Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomku NUREK jaką ma wielkość i wage?Jak głęboko schodzi - sprawdzałeś?Widze w nim ogromny potencjał.Czy jest szanas na stworzenie takiej konstrukcji w wielkosci 6cm.Pzdr KarolNurek ma ok.5cm i wagę z 5g pływak i nurkuje myslę na 1,5metra ale to dopiero testy pokarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomku co to za podkład na Pampuchach ??? Pampuchy są oklejone folią alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kurde nie mam pytań jesteś mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Kurde nie mam pytań jesteś mistrzemw związku z tym że okleiłem wobki folią alu ? Edytowane 24 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Może dlatego Mi np: nie wychodzi tak ładnie równo okleić wobka folią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Wosiu -zmień folię Edytowane 24 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Woblerki pierwsza klasa! A mozna wiedziec co to za folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Folia tesa samoprzylepna.Kilka stron wstecz jest fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) @Wosiu - zmień wobka @Tomasz czy wszystkie pampuchy (alu) już zaklepane? Edytowane 24 Lutego 2013 przez Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Krystek nie no jest ich w sumie z 50tka i tak myślę z 20sztuk wolnych.Teraz będę malował.Jak masz specjalne życzenia to ostatni dzwonek.Jedynie wygniatanie łuski odpada.Jeszcze strzebelki malowane są w trakcie prac na tym korpusie i biała ryba z opalizującymi bokami. Edytowane 24 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Strzebelki tło pod malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomek to ja poproszę pampucha do zestawu dla mnie...będą inne kolory oprócz strzebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomasz może podejmiesz się wykonać jednego pampucha z łuską i kolorkami raptora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Łuski nie wygniotę w Pampuchu.Pomalować mogę jak Raptora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ...to wygraweruj Tomi pseudo Jubiler hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie ma czasu teraz.Zrobię tak że łuska będzie malowana między warstwami parę razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Łuski nie wygniotę w Pampuchu.Pomalować mogę jak Raptora.To nie nalegam ale powiem Ci że to byłby kozak woblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 To nie nalegam ale powiem Ci że to byłby kozak woblerek Dobra idę robić tą cholerną łuskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomasz zmień kolejność procesu produkcyjnego i oklej już odciśniętą łuską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dobra idę robić tą cholerną łuskę Dobra, to ja odchodzę od komuterka żeby mnie nie kusiło z innymi pomysłami a ten z malowaną warstwami łuska to też może być kozaczek, czekam na końcowy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Mrówy czarne opalizacja niebieska perła.Prosto z formy-zero malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nic nie powiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Kapitalnie! Czekam na dalszy postęp prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tomasz do pampucha z łuską (alu) dołóż ze 2szt mrówek dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Jutro zaleje czarne z red devil.Myślę że da się też zrobić np.skrzydła red devil a spód taki jak te co wstawiłem.Jedynie oczka i nóżki wprawić,klar i gotowe.Rybki na 100% silver bullet+brokat Edytowane 25 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi