krystiano1981r Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tomek,trzeba sobie kolorować ten świat...np na zielono.... :D ps.paka nie dotarła jeszcze...?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dotarła paka ale tam był tylko pistolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Myślę że to Ruskie się bawią pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No ja już nie mogę patrzeć na ten pieprzony śnieg.Najgorsze jest to że nie ma kogo zrypać za tą pogodę.Śnieg za oknem? Wina Tuska. A kolorki ostatniej mrówy bajka. Zresztą wszystko tu bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ta nowa sieczka może być niezła sieczka. Tomek jaka jest długość i waga tych wobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Lewiatany świetne ! Ooo Tomy , to już 200 stron tematu.Normalnie jubileusz Edytowane 14 Marca 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dotarła paka ale tam był tylko pistolet. Tomek to "drugie" musiało "dojrzeć".... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Ta nowa sieczka może być niezła sieczka. Tomek jaka jest długość i waga tych wobków?Byle by zamiast paczki nie było-proszę z nami panie Tomaszu. Edytowane 14 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Spoko loko SS w pace też strugał :D . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 To już 200 stron - szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Gratulacje 200 stron wątku uczciwie wypełnionych przyjemną dla oka treścią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Hooligansy 2,5cm w wersji pasiastej.Dzięki za miłe słowo.No to mały jubileusz Edytowane 15 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Combo na każdą wodę Leviathan ze sterem i bez.Korpusy identyczne waga jeden i drugi ok.16g.Praca Leviathana bez steru drobna migotliwa,bardzo gęsta.Praca wersji ze sterem drobna z małymi wychyleniami,bardzo gęsta.Oba modele lusterkują mocno w opadzie.Lotność jest po prostu zabójcza. Edytowane 15 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Coś mi się wydaje że te pasiaki to będą kilery na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Coś mi się wydaje że te pasiaki to będą kilery na okonieMoże tak być.Wzorek jest chętnie zagryzany przez Okonie w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Gratuluję 200 stron wątku woblery miazga pozdro Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Combo na każdą wodę Leviathan ze sterem i bez.Korpusy identyczne waga jeden i drugi ok.16g.Praca Leviathana bez steru drobna migotliwa,bardzo gęsta.Praca wersji ze sterem drobna z małymi wychyleniami,bardzo gęsta.Oba modele lusterkują mocno w opadzie.Lotność jest po prostu zabójcza. P1080852.JPG Super wobki Tomku. Poza zabójczą lotnością pewnie będą zabójczo łowne więc szykuję miejsce w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Super wobki Tomku. Poza zabójczą lotnością pewnie będą zabójczo łowne więc szykuję miejsce w pudełku. Wczoraj testowaliśmy pracę Leviathanów ,wiem że się powtarzam, ale magiczna-pozdro Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) No Levitahana 10 i 12 będzie rzeźbił dla mnie Mistrz Bigrafi bo jest the beściakiem.Mniejsze wzorki sam ogarnę i biorę się za formy.Pampuch imitacja czebaczka mniej więcej tak-tylko łuskę poprawiam bo już śpiący byłem i po długości poszło.Pod koniec przyszłego tygodnia Pampuchy 3,5cm w nowej odsłonie będą już dostępne. Edytowane 15 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mistrzostwo tu i tam u Bigrafiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Uwaga ! Panowie Uwaga !Zróbcie tak żeby Tomy napisał osobiście jubileuszowego posta. Może umieści tam coś naprawdę specjalnego ?Gratuluję Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) No dzięki za graty itd.Ja pragnę pozdrowić z całego serca tych którzy mnie butowali o woblery kryte rybią skórą,zwłaszcza producentów przynęt.Dzięki nim jestem gdzie jestem.Miała być vendetta a wypadało by wręczyć kwiaty.Zmyłkowy ten świat. .Niebawem dla odmiany będzie trochę klasyki jeśli chodzi o sprzęt.Wędka w zbrojeniu pod ten bardzo mocno kultowy młynek.Poważni Panowie wiedzą co to jest za sprzęt. .Konkretny efekt będzie z wędką pod ten design ale style nieco zmieszane. Edytowane 15 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Tomek z takim rozrzewnieniem to napisałeś.... chyba łezka w oku się kręci... więc i ja się przyłączam do gratulacji Kolegów i życzę Ci jeszcze lepszych osiągnięć w dziedzinie lurebuildingu.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Tomek z takim rozrzewnieniem to napisałeś.... chyba łezka w oku się kręci... więc i ja się przyłączam do gratulacji Kolegów i życzę Ci jeszcze lepszych osiągnięć w dziedzinie lurebuildingu.... pzdrJuż taki jestem-sentymentalista jak to nazwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Tomy - przede wszystkim gratulacje talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi