Tomy Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Żeby było fajnie musi być niebezpiecznie.Mój znajomy otwiera arenę ASG taki poligon dość konkretny jak mu się uda,motorek idzie w odstawkę.Trzeba będzie zakupić dobry sprzęt a tani nie jest.Zabawa jest świetna.Co prawda nikt Cię nie zabije ale rany przy braku osłony są możliwe.Dość realnie to wszystko wygląda.Pukawki miazga,odprawy,dowództwo itd.Dopóki mi ta smoła fajczana z płuc nie wylezie będę robił za snajpera,położą na górce,nakryją szmatą i luz.Dobra czas wrócić do tematów właściwych.Stronka ASG będzie to jak by co tam można pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przynęty dotarły całe i zdrowe. Mistrzostwo !!! Trza teraz tylko na odpowiednią pogodę czekać, bo zima w pełni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przynęty dotarły całe i zdrowe. Mistrzostwo !!! Trza teraz tylko na odpowiednią pogodę czekać, bo zima w pełni. Pampuchy możesz śmiało brać na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Był "universal soldier" teraz jest "universal lures".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Był "universal soldier" teraz jest "universal lures".... Ta!Efekt pracy nad wzorkiem jaziówki w stanie że tak powiem wesołym.Taki trochę aligatorek nam wyszedł :lol: .Normalnie pora na telesfora Edytowane 13 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Po wielkości pyska to raczej piraruku -arapaima,he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 nieźle dopracowany korpusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 kiedyś był taki pseudo horror kategorii chyba 10 a tytuł tego filmu brzmiał "FRANKENFISH" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Pampuchy możesz śmiało brać na pstrągi Wiem. Sprawdziłem, to już w tym roku Edytowane 14 Marca 2013 przez barach3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ta!Efekt pracy nad wzorkiem jaziówki w stanie że tak powiem wesołym.Taki trochę aligatorek nam wyszedł :lol: .Normalnie pora na telesfora Fish 1.jpgFish 2.jpgAle dostał wytrzeszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wieści z pracowni.Nowy kolorek Mrówy. Leviathan10 w nowym designie.Ciemny grzbiet zwieńczy dzieło. Nowe sieczki dwie wersje różniące się pracą na Bolenia i Jazia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Leviathany8-gotowe. Edytowane 14 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Leviathany piękne , kopara opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tomy wlasnie na cos takiego liczylem , 8, 10 w pieknym kolorze, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Leviathany8-gotowe. P1080806.JPG Zajebiste zdjęcie ! wobki super wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ten kolorek mrówy chyba najbarziej mi się pooba, cała reszta, to już nie mówię, bo efekt uzyskany jest megarealistyczny, barwy soczyste, żywe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Kolorki jak w małych żuczkach, co można spotkać nad każdą wodą. Super mrówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No Tomek ,ta 10 to wyszła , dzisiaj z braciakiem byliśmy je troszkę pouczyć pływać---ja to wiedziałem jak chodzą ,ale Młody......Powiem publicznie,nie chcę żeby to brzmiało jak krypto reklama,ale cóż........... szok w szoku 12cm- praca nie do opisania,a zz rap-8cmprze mega no ciężko opisać.Przy tych nowych zz tach to dałeś popalić,poprowadzi ją każdy,pracuje i z prądem i pod prąd i w poprzek nurtu.Braciak jak zobaczył jak pracuje był w szoku,zmienił zdanie co do bezsterów ,powiem Ci ze nie sądziłem że tak ciężki i duży wobek będzie miał taką pracę----BRAWO--dzięki Tomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Kolorki jak w małych żuczkach, co można spotkać nad każdą wodą. Super mrówa.Kurcze te poprzednie opalizujące są super tylko aparat nie łapie tego efektu.Ta jest malowana po prostu i wychodzi jak w realu na fotkach.Tamte dopiero jak ktoś dostanie do rąk robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No Tomek ,ta 10 to wyszła , dzisiaj z braciakiem byliśmy je troszkę pouczyć pływać---ja to wiedziałem jak chodzą ,ale Młody......Powiem publicznie,nie chcę żeby to brzmiało jak krypto reklama,ale cóż........... szok w szoku 12cm- praca nie do opisania,a zz rap-8cmprze mega no ciężko opisać.Przy tych nowych zz tach to dałeś popalić,poprowadzi ją każdy,pracuje i z prądem i pod prąd i w poprzek nurtu.Braciak jak zobaczył jak pracuje był w szoku,zmienił zdanie co do bezsterów ,powiem Ci ze nie sądziłem że tak ciężki i duży wobek będzie miał taką pracę----BRAWO--dzięki Tomo.Super że się praca podoba.Bolką spasuje bo to już przećwiczone konstrukcje w ubiegłym roku.Te mają poprawioną stabilność.Leviathan8mka ma drobną pracę ale też cholernie gęstą.Sam się tego nie spodziewałem.Bardzo jestem zadowolony z tego modelu.Lotnością przebija wszystkie moje woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Praca jest mega-ale ta 12 to jest dopiero,osiągnąć taką pracę przy tak ciężkim wobie to jest szał ,mi na lotności nie zależy bo tak czy siak ja do Bolków dopłynę łajbą,tylko praca .W nurcie tylko go ruszyć i czekać na efekt-praca niesamowita .Staliśmy na szczycie główki i śmialiśmy się do siebie.12-stka bije wszystkie na głowę ,pod względem pracy.Myślę że Bolek już 70-tak nie będzie miał z nim problemu,ale ja nie po to je mam.Myślę że w sezonie będzie widać-tylko pogoda-pozdro Tomku.A muszę dopisać ,bo bym zgrzeszył i żeby było jasne nic mi nikt za to nie daje ,żeby nie było,jeżeli chodzi o bezstera to jeszcze tylko wobek R. Hamera jest niesamowity -ale on już do innego łowienia,wg. mnie.Sorki za O.T.czy jakoś tak. Edytowane 14 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Super że się praca podoba.Bolką spasuje bo to już przećwiczone konstrukcje w ubiegłym roku.Te mają poprawioną stabilność.Leviathan8mka ma drobną pracę ale też cholernie gęstą.Sam się tego nie spodziewałem.Bardzo jestem zadowolony z tego modelu.Lotnością przebija wszystkie moje woblery. Jeśli chodzi o lotność - zastosowałeś ruchome obciążenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ja dziś odebrałem mrówę i pampucha jest zajebiaszczo! Niech tylko wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No ja już nie mogę patrzeć na ten pieprzony śnieg.Najgorsze jest to że nie ma kogo zrypać za tą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zażalenie napisać do ministerstwa pogody i słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi