spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja też bym się nie wpitalał jak by Jaśki 50+ na to nie brały pampi (3).jpgpampi (1).jpgIle w sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Mylisz się kolego albo nie wiele łowisz Klenie to wybitne wzrokowce i kolor przynęty ma pierwszorzędne znaczenie.no cóż na połowy nie narzekam jak do tej pory... bardzo wiele łowię na wobki Tomy,może nawet w większości na jego wobki i jak dla mnie praca to podstawa... poza tym każda woda jest inna i nigdy się nie pokuszę o stwierdzenie,że na "mojej" wodzie kolor robi wielka furorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no cóż na połowy nie narzekam jak do tej pory... bardzo wiele łowię na wobki Tomy,może nawet w większości na jego wobki i jak dla mnie praca to podstawa... poza tym każda woda jest inna i nigdy się nie pokuszę o stwierdzenie,że na "mojej" wodzie kolor robi wielka furorę...Krystiano wszystko przed Tobą hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 przed nami... hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No, zasadniczo przed nami hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ile w sezonie ?Nie wpadłem na to żeby je liczyć ale sporo.Na Wiśle jaskrawe kolorki się sprawdzają.Ostatnio przeważnie latam za Bolkami ale co nie co z archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) No, zasadniczo przed nami hej !No i nie kłócić mi się tu bo super z was chłopaki i nie pasuje to.Dobrze mieć jaskrawe i stonowane ze sobą.2012 najlepsze były te ale i najczęściej je miałem przy sobie. Edytowane 1 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 my z Kolegą spinnerman się nie kłócimy Tomek,to taka koleżeńska wymiana zdań i doświadczeń(przynajmniej z mojej strony)ode mnie peace i szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Eksperymentalny odlew[czerwone+złota opalizacja] .Te będą podmalowane. L.C.Boleniowe 8cm w trakcie prac.Nazwa będzie ale potem coś wymyślę. Edytowane 1 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Płynne srebro-czekam co wymyślisz tym razem Tomku . Chodzi oczywiście o design tych L.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 my z Kolegą spinnerman się nie kłócimy Tomek,to taka koleżeńska wymiana zdań i doświadczeń(przynajmniej z mojej strony)ode mnie peace i szacun... Spoko chłopy ! Człowiek na kacu gigancie to i czepiał się nie wiadomo czego hej ! pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Eksperymentalny odlew[czerwone+złota opalizacja] .Te będą podmalowane.P1080573.JPG L.C.Boleniowe 8cm w trakcie prac.Nazwa będzie ale potem coś wymyślę.P1080578.JPGTomek zrobiłbyś mi takie ze dwa tylko w tym kolorze co te z foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Tomek zrobiłbyś mi takie ze dwa tylko w tym kolorze co te z foty He,he ja ci dam rafy nygusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Sie ma Panie Prezesie. Rafy to mały pikuś wymacałem duże, poprzeczne przykosy z twardym dnem, także to stałe miejscówki. 10-15 rap za popołudnie to był standart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Spoko chłopy ! Człowiek na kacu gigancie to i czepiał się nie wiadomo czego hej ! pzdr.Tak czułem Adamie.Tak czułem.Te Raptory [Alu] będą,to takie budżetowe woblery po 25zł z uzbrojeniem inne wzorki z tym designem też.Na tych miejscówkach co opisujesz to ZZ'Rap powinien dać czadu.Dzisiaj wkładam stery,uszczelniam i Panowie lada dzień będą u was.Padła decyzja o dopakowaniu ołówka ryjek będzie podobny do Megabassa X'Pod.Zbroję niedługo muchówkę w 5klasie szklaka i taki młyneczek mi się do niej marzy tylko w klasie4-6.Miałeś Adamie to w łapkach? Edytowane 2 Marca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Tak czułem Adamie.Tak czułem.Te Raptory [Alu] będą,to takie budżetowe woblery po 25zł z uzbrojeniem inne wzorki z tym designem też.Na tych miejscówkach co opisujesz to ZZ'Rap powinien dać czadu.Dzisiaj wkładam stery,uszczelniam i Panowie lada dzień będą u was.Padła decyzja o dopakowaniu ołówka ryjek będzie podobny do Megabassa X'Pod.Zbroję niedługo muchówkę w 5klasie szklaka i taki młyneczek mi się do niej marzy tylko w klasie4-6.Miałeś Adamie to w łapkach?Img.ashx.jpgNo nie miałem okazji pomacać tej zabaweczki ale powiem Ci, że ta 811 to duży łososiowy bęben chyba raczej do wędek dwuręcznych. Do twojej #5 z tej serii będzie chyba najodpowiedniejszy model 46 tylko, że on chyba nie ma hamulca Power Matrix ale jest o połowę lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No przecie napisałem że 46 mnie interesuje.Musiało być bardzo ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Oj, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 obstawiam,"prymuchę deptaną na strychu".... nic innego nie "trzyma" tak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 obstawiam,"prymuchę deptaną na strychu".... nic innego nie "trzyma" tak długo... he,he a ja obstawiam "miodówkę" Sory....nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 "Cierp ciało kiej się chciało"hehe.Idę robić sobie warsztat muchowy.Baza przygotowana.Dość stary sekretarzyk i krzesło.Masziny gotowe i jadę z koksem.Będzie łączenie stylów bo typowych antyków nie lubię.Gotowca wstawię za m-c może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 he,he a ja obstawiam "miodówkę" Sory....nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tomku jak tam prace przy srebrzankach LC 8cm Uzyskały ubarwienie docelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Karolu Ty masz Zandery i R7/6 zestaw już prawie gotowy.Nie wiem o które L.C. 8 chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tomku jak tam prace przy srebrzankach LC 8cm Uzyskały ubarwienie docelowe?A!!!już wiem,wiem o które chodzi.Nowy wzorek.Tak zrobiłem alu prześwitujące łuseczki spod białego.Grzbiet szary z nutą złotego paseczka-jak to uklejka.Za tydzień gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi