spinnerman Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Zajebiście cieniowanie wyszło No idzie robota pełną parą z nowymi 12stkami.Te trzy sztuki są Twoje za ok.tydzień.Reszta już prawie gotowa P1080894.JPGP1080901.JPG ...a tu dla Arka i jego Kolegi. P1080903.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us Tomek leviatan klasa ,praca super. Braciak mnie przekonał,zobaczyłem i uwierzyłem w jego moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Macie tam konkretne Bolki i na 100% będzie działał.Trochę poszło tego za miedzę.Zobaczymy co na to Bolki zagraniczne.Wersję ostateczną będzie rzeźbił pod formę Bigrafi.Co on potrafi to każdy wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us TEŻ TAK MYŚLE ŻE WSZYSTKIE TE MODELE SIĘ SPRAWDZĄ. FOTKI ROBIONE RAZEM Z KRYSTIANEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 To już chyba z nowego Nikona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pewnie tak.Epizod z kalkomanią zakończyłem.Folia dużo lepiej wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pewnie tak.Epizod z kalkomanią zakończyłem.Folia dużo lepiej wygląda. a ja zawsze byłem fanem tej alu niż kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dzięki to jeszcze nie koniec z nimi Panowie z Jaziówek dojdzie jeszcze w ofercie konik polny i żaba.A!Jeszcze Raczki.Wyleciało mi z głowy.Imitacja pręgowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Takie śliziorki zrobiłem.Opalizacje widać na fotkach jako tako .Przód na skrzelach niebieska perła tył zielona perła.Pod grzbietem złoty bardzo drobny brokat [pył]Wersja floater o mocnej pracy Y już przy bardzo wolnym prowadzeniu.Szybkie tempo też im nie szkodzi ale praca jest wtedy mega agresywna. Edytowane 17 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tomek czy one też znajdą się w moim pudełku....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dwa mogę odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 no Tomku a ja myślałem,że one już w moim koszyku leżą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 "aleś ty nagły giździe jeden" Poczekaj pod koniec tygodnia będą Pampuchy z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 tomy miałeś wcześniej lepszy avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 "aleś ty nagły giździe jeden" Poczekaj pod koniec tygodnia będą Pampuchy z żywicy.co to te "giździe" jest...? :D no ale,jak mówisz,żeby zaczekać to z doświadczenia wiem,że warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Gizd to w naszej gwarze chuligan,chachar.Tomek no tak zmieniłem sobie ale faktycznie nudny jakiś taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 a no taki jestem.... jak to mówią "tam gdzie wódka to się pchaj a jak biją to uciekaj" albo inaczej "można wypić po kubeczku,spokój w głowie w porządeczku"...gwoli wytłumaczenia to raczyłem się dzisiaj i tak mnie naszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 wróc do starego prosze, 10 punktów do zajebistości miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 a pozatym musze wreszcie jakies wobki od ciebie porwac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ten Avatar może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 grass tak,perz też.... avatar daje radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) teraz daje ci 20 punktów do zaje....ci Edytowane 17 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No myślę, bo ten ostatni to jakiś taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Leviathan 10 jeszcze drewienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Tomek taka cisza dzisiaj tu była,że pomyślałem sobie "a jednak popróbował" ale nie,jednak działałeś....Jak zwykle klasa woby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi