Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Przemek to co jest dla Ciebie to nawet nie wstawiałem.Poszło z mojego prywatnego pudełka..Szukałem w necie sposobu na nóżki do tych mrówek bo mnie to męczy.Chodzi o to żeby można było we własnym zakresie sobie je wiązać do woblera.Jest taki patent w konikach polnych jakiejś Japońskiej firmy.Druga opcja-sam wymyśliłem.Wiercenie na przestrzał i wprowadzanie igłą gumek.Przewlekamy przez mrówę,obcinamy naddatek i gotowe.Po awarii odnóży,która jest nieunikniona[po pewnym czasie]choćby nie wiem jaka guma była,przeciągamy nową gumkę i mamy nowe,świeże nóżki.Mrówa była by sprzedawana wtedy z dodatkiem np.metr gumki na ewentualną wymianę.

no ładnie,moje mrówy będą musiały odbyć chyba jeszcze jedną podróż przez Polskę.... ;) :D :D

Krystian no nie wiem.Na moją Wisłę będą lepsze raczej bez nóżek-akcja wyraźniejsza :) Odra to raczej podobna przejrzystość haha.Czyli jej brak :lol:  

Leviathany8 skończone.Jeszcze utwardzanie wierzchniej warstwy,zbrojenie i lecą.

post-46714-0-12298200-1363087264_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Też są między nimi i te dla Ciebie.Tak się Kryst rozpędziłem z malowaniem że wszystko poooszło w tym cieniowaniu a miały być też ekonomiczne alu dla Ciebie.Będą wszystkie wypasione a cena bez zmian.To jeszcze nic ale Leviathan 10tka  to dopiero wyszedł. :)

Nie mogę się doczekać na te nowe formy.Od dzisiaj dla użytkowników forum cena wypasionych Raptorów schodzi z 35zł o 10% w dół.Będzie to podpięte w lurebuildingu.

Edytowane przez Tomy

Krystian no nie wiem.Na moją Wisłę będą lepsze raczej bez nóżek-akcja wyraźniejsza :) Odra to raczej podobna przejrzystość haha.Czyli jej brak :lol:  

Leviathany8 skończone.Jeszcze utwardzanie wierzchniej warstwy,zbrojenie i lecą.

attachicon.gifP1080783.JPG

Tomasz masz rację.... :) Jednak nic nie stoi na przeszkodzie aby w kolejnym zamówieniu znalazło się z osiem sztuk z nóżkami ;) :D :D

Tomasz masz rację.... :) Jednak nic nie stoi na przeszkodzie aby w kolejnym zamówieniu znalazło się z osiem sztuk z nóżkami ;) :D :D

a broń Boże nie ma przeszkód ku temu :D Poczekaj Krystian na nowe Pampuchy z żywicy :) Pierwsze powinny być już za tydzień a jutro może wstawię model który będzie użyty do zrobienia formy.

Radzio zgadza się mają trochę wagi a można im dorzucić jeszcze sporo.Będą tonąć wtedy ale przy ściąganiu wyjdą do powierzchni do strzału.Tym czasem dostępne będą tylko pływaki.

Edytowane przez Tomy

a broń Boże nie ma przeszkód ku temu :D Poczekaj Krystian na nowe Pampuchy z żywicy :) Pierwsze powinny być już za tydzień a jutro może wstawię model który będzie użyty do zrobienia formy.

Tomek,to tak zrobimy jak pisaliśmy,zaczekam na nowości i leci priv... :) Dzisiaj króciutko testowałem ostatnią przesyłkę od Ciebie (bez boleniowych)... :) Wszystkie super i ustawione pode mnie i moją wodę,zero korygowania pracy... :D Powiem Ci jeszcze,że musisz pomyśleć nad jakąś ochroną na palce bo rasta po prostu wymiatają,zresztą jak pampuchy i hooligansy...... ;) :D pzdr

To akurat 250tka jeździłem też na większych pojemnościach ale do terenu leśnego zdecydowanie 250 styka idealnie.No i łatwiej się z tym podnieść a poweru ma od groma.KTM to czołg i albo jedzie szybko albo wcale za to klang ma zarąbisty i łatwo go podbić.Adrenalina przy 80km/h leśnym duktem tryska uszami.

Edytowane przez Tomy

Mi na KTMie 640 też tryskała do póki nie za....em w drzewo a wtedy to i co innego z uszu tryskało :D przerzuciłem sie off road samochodowy :) ale po 3 rolkach Patrolem na trawersie też nie uważam tego za bezpieczny sport hehehe, Pozdro i sorry za OT