ch4ron Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A była już przeprowadzona wycena mrówy? Trza będzie zacząć odkładać, bo chciałbym mieć tego robala, a co dopiero wspomniany kiełż....już mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A była już przeprowadzona wycena mrówy? Trza będzie zacząć odkładać, bo chciałbym mieć tego robala, a co dopiero wspomniany kiełż....już mnie ciekawość zżeraNo a jeszcze podobno będzie ośliczka i rozwielitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie no kiełże takie typu Czarnobyl ok.1,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 To nie było złośliwie . Wierzyłem na słowo. . Po prostu pierwszy raz w życiu coś takiego widzę.Ja staram się aby zakupić w firmie drukarkę 3D, będzie do kompletu ze skanerami 3D- wtedy pogadamy o detalach ........o której myślisz Makerbot Replicator? w sumie można by się pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Polacy nie gęsi i swoją drukarkę mają Rapcraft - chłopacy z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Będzie off top Wreszcie dorwałem młynek do mojego Switcha.Loop Opti Runner granat/kobalt.Tak się cieszę że dzisiaj chyba pójdę w "długą"Spinnerman robisz te strimki dla mnie?To dorób jeszcze jakieś mokrasy na Jaśki. Edytowane 28 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Będzie off top Wreszcie dorwałem młynek do mojego Switcha.Loop Opti Runner granat/kobalt.Tak się cieszę że dzisiaj chyba pójdę w "długą"Spinnerman robisz te strimki dla mnie?To dorób jeszcze jakieś mokrasy na Jaśki. P1080519.JPGP1080528.JPGP1080517.JPGCacy młynek też używam Evotec-ów. Na jakich hakach chcesz mokre ? Mam ładne kurki Metz-a to coś namotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Cacy młynek też używam Evotec-ów. Na jakich hakach chcesz mokre ? Mam ładne kurki Metz-a to coś namotam Co do wyboru haków itd.zdaje się na Twoją wiedzę w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Idę odrobić tego Runnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no, zasuwaj bo jeszcze linkie musisz nabyć hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tomek,połowiłeś...? Pochwał się,jak sprzęt działa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tomek,połowiłeś...? Pochwał się,jak sprzęt działa...? Gdzie w pracowni?Jutro płacę kartę ale z muchą to dopiero jak ciepło będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 myślałem,że jak mówisz idziesz w "długą",to walisz nad wodę i łowisz.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dzisiaj nie było szans na wyjście z domu.Wczoraj były śledzie z czekoladą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no to cały dzionek "na siedząco"....? nie zazdraszczam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Nie no kiełże takie typu Czarnobyl ok.1,5cm. W Renie sa takie "stalowe" w kolorze kiełże No ale jak mówili koledzy Francika Bóły ,- ja w niemcach to jest możliwe Edytowane 1 Marca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) W Renie sa takie "stalowe" w kolorze kiełże No ale jak mówili koledzy Francika Bóły ,- ja w niemcach to jest możliwe Złap do lakieru i go wyślij do mnie.Nie będę musiał rzeźbić modelu pod formę.Leviathanowate na próbę taka seryjka i zielonki na zamówienie. Na ukończeniu przed montażem sterów,nóżek itd. ZZ'Rap gotowe. Edytowane 1 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Wsio mega wyszło-cztery cienie od samej góry ,w różnym designie to jest rozmach!!! Mówię oczywiście o zz- tach. Edytowane 1 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no pięknie to wszystko wygląda już się nie mogę doczekać jak to wszystko obejrzę "organoleptycznie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja bym się nie wpitalał w takie kolorki Ten brązik jest bardzo the best ale spód dał bym złoty matowy i na karku esek floresek jak w rapalce i to będzie łowić jak diabli hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 o te picki mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja bym się nie wpitalał w takie kolorki Ten brązik jest bardzo the best ale spód dał bym złoty matowy i na karku esek floresek jak w rapalce i to będzie łowić jak diabli hej ! tu praca wobka odgrywa największą rolę a dopiero potem kolorki... a jak ktoś będzie chciał mieć "esek floresek" jak w rapalce to po prostu kupi rapalkę... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Ja bym się nie wpitalał w takie kolorki Ten brązik jest bardzo the best ale spód dał bym złoty matowy i na karku esek floresek jak w rapalce i to będzie łowić jak diabli hej ! Ja też bym się nie wpitalał jak by Jaśki 50+ na to nie brały Edytowane 1 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 tu praca wobka odgrywa największą rolę a dopiero potem kolorki... a jak ktoś będzie chciał mieć "esek floresek" jak w rapalce to po prostu kupi rapalkę... pzdrMylisz się kolego albo nie wiele łowisz Klenie to wybitne wzrokowce i kolor przynęty ma pierwszorzędne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi