Tylko do smużenia,w planach jest robal nurkujący.Ma to działać tak 2-3 podciągnięcia-ostre zejście pod wodę ze składaniem odnóży po tułowiu,pauza-wynurzenie i odnóża wracają w pozycje wyjściową.Jedynie kijek do wygodnego prowadzenia takiej przynęty musi być raczej krótki i dość szybki.Takie jerkowanie za Jaśkiem Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tomy, śpisz czasami czy masz nadmiar adrenaliny tudzież innej pochodnej substancji w organizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Teraz kiepsko ze snem.Ze względu na pianki,żywice i silikony przenoszę pracownię na poddasze.Dział "drewniany" zostaje na dole.Podstawowa wersja Raptorów będzie wyglądać tak.Cena 22zł/szt.Myślę że jest ok. Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jest bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Dodam jeszcze że cena jest za woblery uzbrojone w kotwice VMC. Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 perłowy natrysk świetnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bardzo fajne te raptorki. Cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tomek,- moją sieczkę widziałem - fajna będzie! tylko martwi mnie, ze spać przez silikony nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak,tak ZZ'Rapki i Leviathany10 ukończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przepiękne woblery Tomy pozwól że zadam pytanie trochę nie na temat ile czasu zajmujesz się tworzeniem woblerów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Od kołyski.Tak na serio to parę lat temu się tym zająłem.Jakieś tam stare fotki wyłuskałem. Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak,tak ZZ'Rapki i Leviathany10 ukończone. P1080088.JPGP1080090.JPGTo też żywica czy lipka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Lipka.Drewienko zawsze będzie,nawet jak ruszę z żywicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Może dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Tak jest między innymi,ale wybiorę Ci takie najładniejsze bajuszki. .Bardzo lubię ten design. Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 To i ja przypalę za Twoje zdrowie hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 mógłbyś Tomek taką małą galerię swojej twórczości stworzyć....wiesz,od początku pracy z wabikami np.foto i podpis "to mój jeden z pierwszych" i następne i aż do czasów teraźniejszych...wtedy dokładnie było by widać niesamowity postęp pracy w Twoim wykonaniu...a i każdy z ciekawością fotki by obejrzał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No mógłbym ale nie mam fotek.Na forum jest najwięcej.Taka Jazióweczka po pierwszych farbkach opalizująca ale nie mogę uchwycić efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 może to moja,,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja już widzę, że te farbki opalizujące to będzie hicior a jak poeksperymentujesz z podkładami to dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja już widzę, że te farbki opalizujące to będzie hicior a jak poeksperymentujesz z podkładami to dopiero będzie Oj tak.Pstrążka można pięknie wymalować.Krystian Twoje mają już stery.Ciut inne ale w tym typie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 no i pęknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) To jeszcze na wieczór taki maluszek fajnie opalizujący 1,5 cm 3g Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Tomek nie zamykaj mojego zamówienia jeszcze Edytowane 14 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Oj takiego maluszka to bym przytulił dałoby rady cos wykombinować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi