Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Combo na każdą wodę Leviathan ze sterem i bez.Korpusy identyczne waga jeden i drugi ok.16g.Praca Leviathana bez steru drobna migotliwa,bardzo gęsta.Praca wersji ze sterem drobna z małymi wychyleniami,bardzo gęsta.Oba modele lusterkują mocno w opadzie.Lotność jest po prostu zabójcza.

post-46714-0-13344700-1363341857_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Combo na każdą wodę Leviathan ze sterem i bez.Korpusy identyczne waga jeden i drugi ok.16g.Praca Leviathana bez steru drobna migotliwa,bardzo gęsta.Praca wersji ze sterem drobna z małymi wychyleniami,bardzo gęsta.Oba modele lusterkują mocno w opadzie.Lotność jest po prostu zabójcza.

attachicon.gifP1080852.JPG

Super wobki Tomku. Poza zabójczą lotnością pewnie będą zabójczo łowne więc szykuję miejsce w pudełku. :)

No Levitahana 10 i 12 będzie rzeźbił dla mnie Mistrz Bigrafi bo jest the beściakiem.Mniejsze wzorki sam ogarnę  i biorę się za formy.Pampuch imitacja czebaczka mniej więcej tak-tylko łuskę poprawiam bo już śpiący byłem i po długości poszło.Pod koniec przyszłego tygodnia Pampuchy 3,5cm w nowej odsłonie będą już dostępne.

post-46714-0-45629200-1363355265_thumb.jpgpost-46714-0-68314300-1363355278_thumb.jpgpost-46714-0-16387700-1363355291_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

No dzięki za graty itd.Ja pragnę pozdrowić z całego serca tych którzy mnie butowali  o woblery kryte rybią skórą,zwłaszcza producentów przynęt.Dzięki nim jestem gdzie jestem.Miała być vendetta a wypadało by wręczyć kwiaty.Zmyłkowy ten świat. :D .Niebawem dla odmiany będzie trochę klasyki jeśli chodzi o sprzęt.Wędka w zbrojeniu pod ten bardzo mocno kultowy młynek.Poważni Panowie wiedzą co to jest za sprzęt. :) .Konkretny efekt będzie z wędką  pod ten design ale style nieco zmieszane.

post-46714-0-23513300-1363383049_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy