woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Mrówy czarne opalizacja niebieska perła.Prosto z formy-zero malowania. P1080424.JPGP1080422.JPGI od razu na piedestale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ok.Odlałem następne w różnych kombinacjach kolorystycznych.Zobaczymy albo wyjdzie czadowo albo kupa.Ryzyk/fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tomek te mrówy to po prostu cud miód i malinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tomy, ta mrówa powinna nazywać się "ninja" bo jak na nie patrze to nie przypominają mi nic innego jak... wojownicze żółwie nijna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tomy, ta mrówa powinna nazywać się "ninja" bo jak na nie patrze to nie przypominają mi nic innego jak... wojownicze żółwie nijna ... No mogą się tak kojarzyć.Szukam gumek w prążki.Ma ktoś namiary na takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Conamore, w jakimś Rosmanie można dostać, ewentulanie w aptece A tak na serio, jaśniej o jakie konkretnie gumy chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No mogą się tak kojarzyć.Szukam gumek w prążki.Ma ktoś namiary na takie coś?http://www.taimen.com/pl/pl/product/spirit-river-tarantu-legs-medium_4502/91959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 http://www.taimen.com/pl/pl/product/spirit-river-tarantu-legs-medium_4502/91959No ale na stanie mają tylko Fuksje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Tu mają na stronie ciut więcej: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/syntetyki-crazy-legs-g6-a213-p1331-k8726.html http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/syntetyki-grizzly-barred-rubber-legs-g6-a213-p1331-k10384.html http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/syntetyki-sili-legs-g6-a213-p1331-k10456.html lub tu: http://bogdangawlik.pl/index.php/cPath/322_85_808?topSsid=0e049fdd8929c9f9bc26b0f602fae9ce Edytowane 25 Lutego 2013 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jedynie te za 22zł się nadają bo są okrągłe.Te płaskie to straszna zdechlizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No ale na stanie mają tylko Fuksje.Zatelefonuj do nich. Po 20-stym mieli towar z USA, może nie wrzucili jeszcze na stronę a za około 2 tygodnie będzie kolejna dostawa. Warto jeszcze pogrzebać na eBay-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Jedynie te za 22zł się nadają bo są okrągłe.Te płaskie to straszna zdechlizna.Maruda Centipede legs, Silicone Legs, Barred Sexi Legs, : http://www.flyhouse.pl/pl/kupuj/nogi-skrzydla Edytowane 25 Lutego 2013 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Maruda Centipede legs, Silicone Legs, Barred Sexi Legs, : http://www.flyhouse.pl/pl/kupuj/nogi-skrzydlaFajne materiałki Piotr przyszlał ogólnie hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Fajne materiałki Piotr przyszlał ogólnie hej No!!!To jest to.Fajnie nóżki jutro zamówionko.Następne mrówy-odlałem bo nie wytrzymałem do jutra-różne kombinacje kolorystyczne. Edytowane 25 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 no fajnie to wygląda,ale te czarne,także robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 no fajnie to wygląda,ale te czarne,także robią wrażenie Gówniane oświetlenie mam a i na forum jak wstawiam mocno ścina jakość.Te też prosto z formy zero malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 i dobrze, że gówniane i wszystkiego aż tak dobrze nie widać,jak paka przychodzi do domu to tu ma być efekt (i zawsze jest,wiem coś o tym).... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 i dobrze, że gówniane i wszystkiego aż tak dobrze nie widać,jak paka przychodzi do domu to tu ma być efekt (i zawsze jest,wiem coś o tym).... :DZa mniej więcej tydzień powinny być gotowe.Wybierały się gdzieś.....ale pies wartujący zapobiegł dezercjiDobra idę szlifować Raptory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wybierały się gdzieś.P1080454.JPG....ale pies wartujący zapobiegł dezercjiP1080459.JPGDobra idę szlifować Raptory.nawet wiem gdzie się wybierały... one mi się kojarzą z figurami szachowymi.... nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Szach i mat Sympatyczne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 To był prawdziwy pokot i furia.Nie zdążyłem zapobiec tragedii i na moich oczach jedna sztuka została pożarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 :o :o nie..........!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) :o :o nie..........!!! ....i wrzeszczała mamo,mamo. :lol: Krystian i to ta Twoja była Edytowane 25 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Super mrówy. Kolorki odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Super mrówy. Kolorki odlotowe Dzięki Bigrafi.Opalizację ciężko złapać taką "małpką" do zdjęć jaką posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi