Tomy Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Wysłałeś moje gadżety już? Jak nie to dorzuć też takiego Leviatanka jak są jeszcze dostępne Było tego niewiele ponad 20sztuk.Nie ma na tą chwilę.Wysyłam Twoje fanty dzisiaj.Leviathan8 wisi teraz większa partia i będą za 1,5tygodnia.Wysyłka będzie Free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 OK to wysyłaj cukierasy a z Leviathanem poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 OK to wysyłaj cukierasy a z Leviathanem poczekamy Już zrobione wiszą.Formy pod Rapptory,ZZ'Rap,Pampuchy i kiełżyki 1,5cm DR w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Było coś dla mnie Tomek w tym stadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Przemek to co jest dla Ciebie to nawet nie wstawiałem.Poszło z mojego prywatnego pudełka..Szukałem w necie sposobu na nóżki do tych mrówek bo mnie to męczy.Chodzi o to żeby można było we własnym zakresie sobie je wiązać do woblera.Jest taki patent w konikach polnych jakiejś Japońskiej firmy.Druga opcja-sam wymyśliłem.Wiercenie na przestrzał i wprowadzanie igłą gumek.Przewlekamy przez mrówę,obcinamy naddatek i gotowe.Po awarii odnóży,która jest nieunikniona[po pewnym czasie]choćby nie wiem jaka guma była,przeciągamy nową gumkę i mamy nowe,świeże nóżki.Mrówa była by sprzedawana wtedy z dodatkiem np.metr gumki na ewentualną wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Mrówa była by sprzedawana wtedy z dodatkiem np.metr gumki na ewentualną wymianę. Dobre !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No tak by to wyglądało mniej więcej.Nóżki są z gumki bardzo wiotkiej i ładnie się skłądają w czasie smużenia.Mrówa-korpus-próbny więc pięknością nie grzeszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 no ładnie,moje mrówy będą musiały odbyć chyba jeszcze jedną podróż przez Polskę.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No ta czarna fajna mrówa, potężny kaliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) no ładnie,moje mrówy będą musiały odbyć chyba jeszcze jedną podróż przez Polskę.... :DKrystian no nie wiem.Na moją Wisłę będą lepsze raczej bez nóżek-akcja wyraźniejsza Odra to raczej podobna przejrzystość haha.Czyli jej brak Leviathany8 skończone.Jeszcze utwardzanie wierzchniej warstwy,zbrojenie i lecą. Edytowane 12 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Cieniowanie mega wyszło.Dodam że jak zawsze ,ale tu nikogo już to nie dziwi. Edytowane 12 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Też są między nimi i te dla Ciebie.Tak się Kryst rozpędziłem z malowaniem że wszystko poooszło w tym cieniowaniu a miały być też ekonomiczne alu dla Ciebie.Będą wszystkie wypasione a cena bez zmian.To jeszcze nic ale Leviathan 10tka to dopiero wyszedł. Nie mogę się doczekać na te nowe formy.Od dzisiaj dla użytkowników forum cena wypasionych Raptorów schodzi z 35zł o 10% w dół.Będzie to podpięte w lurebuildingu. Edytowane 12 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) He he no straty nie ma,ale właśnie na 10 czekam .8-mka to taki dodatek ,ale 10-tka to będzie testowana ostro. Mam nadzieję- że spełnią pokładane prze ze mnie w nich nadzieje. Edytowane 12 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Krystian no nie wiem.Na moją Wisłę będą lepsze raczej bez nóżek-akcja wyraźniejsza Odra to raczej podobna przejrzystość haha.Czyli jej brak Leviathany8 skończone.Jeszcze utwardzanie wierzchniej warstwy,zbrojenie i lecą. P1080783.JPGTomasz masz rację.... Jednak nic nie stoi na przeszkodzie aby w kolejnym zamówieniu znalazło się z osiem sztuk z nóżkami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Tomek odłożył byś dla mnie po 1szt Leviathana 8 i 10 Edytowane 12 Marca 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Mróweczki pierwsza klasa . Podejrzewam, że piankowe będą bardzo lotne i nie trzeba będzie schodzić z żyłką poniżej bezpiecznej grubości tzn.0,18mm-0,20mm, aby wydłużać rzuty odległościówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tomek odłożył byś dla mnie po 1szt Leviathana 8 i 10ok.zanotowane.To już z następnej partii ale już wiszą surówy więc tak max. za 1,5tygfodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Tomasz masz rację.... Jednak nic nie stoi na przeszkodzie aby w kolejnym zamówieniu znalazło się z osiem sztuk z nóżkami :Da broń Boże nie ma przeszkód ku temu Poczekaj Krystian na nowe Pampuchy z żywicy Pierwsze powinny być już za tydzień a jutro może wstawię model który będzie użyty do zrobienia formy.Radzio zgadza się mają trochę wagi a można im dorzucić jeszcze sporo.Będą tonąć wtedy ale przy ściąganiu wyjdą do powierzchni do strzału.Tym czasem dostępne będą tylko pływaki. Edytowane 12 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 a broń Boże nie ma przeszkód ku temu Poczekaj Krystian na nowe Pampuchy z żywicy Pierwsze powinny być już za tydzień a jutro może wstawię model który będzie użyty do zrobienia formy.Tomek,to tak zrobimy jak pisaliśmy,zaczekam na nowości i leci priv... Dzisiaj króciutko testowałem ostatnią przesyłkę od Ciebie (bez boleniowych)... Wszystkie super i ustawione pode mnie i moją wodę,zero korygowania pracy... Powiem Ci jeszcze,że musisz pomyśleć nad jakąś ochroną na palce bo rasta po prostu wymiatają,zresztą jak pampuchy i hooligansy...... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) No będzie,będzie sporo nowości.Chyba że się połamie bo już niedługo zaczynam sezon na KTM-ie a może i Honda CRF będzie grana w tym roku. http://www.youtube.com/watch?v=tTav-0JzxW8 ....a taki mi łazi po głowie Edytowane 12 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tomek to lepiej nastrugaj jakiś większy zapas wabików (tak na trzy miesięczny gips).... Nie no żartuję oczywiście,tak poważnie to czekam(pewnie nie tylko ja) na nowości... ps.fajna maszyna(motor) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ps.fajna maszyna(motor) pzdra no 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 honda crf 450 r...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) To akurat 250tka jeździłem też na większych pojemnościach ale do terenu leśnego zdecydowanie 250 styka idealnie.No i łatwiej się z tym podnieść a poweru ma od groma.KTM to czołg i albo jedzie szybko albo wcale za to klang ma zarąbisty i łatwo go podbić.Adrenalina przy 80km/h leśnym duktem tryska uszami. Edytowane 12 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mi na KTMie 640 też tryskała do póki nie za....em w drzewo a wtedy to i co innego z uszu tryskało przerzuciłem sie off road samochodowy ale po 3 rolkach Patrolem na trawersie też nie uważam tego za bezpieczny sport hehehe, Pozdro i sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi