Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek,- dziś dostałem wobki i musze powiedziec to malowanie Leviatanów na 5+

Poproszę jeszcze  4 Leviatany 8cm jak tylko będziesz miał jakieś wolne,- mnie bardziej podobają się w tej szacie jak te które dostałem, moim skromnym zdaniem najładniejsze malowanie jakie mam...

Tomek,- dziś dostałem wobki i musze powiedziec to malowanie Leviatanów na 5+

Poproszę jeszcze  4 Leviatany 8cm jak tylko będziesz miał jakieś wolne,- mnie bardziej podobają się w tej szacie jak te które dostałem, moim skromnym zdaniem najładniejsze malowanie jakie mam...

Odhaczam 4sztuki dla Ciebie.Wpisane tak na wszelki wypadek do zeszytu jak by mi coś uleciało.

Tomy- czy możesz jakoś opisać pracę tych Mrówek? Moja rzeka jest dość leniwa ,stąd pytanie ,czy zadziała to w takich  warunkach?Generalnie chodzi mi o wabienie ryb nad przelewem i kamienistymi rafami.

Przy bardzo wolnym prowadzeniu zamiata dupką i robi falkę na wodzie.Nie jest to akcja agresywna bo nie taki był cel.Tym czasem mogę zaryzykować stwierdzenie że skuteczny będzie na pewno.  

Przy bardzo wolnym prowadzeniu zamiata dupką i robi falkę na wodzie.Nie jest to akcja agresywna bo nie taki był cel.Tym czasem mogę zaryzykować stwierdzenie że skuteczny będzie na pewno.  

W przypadku Twoich przynęt to chyba żadne ryzyko Tomku :rolleyes: Super przynęty i do tego super łowne. Świetna robota.

W przypadku Twoich przynęt to chyba żadne ryzyko Tomku :rolleyes: Super przynęty i do tego super łowne. Świetna robota.

No ten wzorek będzie u mnie bardzo często na końcu zestawu w tym roku.-Mrówy w stałej ofercie-.Panowie na tą chwilę Pampuch jest niedostępny.Forma w trakcie więc następne już w nowej odsłonie za ok. miesiąc.

Edytowane przez Tomy

No brzmi dobrze, ja nie szukam typowych "zapieprzaczy",choć jak wiadomo one też ryby łowią i co ciekawe są najczęściej stosowane w naszym kraju.Pozostaje mi się zgłosić z jakimś zamówieniem do Ciebie,ale jeszcze nie czas....Pozdro :)

Nie no ja mam swoje sposoby na reset i nie zapomnę.Co do strażników miejskich to zbieram podpisy mieszkańców żeby to zlikwidować w moim mieście.Mam na nich alergię i działają na mnie jak płachta na byka.Po za tym są zbędni.Żałuje że nie dostali jednak palnej na ostrą amunicję.Problem by się sam rozwiązał.Idę pracować.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2