karolkrause Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak Tomku o nowy wzorek mi chodziło Jak bedą gotowe to pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 solidny kredens i krzesełko bardzo stylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 solidny kredens i krzesełko bardzo stylowe.Opitolone.Bardzo stylowo nie będzie.Muszę trochę unowocześnić design pod wystrój pracowni.Takie zmieszanie stylów ale ogólnie zrobi wrażenie napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Pierwsze Mrówy gotowe.Nie wiem ale chyba te nóżki odejdą w zapomnienie.Bez praca mi się podoba myślę że Jaśkom też przypadnie do gustu.Super dupką smużą już przy bardzo wolnym ściąganiu.Jutro konkretna prezentacja foto tego woblerka.Następna partia dosycha.Cenę tej wersji ustalam na 25zł/szt z uzbrojeniem w kotwice VMC czarny nikiel nr 8.Jeśli chodzi o arsenał Jaziowo/Kleniowy dojdą w sezonie jeszcze żuki ok.2,5cm i kiełże w wersji DR ok.1,5-1,8cm.w konkretnych kolorkach z detalami itd. Edytowane 4 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pierwsze Mrówy gotowe.Nie wiem ale chyba te nóżki odejdą w zapomnienie.Bez praca mi się podoba myślę że Jaśkom też przypadnie do gustu.Super dupką smużą już przy bardzo wolnym ściąganiu.Jutro konkretna prezentacja foto tego woblerka.Następna partia dosycha.Cenę tej wersji ustalam na 25zł/szt z uzbrojeniem w kotwice VMC czarny nikiel nr 8.Jeśli chodzi o arsenał Jaziowo/Kleniowy dojdą w sezonie jeszcze żuki ok.2,5cm i kiełże w wersji DR ok.1,5-1,8cm.w konkretnych kolorkach z detalami itd. P1080593.JPGP1080597.JPGSerwus Tomek.Widzę że to już....stało się .Ładnie i baaaardzo kolorowo,a wiosna tuż tuz.Pomyślnych i obfitych łowów. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Serwus Tomek.Widzę że to już....stało się .Ładnie i baaaardzo kolorowo,a wiosna tuż tuz.Pomyślnych i obfitych łowów. Pozdrawiam Tomi .Dzięki za dobre słowo Tomi.Te to jest pierwsze malowanie w formie.Następne już ładniej opalizują.Oczka będą docelowo z kulek/koralików.Będzie też wersja z opalizacją ale matowa. Edytowane 4 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 hej Tomku a jak tam moje perełki...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Praktycznie wszystko gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) to super,masz priva z jednym malutkim "pytankiem"... pzdr Edytowane 6 Marca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tomek daj znać kiedy mam się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Mam tu wszystko w zeszycie.Sporo woblerów wszystko na ukończeniu.Niebawem wysyłam dane.Robię równocześnie nową pracownię-pianka,żywica,nowe techniki i pójdzie dużo szybciej.Woblery z drewna zostają,nie rzucam tego i nie sądzę żebym to zrobił kiedykolwiek bo .... romantyczny jestem. Edytowane 4 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 taki można by rzec "sentymentalista" z Ciebie Tomasz.... tak trzymać,drewno być musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Tak Tomku o nowy wzorek mi chodziło Jak bedą gotowe to pochwal się Dwa typy malowania Leviathana 8.Tak się zastanawiam ale chyba ten od góry najlepiej gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Górny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 "De gustibus non est disputandum", ale dla mnie też górny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) BigAnt Tomy's Bait. Edytowane 5 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 BigAnt Tomy's Bait. P1080621.JPGP1080614.JPGP1080606.JPGP1080615.JPGP1080617.JPG niezłe mrowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Super wyszedł Tomek ten GÓRNY Prace jak przewidujesz do jakiego modelu podobną bedą miały A i te robactwo co się po terenie rozłazi wyszło pierwsza klasa Żeby Ciebie nie oblazły MRÓWKOJADY. Edytowane 5 Marca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Tomek mrówki super jedyne co mi w nich nie pasuje to te czerwone oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mi się podoba górny uklejusz ;-) Czerwone oczy są fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 obydwie wersje kolorystyczne uklei są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Podoba się górny a dołowienia dolny hej ! Tomy, tak przy okazji jakiego kleju używać do wklejania uszek i obciążenia ? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Tomek mrówki super jedyne co mi w nich nie pasuje to te czerwone oczy Zobaczymy w sierpniu na Lipieniach Syberyjskich.Mrówy jadą w daleką podróż.Muszę partyjkę zrobić z mocniejszym uzbrojeniem bo i Lenok może przywalić.Myślę że połowią a wtedy fotki będą na 100%. Edytowane 5 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Pierwsza wędka firmowa pod Pampuchy gotowa.Sparowana z Chronarchem 51E+Avail i dograna kolorkami pod ten multi.Wybór kolorów blanków i omotek bez ograniczeń i wedle życzenia.Cena u mnie w sklepie 1090zł. Ugięcie Pozdrowionka sezon za pasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 przepiękna wędka , Tomku a jak z tymi maluchami ? dasz znac na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi