krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tomek,właśnie przyszły wobki od Ciebie....Napiszę tylko jedno,one są po prostu prz.........e(przepraszam )wiele mógłbym jeszcze napisać,ale tego nie zrobię bo muszę się nimi nacieszyć... :D dzięki za gratisy...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tomek,właśnie przyszły wobki od Ciebie....Napiszę tylko jedno,one są po prostu prz...........e(przepraszam )wiele mógłbym jeszcze napisać,ale tego nie zrobię bo muszę się nimi nacieszyć... :D dzięki za gratisy...pozdroKrystian wrażenia przed czy po klinie .Ok.zaraz do Ciebie dzwonię.Popracowałem co nie co.Dzisiaj to jeszcze musi wisieć w folii alu więc spadam do pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jak mnie wzrok nie myli to widzę surówkę leviatana 8cm w ilości 4 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Jak mnie wzrok nie myli to widzę surówkę leviatana 8cm w ilości 4 szt Arek to są 10tki dla Wolfa.Twoje 8mki już na ukończeniu. Edytowane 8 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Krystian wrażenia przed czy po klinie .Ok.zaraz do Ciebie dzwonię.Popracowałem co nie co.Dzisiaj to jeszcze musi wisieć w folii alu więc spadam do pracowni. P1080737.JPGP1080738.JPGTomek wrażenia,przed,w trakcie i po klinie,także ocena jak najbardziej "trzeźwa" i obiektywna..... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Arek to są 10tki dla Wolfa.Twoje 8mki już na ukończeniu. No tak to już jest, że na oko to wszyscy mamy 20cm- trowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No tak to już jest, że na oko to wszyscy mamy 20cm- trowe Hahaha coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Kolorki na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Miazga!Kiedy ja odbiorę wobasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Przemek Mrówy są,Raptory są a pampuchy będą jak formę zrobię.Pisz na priv co potrzeba i robimy deal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tomasz co tu taka cisza? Co masz teraz na warsztacie, jakieś nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tomasz co tu taka cisza? Co masz teraz na warsztacie, jakieś nowości?Rzeźbimy wzorki pod formy.Pampuch dostanie fajne detale i cała reszta też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tomek,to może zaczekać na razie i przytulić "kilka" nowości...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Ja byłbym za tym Krystian.Nacisk jest przede wszystkim na Pampucha w nowej odsłonie.Postaram się go odwalić totalnie w kosmos.Beżowe Mrówy odlałem w złoto srebrnej opalizacji,na to pójdzie jeszcze malowanie.Taka wersja stonowana.Jutro lecą zielonkawe. Edytowane 10 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No to ok Tomek...W końcu mam już "kilka" sztuk Twoich perełek.Zaczekamy więc na "kosmos"(mimo,że te obecne już wznoszą się ponad pułap).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No to ok Tomek...W końcu mam już "kilka" sztuk Twoich perełek.Zaczekamy więc na "kosmos"(mimo,że te obecne już wznoszą się ponad pułap).... Ok.Mrówy beżowe-baza pod malowanie.Będzie szaro,beżowo,czarno.W słońcu opalizacja na złoto i srebro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Można tym grać w warcaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ze dwie całe czarne to przytulę na 100% Tomek,matowe jak i z połyskiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 One będą cieniowane i przecierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tomek, dziś wszystkie wobki były w wodzie i: Raptor soft,- perfekcja w każdym calu!!!!!Stingery,- potrzebują trochę silniejszego nurtu i wtedy pięknie grają w wolnym prowadzeniu lusterkowanie na 5+ (bez względu na rodzaj steru)- nie koziołkują w locie!!!!Jak byś zrobił coś podobnego co do pracy na bazie Leviatana 8 i 10 ale koniecznie pływaka to nie kupował bym juz innych wobów Sieczka,- super!Pozostałe jak zwykle super zgodnie ze wzorcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 to nie kupował bym juz innych wobów Sieczka,- super!Pozostałe jak zwykle super zgodnie ze wzorcem dokładnie to samo stwierdziłem jak dostałem od Tomka ostatnią przesyłkę.... nawet przez tel powiedziałem mu że "przez Ciebie już nie kupię wobka z fabrycznej masowej produkcji" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No to pięknie namieszałem .Arek takiego Leviathana pływaka to żaden problem zrobić.Jak będzie już komplet form to i czasu więcej na nowe konstrukcje.Wieści z pracowni.Wybiórczo bo co nieco będzie wstawione jak już będzie gotowe w 100%. Takie floaterki-baza pod malowanie na Strzeblę. Raptor 6/2013 niebiewskie. Pampuchy L.C. ostatni "balsiany" wypust.............chyba! Mrówa w pełnej krasie. Leviathany8 będą w takim designie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Tomasz a ja się o Leviathana 8 doprosić nie mogłem za chiny... Ile te ze zdjęcia ważą? Edytowane 10 Marca 2013 przez Wędkarz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tomasz a ja się o Leviathana 8 doprosić nie mogłem za chiny... Ile te ze zdjęcia ważą?Tak na oko z 18g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Wysłałeś moje gadżety już? Jak nie to dorzuć też takiego Leviatanka jak są jeszcze dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi