Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze Mrówy gotowe.Nie wiem ale chyba te nóżki odejdą w zapomnienie.Bez praca mi się podoba myślę że Jaśkom też przypadnie do gustu.Super dupką smużą już przy bardzo wolnym ściąganiu.Jutro konkretna prezentacja foto tego woblerka.Następna partia dosycha.Cenę tej wersji ustalam na 25zł/szt z uzbrojeniem w kotwice VMC czarny nikiel nr 8.Jeśli chodzi o arsenał Jaziowo/Kleniowy dojdą w sezonie jeszcze żuki ok.2,5cm i kiełże w wersji DR ok.1,5-1,8cm.w konkretnych kolorkach z detalami itd.

post-46714-0-95951700-1362413247_thumb.jpgpost-46714-0-17705000-1362413267_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Pierwsze Mrówy gotowe.Nie wiem ale chyba te nóżki odejdą w zapomnienie.Bez praca mi się podoba myślę że Jaśkom też przypadnie do gustu.Super dupką smużą już przy bardzo wolnym ściąganiu.Jutro konkretna prezentacja foto tego woblerka.Następna partia dosycha.Cenę tej wersji ustalam na 25zł/szt z uzbrojeniem w kotwice VMC czarny nikiel nr 8.Jeśli chodzi o arsenał Jaziowo/Kleniowy dojdą w sezonie jeszcze żuki ok.2,5cm i kiełże w wersji DR ok.1,5-1,8cm.w konkretnych kolorkach z detalami itd.

attachicon.gifP1080593.JPGattachicon.gifP1080597.JPG

Serwus Tomek.

Widzę że to już....stało się ;) .Ładnie i baaaardzo kolorowo,a wiosna tuż tuz.Pomyślnych i obfitych łowów.

Pozdrawiam Tomi B) .

Serwus Tomek.

Widzę że to już....stało się ;) .Ładnie i baaaardzo kolorowo,a wiosna tuż tuz.Pomyślnych i obfitych łowów.

Pozdrawiam Tomi B) .

Dzięki za dobre słowo Tomi.Te to jest pierwsze malowanie w formie.Następne już ładniej opalizują.Oczka będą docelowo z kulek/koralików.Będzie też wersja z opalizacją ale matowa.

Edytowane przez Tomy

Mam tu wszystko w zeszycie.Sporo woblerów wszystko na ukończeniu.Niebawem wysyłam dane.Robię równocześnie nową pracownię-pianka,żywica,nowe techniki i pójdzie dużo szybciej.Woblery z drewna zostają,nie rzucam tego i nie sądzę żebym to zrobił kiedykolwiek bo .... romantyczny jestem.

Edytowane przez Tomy

Super wyszedł Tomek ten GÓRNY ;)

Prace jak przewidujesz do jakiego modelu podobną bedą miały :rolleyes:

A i te robactwo co się po terenie rozłazi wyszło pierwsza klasa :lol:

Żeby Ciebie nie oblazły :lol:  :lol:  :lol:

MRÓWKOJADY.

Edytowane przez Karol Krause

Tomek mrówki super jedyne co mi w nich nie pasuje to te czerwone oczy :P

Zobaczymy w sierpniu na Lipieniach Syberyjskich.Mrówy jadą w daleką podróż.Muszę partyjkę zrobić z mocniejszym uzbrojeniem bo i Lenok może przywalić.Myślę że połowią a wtedy fotki będą na 100%.

Edytowane przez Tomy