KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Super cieniowanie -jak zawsze Tomku.Całe szczęście że drewienko,moje ulubione. Edytowane 20 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Hej:) Tomku sprawdź poczte:) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mrówy za tydzień spora seria zostanie ukończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tomek -ten avatar jest najlepszy ,tylko jak tak będziesz zmieniał to będę miał problemy, ze znalezieniem Twojego wątku, he he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dla mnie gandzia była najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 tak czy siak Tomek jest po "ciemnej stronie mocy"... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Lord Vader jest git a wobki to juz wogole bajera jedno co mnie zasmucilo to zakonczenie z przygoda z kalkomania jako fan tej metody czuje pewien niedosyt zapowiadalo sie tak super ale coz..... choc te ktore robisz sa lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tomeczku mrówy genialne te kolorki poezja . Krystiano pokazał mi dziś kilka twych dzieł JEST MOC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Uprzedzaj proszę o zmianie awatara - tak z powiedzmy tygodniowym wyprzedzeniem. Znów myślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tomeczku mrówy genialne te kolorki poezja . Krystiano pokazał mi dziś kilka twych dzieł JEST MOC .Zbyszek,jeszcze troszkę,jeszcze momencik i będziemy się ostro brać do "roboty" bo dzisiaj zima nas zaskoczyła sroga jak na początek wiosny... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Zbyszek,jeszcze troszkę,jeszcze momencik i będziemy się ostro brać do "roboty" bo dzisiaj zima nas zaskoczyła sroga jak na początek wiosny... :D Zimno było ale milo . Zara nas tu Tomasz opie..... zmykajmy na priva . Edytowane 22 Marca 2013 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Zimno było ale milo .No nie wątpię.Ciekawe jakie dziś samopoczucie. . Mrówy świeży odlew. Edytowane 22 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) ZZ'Rap gotowe. Raptor 4/5 Edytowane 22 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Paczka doszła Dzięki Tomku za wobki , wyglądają super a ich skuteczność potwierdzę w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Bracie na Maj to Ty dostaniesz od Tomka woblery do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 To będziemy testować Tomeczku. Woda wysoka, zimno - jak dla mnie extra warunki. Po pierwszych spacerach wszystkie sprawdzone bankóweczki wyglądają obiecująco. Bolenie długo będą na miejscówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) 8form w trakcie tworzenia.Tym czasem trochę drewienka. Raptor8 Raptor4/5 Edytowane 22 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 No i "śliziorki" takie Jaśkowe.Jeszcze drewienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Drewno ,drewno ,drewienko -uwielbiam drewienko,tym bardziej że to chyba dla mnie ,co Tomku?Mówię oczywiście o 8-mkach . Edytowane 22 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tak Twoje zamówienie prawie w całości już jest zrealizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Jak tam Leviathany bo 10-tki widzę że są, a 8-mki ? Edytowane 22 Marca 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 No i "śliziorki" takie Jaśkowe.Jeszcze drewienko. P1090028.JPG Tomek czy ten "śliziorek" nie czuje się samotny? Jak coś, to mogę przygarnąć kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tomasz masz może 2szt. tych 8cm raptorów na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Tymczasem to co wstawiłem i cała reszta jest już pod konkretne osoby ale robię cały czas.Jak coś Panowie na priv.lub przez stronę-link jest w giełdzie twórców u góry-klik i zamawiacie a ja realizuje z ochotą.Naprawdę nie trzeba mnie prosić dwa razy Bawię się teraz z oświetleniem do pokoju wędkarskiego i pracowni.Klimaty retrofuturystyczne.Meble stare i zmieszane mocno stylami ogólnie wszystko w tym klimacie co lampy.Jak będzie wszystko gotowe wstawię fotki i się pochwalę.Okna już zamówione idzie do przodu. ...a teraz wracam do woblerów. Edytowane 22 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi