Tomy Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 przepiękna wędka , Tomku a jak z tymi maluchami ? dasz znac na priv ?Tak zaraz będę zbroił i wysyłam privy zainteresowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dwa typy malowania Leviathana 8.Tak się zastanawiam ale chyba ten od góry najlepiej gra. P1080599.JPGP1080602.JPG Dla mnie ten dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Tomek,- dziś dostałem wobki i musze powiedziec to malowanie Leviatanów na 5+Poproszę jeszcze 4 Leviatany 8cm jak tylko będziesz miał jakieś wolne,- mnie bardziej podobają się w tej szacie jak te które dostałem, moim skromnym zdaniem najładniejsze malowanie jakie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Tomek,- dziś dostałem wobki i musze powiedziec to malowanie Leviatanów na 5+Poproszę jeszcze 4 Leviatany 8cm jak tylko będziesz miał jakieś wolne,- mnie bardziej podobają się w tej szacie jak te które dostałem, moim skromnym zdaniem najładniejsze malowanie jakie mam...Odhaczam 4sztuki dla Ciebie.Wpisane tak na wszelki wypadek do zeszytu jak by mi coś uleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki Tomek,- czekam an sygnał do wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki Tomek,- czekam an sygnał do wpłaty Jeśli o mnie chodzi to kasę przyjmę o każdej porze dnia i nocy Żartuje dam sygnał tak za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ode mnie możesz mieć o każdej porze, mówisz po 24 masz, o 3-30 i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Tomy- czy możesz jakoś opisać pracę tych Mrówek? Moja rzeka jest dość leniwa ,stąd pytanie ,czy zadziała to w takich warunkach?Generalnie chodzi mi o wabienie ryb nad przelewem i kamienistymi rafami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tomy- czy możesz jakoś opisać pracę tych Mrówek? Moja rzeka jest dość leniwa ,stąd pytanie ,czy zadziała to w takich warunkach?Generalnie chodzi mi o wabienie ryb nad przelewem i kamienistymi rafami.Przy bardzo wolnym prowadzeniu zamiata dupką i robi falkę na wodzie.Nie jest to akcja agresywna bo nie taki był cel.Tym czasem mogę zaryzykować stwierdzenie że skuteczny będzie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Przy bardzo wolnym prowadzeniu zamiata dupką i robi falkę na wodzie.Nie jest to akcja agresywna bo nie taki był cel.Tym czasem mogę zaryzykować stwierdzenie że skuteczny będzie na pewno. W przypadku Twoich przynęt to chyba żadne ryzyko Tomku Super przynęty i do tego super łowne. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) W przypadku Twoich przynęt to chyba żadne ryzyko Tomku Super przynęty i do tego super łowne. Świetna robota.No ten wzorek będzie u mnie bardzo często na końcu zestawu w tym roku.-Mrówy w stałej ofercie-.Panowie na tą chwilę Pampuch jest niedostępny.Forma w trakcie więc następne już w nowej odsłonie za ok. miesiąc. Edytowane 7 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 aha ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Przy bardzo wolnym prowadzeniu zamiata dupką i robi falkę na wodzie.Nie jest to akcja agresywna bo nie taki był cel.Tym czasem mogę zaryzykować stwierdzenie że skuteczny będzie na pewno. No brzmi dobrze, ja nie szukam typowych "zapieprzaczy",choć jak wiadomo one też ryby łowią i co ciekawe są najczęściej stosowane w naszym kraju.Pozostaje mi się zgłosić z jakimś zamówieniem do Ciebie,ale jeszcze nie czas....Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Raptor 7 / Raptor6 Raptor 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Holy...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Holy...! No matrix ,jak nic -przynajmniej dla mnie-design jak zawsze u Tomka powala.No i nowy kształt ,z tego co widzę.Praca też się pewnie troszkę zmieniła. Edytowane 8 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No matrix ,jak nic -przynajmniej dla mnie-design jak zawsze u Tomka powala.nie mam mocy sam napisać więc cytuję Kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 nie mam mocy sam napisać więc cytuję Kolegę hehe!!! bo używki to trzeba z ostrożnosćią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tomek ja piję tylko dwa razy w tygodniu..................ale po trzy dni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tomek ja piję tylko dwa razy w tygodniu..................ale po trzy dni :DZazdroszczę ja nie mam czasu się nawet nawalić,ale wezmę sobie wolne i tak się skuje że na granicy życia i śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tomek Ty to sobie jaj nie rób Jak się tak zresetujesz za mocno to kto bedzie wobki strugał Po takim resecie nigdy nic nie wiadomo - może zapomnisz jak sie wobki robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 tylko pamiętaj,strażników omijaj z daleka..... albo niech oni lepiej to robią..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No, to wtedy osiągniesz dopiero MATRIX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Nie no ja mam swoje sposoby na reset i nie zapomnę.Co do strażników miejskich to zbieram podpisy mieszkańców żeby to zlikwidować w moim mieście.Mam na nich alergię i działają na mnie jak płachta na byka.Po za tym są zbędni.Żałuje że nie dostali jednak palnej na ostrą amunicję.Problem by się sam rozwiązał.Idę pracować. Edytowane 8 Marca 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 To sie wie Tomku Tak to mniej więcej wygląda Zbędna zgraja nieudaczników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi