Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Malowanie mniej więcej takie jak na fotkach w różnych odcieniach.Oczka jedynie będą miodowe bo czerwonymi to tak różnie jest.Jedni preferują a drudzy nie.

Panowie listwy dla was z suszarni wylądowały już u mnie.Co niektórzy to mają zapas na rok :) .Poniedziałek dzień wysyłki.

post-46714-0-40454200-1361289435_thumb.jpg

Jakość powierzchni ok.jak dla mnie.Następny raz to już dostaniecie namiary co i jak.Świetną cenę i we własnym zakresie będziecie sobie zamawiać.Można też za moim pośrednictwem ale to kosztuje mój czas więc nie widzę sensu.Za osobę która się będzie tym zajmować ręczę.Bardzo solidny człowiek.Oferta skierowana jest do stałych użytkowników jerkbaita mających swoje wątki w dziale lurebuilding.

post-46714-0-08722300-1361289830_thumb.jpg

Tomy odebrałem Szokobąsy od Ciebie i niestety jestem bardzo zawiedziony :( .... że wziąłem tylko dwa! W realu prezentują się rewelacyjnie! :wub:  Jestem przekonany że oprócz kleni i jazi,bardzo częstym gościem na kotwicy Szokobąsa będzie bolek.

Wielkie dzięki jeszcze raz! ;)

P.S. Mam nadzieję że będzie jeszcze dostępna jakaś seryjka

Raptor 4/5 dla Rheinangler

attachicon.gifP1080303.JPG

Raptor6 tak jak pisałem ciężko uchwycić dobrze opalizację na fotkach ale coś się tam udało.

attachicon.gifP1080279.JPGattachicon.gifP1080283.JPGattachicon.gifP1080286.JPG

Taka wariacja Raptora7.

attachicon.gifP1080287.JPGattachicon.gifP1080288.JPGattachicon.gifP1080294.JPGattachicon.gifP1080296.JPGattachicon.gifP1080297.JPG

No teraz to wyszło.......... wszystkie wyglądają ...... ładnie odbijają światło ,ale 7 jakoś inaczej cięta od dołu co Tomek i stery .Sprawdzałeś jak zasuwają,bo jestem ciekawy jak ......Zakombinowałeś z tym designem.Te najmniejsze będą robiły furorę ,jak zaczną się odżywiać na sieczce -a jazie i klenie też nie zostawią takiego kąska.Przy tych najmniejszych widać najlepiej tą opalizację-tak mi się wydaje.

Edytowane przez Krystekwolf

Rasta po testach.Pyrka ostro.To taki testowy teraz maluje gromadkę.Gotowe myślę że za tydzień.

attachicon.gifP1080273.JPGattachicon.gifP1080266.JPGattachicon.gifP1080270.JPG

Spojrzenie to mu wyszło :lol:

attachicon.gifP1080272.JPG

Tomek - przy takim spojżeniu to on się powinien krecik nazywać i po wpadnięciu do wody mówić ach jooo  ;)

Powiem ci tomy ,że jeśli będę miał okazje i się załapie to targnę się na kilka sztuk ;)

ps. jak poprzednik jestem ciekaw czy będziesz robił jakieś owady :D ;)

ja ze swojej strony powiem Ci,że warto jak najbardziej mieć "kilka" sztuk wabików Tomka... :) To jak oceniasz te wobki na fotkach to jakieś 60-70% tego jak ocenisz je w realu,jedno słowo,SUPER....ps.Jak poszukasz kilka stron wcześniej w wątku,zobaczysz,że Tomek już robi "owady"...i to jakie ;) pzdr