Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja już się niemogę doczekać koncowego efektu. W przyszłym tygodniu pójdzie zamównienie Tomy... hehe.... No za wzór robił stary Jugol.Sekcji nie robiłem i zmodyfikowałem parę rzeczy.Po pierwsze praca w oryginale na moje oko niezbyt stabilna i rozmieszczenie kotwic fatalne.Trzeba by dać dwie chyba 14stki żeby się nie spinały.Mój jest stabilny i uzbrojony w 10tki.Wersja na sprzedaż będzie ze stelażem po całości.Prototyp ma wkręty i w sumie mogło by tak zostać,ale to będzie raczej wzorek robiony w piance lub żywicy.Jeszcze jest jedna opcja że podejdę do tego inaczej i zrobię je z 2połówek balsy co mnie kusi najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 hehe... ja czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Ok.Wieści z pracowni.Nowy Design ZZ'Rap/Raptor 6 i 7 Szokobąs Raptor 2013 i czarne Mrówy z formy. Edytowane 23 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 mucha nie kuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Mrówki nawet nie trzeba malować . I to się nazywa ekonomiczna przynęta ;] Edytowane 23 Lutego 2013 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ....się wreszcie doczekałem i jak to mówi Czesiu,mrówa "smakowa"... raptorki to już klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 I to jest najbardziej lubiana przeze mnie wersja ZZ super!Mrówa też wygląda jak w oryginale i faktycznie dużo malowania nie wymaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Na mrówy jedynie opalizacja pójdzie.Teraz maluje Bolenióki. Edytowane 23 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Szokobąsy miazga w tym wydaniu. Ciekwa jestem jak by wyszły w takiej perełce jak bolenówki z szarym grzbietem i czerwoną brodą. Edytowane 23 Lutego 2013 przez piotrek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tomek taki biały duch też mógł by się okazać niezłym kilerem da radę takiego nabyć białaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ten design Boleniówek będzie miały tylko mgiełkę szarą na grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) ....się wreszcie doczekałem i jak to mówi Czesiu,mrówa "smakowa"... raptorki to już klasa sama w sobie Mrówki będą w różnych kolorkach wychodzić z foremki. Edytowane 27 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tomek czyli mogę zamówić takiego białaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tomek czyli mogę zamówić takiego białaska?Nie ma problemu.On opalizuje perłowo/niebiesko i perłowo/zielono.Nie malować grzbietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 hmmm sam nie wiem kusząca ta perła...zostaw może tak jak jest Podeślij mi co trzeba na Pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Tomek dla mnie mrówy w kolorach takie jak wybierzesz,no może oprócz tego "wściekłego różu... "Chociaż ryby na niego mogą "lecieć" nie tylko z głodu.... Jednak troszkę Cię nakieruję i powiem,że czarny+opalizacja najbardziej mi się podoba Edytowane 23 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Krystian te kolorki można mieszać.Spokojnie niebawem efekty .Boleniówka z brokatem holograficznym-eksperymentalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 w pochmurne dni każdy promyk światła będzie brokat łapał,zwłaszcza,że nie jest taki drobny...fajny efekt może dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na mój gust trochę za gruby ten brokat, ale ważniejsze co na to rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Trzeba zaryzykować i się zobaczy.Pampuchy w sreberkach,tło pod kalkomanię+malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 kurcze,wyglądają ja by były odlane z metalu jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Trzeba zaryzykować i się zobaczy.Pampuchy w sreberkach,tło pod kalkomanię+malowanie. P1080394.JPGŚwiecą się jak psu ja... , a może tak bez kalki tylko oczęta , brzuszek i grzbiecik też kozacko wyjdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 o tym samym myślałem,ale wtedy za bardzo mogły by przypominać salmo tiny,też takie podobne były tylko z delikatną czarną łuseczką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomku NUREK jaką ma wielkość i wage?Jak głęboko schodzi - sprawdzałeś?Widze w nim ogromny potencjał.Czy jest szanas na stworzenie takiej konstrukcji w wielkosci 6cm.Pzdr Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomku co to za podkład na Pampuchach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi